Gość: Donio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:15 ...bardzo rave'owa ta płyta dużo sampli z klasyki brytyjskiego rave, stare klimaty z pierwszych singli, jest nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lentylek Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:50 Ja nie wiem co jest takiego wspaniałego w run with the wolves i piranha ale wiem ze STAND UP jest wspaniałe jakbym słyszał to już dawno dawno temu Colours jest niesamowite i refren do Thunder oraz całe kruciutkie omen reprise. Ogólnie płyta nierówna ale mimo wszystko bardzo fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lentylek Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:53 Acha nie jestem jakimś doświadczonym krytkiem ale zwykłym odbiorcą a to własnie opinie tych drugich powinny liczyć sie najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lona Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.09, 19:46 Lentylek - olaaaaBogaaa^^ ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 12:31 Płyta bardzo dobra, sam kawałek Invaders siadł mi w głowie dość mocno ale nie spodziewałem się że płyta będzie TAK dobra, 2-3 odsłuchaniach jak już te "melodyjki" jak np. z colours wejdą do głowy, nie mogłem już zdjąć słuchawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.range81-159.btcentralplus.com 28.02.09, 13:44 Yeahh płytka jest mocna, bardzo byłem ciekaw co z tego wjdzie ,ale gdy pierwszy raz usłyszałem "Invaders must die" wiedzialem że cały album bedzie bardzo dobrym powrotem THE PRODIGY!!! pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
grey123 Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając 01.03.09, 18:13 TAKE ME TO THE trtrrrtr TAK ME TO THE hehe ładnie grzejom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 15:46 nigdy nie pobiją swojego "The Fat of the Land" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horseman Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 16:40 Wzornictwo liter na płycie chyba zainspirowane logo Acid Drinkers Z nową płytą Prodigy trochę jak z nową Metalliką. Niby odtwórcze, ale zajebiste. Skoro jest dobrze, nie trza psuć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychman Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.metrolink.pl 02.03.09, 20:54 "Run with the wolves" i "Piranha" to akurat najsłabsze kawałki! Nie wiem, jak można to oceniać inaczej. Ale reszta powala niczym wór sentexu! Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muza Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.09, 20:55 Nowe single na allegro allegro.pl/item567992585_the_prodigy_omen_cd_singiel.html allegro.pl/item568000067_the_prodigy_omen_invaders_must_die_remixes.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas_80 Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.torun.mm.pl 02.03.09, 21:11 Dla mnie płyta jest naprawdę rewelacyjna. O niebo lepsza od AONO Dla mnie nr 1 - OMEN - wyjebisty kawałek Świetny jest Thunder, Invaders must die,, World's on fire, Standu Up(boski song) i Warrior's dance Najsłabszy, jak dla mnie, Take me to the hospital, ale i tak jest ok. Na płycie nie ma może hitow na miarę Breathe czy Firestarter, ale to stare dobre Prodigy I love this band Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: six Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 02.03.09, 21:34 single na alledrgro rewelacjne! nie ma ich ofercie kartel music ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.chello.pl 02.03.09, 21:40 Świetna płyta. 0 słabych kawałków. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając 02.03.09, 21:43 Ja mam inną opinię i w mediach innych niż wielkie molochy słyszałem dziesiątki również bardzo negatywnych opinii. Trzeba pochwalić płytę to może ktoś się skusi i kupi, jeśli tak to okaże się głupi. Każdy ma swój gust wiadomo, ale spam ludzi piszących posty z wytwórni robi się nudny. Najlepiej podawać MAC, IP ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfe Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: 83.238.116.* 02.03.09, 22:02 Jestem po 1 odsłuchu - jest dobrze, a nawet bardzo dobrze. Póki co OMEN wymiata wszystko pod dywan - mocne, energetyczne no i te cymbałki, prawie jak w Mindfields BTW płytka świetnie wyważona - mocne, dynamiczne kawałki i hipnotyzujący Stand Up. SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfe Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: 83.238.116.* 02.03.09, 22:06 @ulanzalasem ile ludzi tyle opinii, ale nie doszukuj się wszędzie spisku bo zachorujesz na kaczyzm, a i se poczytaj kolego - dorkgasm.com/node/816 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imo Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 22:32 1. Thunder 2. Colours 3. Omen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.Red-83-42-182.dynamicIP.rima-tde.net 02.03.09, 22:35 jak dla mnie nudne, ale może to ja się zmieniłem po 10 latach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.opawska.osi.pl 02.03.09, 23:06 Zgadzam się z opinią recenzenta, jednakże mam jedne zastrzeżenie, mistrzostwa na fat of land to oni nie pokazali, gdyż jet tam kilka przypadkowych utworów. co do nowej płytki to mam mieszane uczucia, z jednej tytułowe invaders must die bardzo mi się podoba, z drugiej strony powroty do nędznego ravu (który sami porzucili) początku lat 90 są słabe. drugą sprawą jest to, że flint znowu kaszani. najbardzie w Always Outnumbered, Never Outgunned podobało mi się to, że się nic nie "śpiewał". bardzo kiepski z niego wokalista. także ostatninumer stand up wydaje mi się jakiś niepasujący, abstrahując od jego poziomu - nie pasuje on do płyty. niby jak climbatize lub the narcotic suite (genialne), jednakże o wiele gorzej - płyta bardzo nieuporządkowana. Odpowiedz Link Zgłoś
jellow2140 Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając 03.03.09, 01:10 nie rozumiem o co chodzi kiedy próbuje się komentować dokonanie kogokolwiek w momencie, gdy samemu nie umie się nagrać nawet najprostszego bitu. jednak moje prywatne odczucia nie mają tutaj znaczenia. Recenzja nezwykle jałowa, bezpłciowa. nie powiedziano jasno : Tak lub Nie. recenzent chyba chcial napisac ze mu sie podoba, ale w sumie to nie wie, ale moze tak. czyta sie bardzo zle wypowiadam sie jako redaktor, choc i to nie wazne. caolsc podsumuję tylko cytatem który wyrwałem z piosenki(zresztą nie bez powodu ten tekst tam sie znalazł- w piosence) " We are THE PRODIGY". i to na tyle. oni wiedzą co robią i bardzo dobrze, bo płyta jest doskonała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sickie Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.karolin.pl 03.03.09, 02:39 Stare PRODIGY to stare PRODIGY, brytyjski rave, na którym się wychowałem! Ta muzyka jest nieśmiertelna, elektrognioty i tech-house niedługo się znudzą i wrócą stare dobre połamańce. Liam jest wielki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sickie Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.karolin.pl 03.03.09, 02:44 A tak na marginesie, czekam na remixy MEAT KATIE i STANTON WARRIORS, Ci panowie przeszlifują te utwory w prawdziwe arcydzieła połamanego bitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: hmmm... Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 10:17 Dla mnie to przerażająco wtórna muza, ale jak na The Prodigy jest zupełnie fajnie. Wiem że w klubie, jak się to puści naprawdę głośno efekt będzie piorunujący ( pamiętacie taki kiepski kawałek "Smack my ....up " !? , w klubach ludzie szaleli ) Jestem po pierwszym przesłuchaniu, jak na razie najbardziej pasi mi PIRANHA a zaraz potem utwór tytułowy. Po całej reszcie widać mękę tworzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 11:47 writing on the wall...it`s an omen! Odpowiedz Link Zgłoś