Gość: Jędrzej IP: *.chello.pl 20.11.03, 21:42 A ja miałem, mam i będę miał go gdzieś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rerere Re: Michael Jackson - biografia IP: *.toya.net.pl 20.11.03, 22:16 Może i ma bogatą biografię, ale zrobił się z niego monstrum, jak zobaczyłam jego zdjęcie teraz jak wygląda to się wystraszyłam. Okropnie! Nie powinien się w ogóle publicznie pokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalie Re: Michael Jackson - biografia IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 21.11.03, 20:03 Ja lubię Jacksona jest on moim fanem, robi świetną muzykę i super tańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THRILLER Re: Michael Jackson - biografia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 17:40 Jest twoim fanem? WOW!!! to kim ty jesteś? J. Brown? Moim tez jest ale IDOLEM skarbie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Huczek ROBERCIE - KILKA FAKTÓW SIĘ NIE ZGADZA... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 17:45 ...ale Twoja wiedza o Michaelu jest imponująca! KILKA POPRAWEK: Michael otrzymał za Off The Wall nie kilka nominacji do Grammy - tylko 11 (słownie: jedenaście). To nie prawda, że nie dostał wtedy żadnej nagrody. Z 11 nominacji za Off The Wall dostał jedną nagrodę za "Don't Stop Till You Get Enough"! Warto wspomnieć, że dostał rekordową ilość nominacji za Thrillera -aż 12. Również rekordową ilość nagród Grammy w jednym roku 8! To tez byl naped dla kupujacych plyte + dobre opinie krytykow i muzykow. Artykuł jest z 96 r. Dzisiaj Thriller już pokonał granicę 50 milionów. Paul McCartney sam zaproponował Michaelowi duet jeszcze przed nagraniem Off The Wall. McCartney napisal piosenke Girlfriend specjalnie Michaelowi (!) (z plyty Off The Wall), zanim go poznal. McCartney również zaproponował Michaelowi udział w licytacji, w ktorej wystawiono prawa do piosenek The Beatles!!!! McCartney popieral Michaela po wysunięciu zarzutów dotyczących domniemanego molestowania nieletniego dziecka w 93 roku. Sprawy w sadzie nie bylo, nie bylo oficialnego oskarzenia - tylko żądania finansowe i prokurator żądny kariery. Czy znasz rodzica, ktory chce pieniadze od molestujacego jego dziecko? Troche polecialem, bo jestem oburzony amerykanskim wymiarem sprawiedliwosci i calym ich systemem Widze Panie Robert, ze lubisz Michaela. Tylko troche wstyd sie przyznac... Co nie? Dodam jeszcze, ze wielbicielem jego glosu byl m. in. Miles Davis i dlatego chcial nagrac swoja wersje Human Nature. Pozdrawiam, Huczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: ROBERCIE - KILKA FAKTÓW SIĘ NIE ZGADZA... IP: *.arval.pl 04.12.03, 18:35 Zajebistysty jesteś Gość, Panie Huczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN Re: Michael Jackson - biografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 19:24 i pomyśleć, że nie tylko on ma takie pomysły... tyle ludzi na świecie żyje na krawędzi normalności, że gdyby zdjąć wszelkie bariery to okazałoby się, że wszyscy są porąbani. Mnie zastanawia jedno: czy ja idąc ulicą też na takiego wyglądam, wlepiając oczy w czuba ktory bije własne "upragnione" dziecko, a murzyn co sobie myśli i dlaczego naćpany narkoman się tym nie martwi,a w sądzie??? Podniecacie się tym składakiem przeszczepow jakby był kimś - stworzył siebie i się sam zniszczy... może trochę pomoże mu wiek i bezsilnośc medycyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Michael Jackson - biografia IP: *.lemabo.pl 25.12.03, 13:55 Błędy w nazwach piosenek: "In the Closet" i "Give In To Me". Odpowiedz Link Zgłoś