Dodaj do ulubionych

Ala Janosz wraca!

IP: *.tsi.tychy.pl 18.03.09, 13:20
życzę sukcesu!! Trzymam kciuki! Najważniejsz to upór i dążenie do celu !
Obserwuj wątek
    • Gość: piteros Re: Ala Janosz wraca! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.09, 13:25
      Miałem nieszczęście bawić się na sylwestra przy śpiewie Ali Janosz- KATASTROFA nie dało się tego strawić
    • anamis Re: Ala Janosz wraca! 18.03.09, 13:45
      tym razem już nie 16 latka z dużym głosem ale może dojrzalsza dziewucha która ma swój głos nadal i miała nieco czasu aby właśnie się z pierwszego "koszmarku" wyrwać. Trzymamy kciuki i nie będziemy krytykować od początku bo szansę trzeba każdemu dać drugą.
      Swoją drogą piosenka z Indios Bravos zapowiada się całkiem strawnie muzycznie. Zobaczymy!
      zblanszowany.blox.pl
    • Gość: sss Re: Ala Janosz wraca! IP: 195.245.217.* 18.03.09, 13:59
      do domu.beznadzieja
    • Gość: fifi Re: Ala Janosz wraca! IP: *.elartnet.pl 18.03.09, 14:07
      No, jesli Gutek zechcial z nia zaspiewac, to znaczy, ze jest dla niej nadzieja.
    • Gość: pk Re: Ala Janosz wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 14:12
      śpiewałą już na płycie u Banacha...
      aczkolwiek była to najsłabsza IMO piosenka tamtej płyty
    • Gość: Gipsy Re: Ala Janosz wraca! IP: *.cust.tele2.se 18.03.09, 14:22
      Ale z ta jejecznica ja ktos wpuscil w kanal. Ktos ja ocyganil ? Gdzie byl wtedy Cygan ?
    • Gość: w Re: Ala Janosz wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 14:30
      Alicja Janosz posiada kawał dobrego głosu, którego nie ma co druga polska wokalistka. Trudno było wymagac wtedy po 16 letnie dziewczynie,która nagle znalazla sie w wielkim swiecie szołbiznesu, ambitnych tekstów i super muzyki. Słyszałam Alicję z Indiosami i powiem że jest rewelacyjna. Czekam na jej płytę.
    • Gość: wah wah Re: Ala Janosz wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 14:45
      jajecznica ala Janis Joplin?
    • Gość: Gość Re: Ala Janosz wraca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:01
      >>Muzycznie Alicja porusza się obecnie w klimatach >>soulu, bluesa oraz funky z domieszką reggae i >>elementami muzyki gospel

Dodałbym jeszcze Disco Polo, Death Metal, oczywiście w aranżacjach "bez akapella".
      BADZIEW!!!!
    • Gość: Gość Re: Ala Janosz wraca! IP: *.chello.pl 18.03.09, 15:50
      Oby nie robiła już takich jak na woodstocku - www.youtube.com/watch?v=teSaJdXAhW4 Nie wiem czy to miało byc coś na wzor The Great Gig In The Sky, ale wyszło MI-ZER-NIE.
    • Gość: mila Re: Ala Janosz wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:50
      do pk.
      akurat jej piosenka z wu-wei banacha mnie przekonała ze dziewczyna może wrócić - pod warunkiem znalezienia dobrego managera!! dobrze że odczekała troche czasu.
    • Gość: wiking Re: Ala Janosz wraca! IP: 193.108.42.* 18.03.09, 16:00
      @mila: zgadzam sie ze dobrze ze odczekala inaczej otarla by sie o smiesznosc. dobry glos to nie wszystko trzeba to polaczyc z teksem i muzyka.
      ten kawalek z indios bravos w artykule jest dobry i przyjemnie sie jej slucha
      tak wiec mysle ze trzeba poczekac przesluchac i ocenic.
    • Gość: samo Re: Ala Janosz wraca! IP: *.aster.pl 18.03.09, 16:13
      Ponownie wysłuchałem piosenki "Zbudziłam się" i stwierdziłem, że jest to spoko kawałek. W wersji angielskiej byłby to pewnie hit. I zapewne większość krytykujących polską wersję słuchała by jej po angielsku.
      I ta wstawka z jajecznicą wydaje się teraz fajnym, jajcarskim akcentem w tej piosence.
      Powrót Ali na scenę muzyczną ucieszył mnie, może być przyjemnie.
    • Gość: eva Re: Ala Janosz wraca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:05
      I bardzo dobrze, że wraca! Ma piękny głos, niech no tylko zaczną jej pisać "normalne" piosenki!
    • Gość: 88 Re: Ala Janosz wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:17
      o tak to do siebie pasuje - ALA , INDIOS BRABOS , GUTEK I JAJECZNICA .bedzie hit
    • Gość: Gość Re: Ala Janosz wraca! IP: *.chello.pl 18.03.09, 17:53
      Super! powodzenia ALA big_grin niech twój głos wszystkich ludzi powali na kolana!!
      www.youtube.com/watch?v=aeHjMEPMsg4&feature=related
    • Gość: jula Re: Ala Janosz wraca! IP: *.centertel.pl 18.03.09, 17:55
      Banach jak się weźmie za coś to będzie ok smile
      I zazdroszcze jej że stoi tak blisko Gutka big_grin
      Oby grali IB w radio...
    • Gość: monk Re: Ala Janosz wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 18:55
      lepsze to niż występy w"Niani" jak bardzo alternatywna Nosowska i Agnieszka"TVN"Chylińska.To jest dla mnie obciach i żenada a nie Ala Janosz,którą BMG potraktowało jak sezonowy interes,a gdy przestali na niej zarabiać,kopneli ją w dupe i o niej zapomnieli
    • Gość: rhea Re: Ala Janosz wraca! IP: *.aster.pl 18.03.09, 19:24
      To był wtedy pierwszy idol, nastolatka i sponsorowana płyta czyli ją ocyganili wink Po tamtej masakrze jak teraz wyjdzie na prostą (po tylo latach przerwy) to ma u mnie szacun! a te klimaty są obiecujące. Dawaj Ala!
    • Gość: aniakin Re: Ala Janosz wraca! IP: *.nokia.com 18.03.09, 19:30
      Coz za oryginalna pszczynska uroda. Za czasow Idola strasznie zadzierala nosa.
    • Gość: Gość Re: Ala Janosz wraca! IP: *.wroclaw.mm.pl 18.03.09, 19:52
      nie no ja się załamię!!! Gutek dopuścił się takiej hańby??!!
    • Gość: KosmoPolak Re: Ala Janosz wraca! IP: *.nanotech.dtu.dk 18.03.09, 19:54
      Hm, pierwsze slysze jajecznice i rzeczywiscie: WIELKIE NIC. Strata czasu, nut, pauz, glosu, instrumentow i nerwow sluchaczy.

Za to te jej nowe klimaty - super! Tylko... bez niej ten kawalek brzmialby niemal tak samo dobrze.

Niemniej, zycze sukcesu. Moze z 'happy idiot kid' wyrosla z niej prawdziwa, acz drobna kobieta o wielkim glosie?
    • Gość: antyala Re: Ala Janosz wraca! IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 20:10
      odsmażaną jajecznicą można się zatruć
    • Gość: wisiorek Re: Ala Janosz wraca! IP: *.fbx.proxad.net 18.03.09, 20:15
      bardzo fajna piesn o tej jajecznicy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka