Gość: pan janusz IP: *.metronet.pl 02.03.09, 13:53 za miesiąc będzie szaza, frytura, bojsi i inne wynalazki polskiej sceny pseudomuzycznej. miało byc tak pięknie, jest tak jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziad Hit generator - wycofują się artyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 14:03 Ten program jest beznadziejny,jakieś piszczące 12-tki na widowni wzięci chyba prosto z impreski radia eska,jury,prowadzący i Piasek z tą swoją denną piosenką z do bólu wtórną melodią.I to ma być nowa jakość?Takie hity to były przez cała drugą połowę lat 90-tych aż do teraz,w których wielki udział miał niejaki W.olszak,który jest w jury i razem z Hołdysem wychwala swoich popowych kolegów.Szkoda tylko Tomka Lipińskiego,że wziął udział w czymś takim,dobrze chociaż,że właściwie się nie odzywa i nie robi z siebie pajaca jak ta panienka z mtv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredator Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 14:06 to Jungowska jest zawodową piosenkarką?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.mobile.playmobile.pl 02.03.09, 14:18 Gó... na całego - żal się robi tych co jeszcze płacą abonament. A sama muzyka? No cóż - wioska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renceopadajom Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.09, 14:44 To jest taka nędza że aż przykro. Ile razy można promować popowych wykonawców którzy są "ozdobą" każdej słabej gali?! Po co?! Co to, misja tv ma być?! Jak Hołdys stary wyjadacz sobie tłumaczy udział w czymś takim?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.wroclaw.mm.pl 02.03.09, 14:53 Jak sobie tłumaczy?Tak jak niejaki trener Wójcik-"Kasa misiu, kasa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 546 Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.wroclaw.mm.pl 02.03.09, 15:13 Nie moge tego oglądac-beznadzieja totalna-a Olszak w komisji to przegięcie-on ocenia według prywatnych sympati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k78 Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.biblpubl.waw.pl 02.03.09, 15:14 Podsumowaniem programu i występujących w nim "gwiazd" był tekst Hołdysa o Braciach: występują 8 lat i nikt nie potrafi wymienić choć jednego ich przeboju. I wszystkie występujące "gwiazdy" są mniej więcej takiego pokroju............... Wszystko dogadane z firmami fonograficznymi, darmowa promocja tego co sie nie sprzedaje i nikt nie chce grać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: 87.239.194.* 02.03.09, 15:27 Kolejny beznadziejny program w beznadziejnej TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUUUU!!! Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: 94.246.138.* 02.03.09, 16:07 Koniec tej szmiry mam nadzieje jest bliski.Zakoałer i Markowska rezygnuja,haha!Zespoly z Opola i Dnia Wedkarza,no,no jaki program,takie rezygnujace gwiazdy. Tomek Lipinski!Uciekaj szybko z tego syfu. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkimono666 Re: Hit generator - wycofują się artyści 02.03.09, 16:10 był fajny program na 4, gdzie występowały niekomercyjne, młode kapele, oceniali; Janek Bo, Kanclerzowa i Figurski. Myślę, że to jest właściwa formuła promowania młodych talentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 17:13 był jeszcze fajniejszy program na MTV bodajże, gdzie w jury byla aga chylinska i gdzie tez wystepowaly mlode zespoly.wygral manchester jesli sie nie myle.fajna grupa, ale gdzie jest? ten hit generator to jakby moja sp. babcia powiedziala "wielkie G", a ja mowie ze kaszana. nie dotrwalam do konca i co tam IRA robila? zal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemops Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 17:34 a skad ten po,ysl, ze oni sa profesjnalistami ? DLa kogo sa, dla tego sa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skao Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.09, 17:38 beznadziejny program ;/ kolejna misja tv publicznej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvpkit Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 19:14 Jungowska wielki ekspert od muzyki,szkoda,że nie Szaranowicz i że Kurzajewski nie prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość violka Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 19:59 ehh widzę że chyba niczego nie straciłam nie oglądając tego, a najlepsze że oni jeszcze abonamentu się domagają.. ja się pytam za co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekwr Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.enterpol.pl 02.03.09, 20:11 sHit Generator. Tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.range81-129.btcentralplus.com 02.03.09, 20:15 ZASTANAWIAM SIĘ CZY REGUŁĄ JUŻ JEST MARUDZENIE I NARZEKANIE???PRZECIEŻ WARTO DOSTRZEC TO, ŻE TVP POKAZUJE WRESZCIE POLSKIE PIOSENKI. BRAKOWAŁO TAKIEGO PROGRAMU MUZYCZNEGO ZROBIONEGO Z ROZMACHEM I BARDZO DOBRZE, ŻE JEST! NAJWAŻNIEJSZA JEST MUZYKA I TO, ŻE ARTYŚCI MOGĄ GDZIEŚ SIĘ PREZENTOWAĆ W TELEWIZJI. GRATULACJE, ŚWIETNY PROGRAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: et Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.wroclaw.mm.pl 02.03.09, 20:19 Jungowska i wieśmak Olszak do DOMU Odpowiedz Link Zgłoś
kacha44 Re: Hit generator - wycofują się artyści 02.03.09, 20:29 O roli jury: "Chodzi nam raczej o fachowy komentarz". Co Edyta Jungowska ma wspólnego z muzyką? To, że sobie czasami pośpiewa, nic nie znaczy. Hołdys i Olszak to muzycy, i ok, ale Jungowska? (gdzieś czytałam, że przyjaźni się z Hołdysem, więc może, hm...). A tak w ogóle, to myślałam, że będą promowali jakiś młodych, nowych artystów, ale widocznie miałam zbyt wygórowane oczekiwania . No i myślałam, że sobie porządnej muzyki w tym programie posłucham (Zakopower i T.Love), a tu nic... Może i dobrze, że nie chcą brać w tym udziału... Kaszana i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.malopolska.policja.gov.pl 02.03.09, 20:30 nie ogladam tej smiry i tego nie żałuje, ciesze sie, se zaoszczędzony czas moge przeznaczyć na inne przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.wroclaw.mm.pl 02.03.09, 20:43 a ten gruby mały (nie Hołdys) to za wszelką cene chce wypłynac na szerokie wody- i dlatego wrednie gada-wogóle gdzie człowiek z takim wygladem do telewizji sie pcha??? jak zobaczyłam jego gebe to przełaczyłam na inny program-brzydkie,wredne z czym do ludzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 434 Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.wroclaw.mm.pl 02.03.09, 20:45 a czemu siostrzyczka sie wycofała?? Wszak Sitras to był uwielbiany zespół przez Hołdysa- wiec i tu by BRAVA tylko miała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: *.wroclaw.mm.pl 02.03.09, 20:47 długo to to nie pociagnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristof Krawczk Re: Hit generator - wycofują się artyści IP: 94.246.138.* 02.03.09, 20:54 Kiedy mnie zaprosicie do tej ch...jozy?Zapiewam Wam "Parostatkiem w piekny rejs..." Odpowiedz Link Zgłoś