aric 20.11.03, 08:34 Bede próbował nie palić. Dodatkową motywacją jest to, że nie paląć bede mógł za te pieniądze zakupic nową bas gitar. Kurwaaaaa, kurwwwaaaaaa, będzie kurwa ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: Po raz drugi ...... 20.11.03, 09:59 Nie narzekać, tylko przestać. Brać przykładz kol. aislinn, która nawet wczoraj stała wśród kopcących wstrętne papierochy fanów LPD i...inic. Nawet nie pomyslałąm o tym, że mogłabym zapalić. Wkurzałam się że śmierdzi. Aric, powodzenia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Po raz drugi ...... 20.11.03, 10:23 To kurewskie ciało endorfin sie domaga... Ale byłoby fajnie teraz sobie zapalić.)) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Po raz drugi ...... 20.11.03, 10:53 Powodzenia! Palenie sucks jak nic innego na świecie ) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Po raz drugi ...... 20.11.03, 11:00 No i własnie nie, palenie jest fajoskie, i dlatego tak cięzko jest to cholerstwo rzucić. A alkoholem poszło mi łatwiej. Praktycznie bezproblemowo.) hihihi Ale herbaty nie rzucę, a ta to dopiero paskudnym nałogiem jest. Jak nie wypije z 12-15 kubków herbaty dziennie to jestem bardzo niespokojny.))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture trzeba było palić jak smok i się nie uzależniać - 20.11.03, 20:58 - tak jak ja Odpowiedz Link Zgłoś