Dodaj do ulubionych

Ala Janosz wraca!

• Gość: korz Re: Ala Janosz wraca! IP: *.tvteletronik.pl 18.03.09, 20:41
      ala janosz wraca? to ona w ogole kiedys, oprocz idola, na powaznie zaistniala?
    • Gość: el Re: Ala Janosz wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 20:56
      z alą podobnie jak z jarkiem weberem. też narzucili mu beznadziejny materiał. do ali ktoś porządny wyciągnął rękę, mam nadzieję, że do jarka wkrótce też, bo głos ma jeden z lepszych w tych krajów i żal ściska serce, że się marnuje
    • Gość: Neon Re: Ala Janosz wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 21:29
      Ale jarosz!
    • lenia999 Re: Ala Janosz wraca! 18.03.09, 21:32
      Byłam na balu sylwestrowym,gdzie miała koncert p Janosz.To była totalna porażka.Zepsuła nam cała zabawę,została wygwizdana.Organizator musiał zastąpić Ją muzyką z płyt.Brakuję samokrytyki tej pani.A artystką jest żadną.
    • Gość: jakuh Re: Ala Janosz wraca! IP: *.master.pl 18.03.09, 21:34
      Ja tam lubię tą piosenkę.
    • Gość: Pleban Re: Ala Janosz wraca! IP: *.dsl.bell.ca 18.03.09, 21:52
      Tylko po co podchodzic tak naukowo do tej jajecznicy? Nalezy ja traktowac tak jak sie slyszy, czyli lekko, latwo i przyjemnie, bo po to zostala nagrana.
    • Gość: Maxx Re: Ala Janosz wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 22:01
      Ma talent dziewczyna. Życzę jej jak najlepiej.
    • Gość: wuju Re: Ala Janosz wraca! IP: *.ir.intel.com 18.03.09, 22:29
      Swietnie....
    • Gość: zjs Re: Ala Janosz wraca! IP: *.toya.net.pl 18.03.09, 22:51
      inne szajsy to np. głębokie przemyślenia szymona wydry, do kibla nie chodzę bo jest mi nie po drodze
    • hubertm Re: Ala Janosz wraca! 19.03.09, 00:15
      jak wygrala to miala nascie lat i g... do powiedzenia - obelgi za "jajecznice" to do menadzera raczej - tak sadze! (choc melodyjne i da sie sluchac, a problemem moze byc teksty - gdyby zaspiewala po angielsku byloby ok.)
      a czy ktos slyszal jej "dranie" - zajefajny kawalek.
      osobiscie to powodzenia i jak nowa plyta bedzie w klimacie drani to ja JESTEM ZA!!!!
    • Gość: PsssSs Re: Ala Janosz wraca! IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 01:46
      Zalosny produkt wykreowany przez zalosny program, dla ludzi, ktorzy wiedza, ze nie potrafia to robic, ale "bardzo chca", jednak ze swoimi umiejetnosciami nigdy nie beda w stanie sie przebic.
    • Gość: darek Re: Ala Janosz wraca! IP: *.chello.pl 19.03.09, 08:40
      Alu czekam od dawna
    • Gość: gosc Re: Ala Janosz wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 10:41
      Chce dziewczynka doplacic do swojej plyty i wtedy zniknac na zawsze. Nie slucham jej chociazby za jej wzrost i urode.Warzywniak to praca dla niej.
    • Gość: Rupieć Re: Ala Janosz wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 11:04
      Warzywniak i disco polo na weselach.
    • Gość: Radarowiec Re: Ala Janosz wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 11:05
      Straszna paciara z tej dziewuchy.
    • Gość: Lubię jajecznicę Re: Ala Janosz wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 12:49
      Na tle polskiej popowej papki to jest bardzo dobry kawałek, melodyjny, porządnie zaśpiewany, daje się zapamiętać. A jajecznica jest zabawna - no ale widać u nas wypada jeść tylko tosty ze świeżo wyciśniętym sokiem pomarańczowym.
    • Gość: jhu Re: Ala Janosz wraca! IP: *.interq.pl 22.03.09, 12:18
      Ala wyglada cudownie i spiewa tak samo, zycze sukcesow, z niecierpliwoscia czekam na twoja nowa plyte.
    • Gość: tocha Re: Ala Janosz wraca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 18:09
      Cóż, głos to nie wszystko.. Alicja wygrała Idola, ale nie robiła laski komu trzeba a to było ważniejsze od głosu - przykład Ania De - wyjątkowy wyjec!
    • Gość: 667 Re: Ala Janosz wraca! IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 17:11
      kret 1,5 nie jest potrzebny na polskiej scenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka