Dodaj do ulubionych

Radiohead w Polsce!!!

• Gość: marian Re: Radiohead w Polsce!!! IP: 78.88.71.* 09.04.09, 12:25
      @Annik: nie wyrokuja tylko potwierdzja to faktem, czytac nie umiesz: Gdy zapytaliśmy Was, jakiego wykonawcę chcielibyście zobaczyć na koncercie w Polsce, nie było żadnych wątpliwości - RADIOHEAD.

jasne jest wiec ze dla wielu bedzie to wydarzenie roku.
    • Gość: ttt Re: Radiohead w Polsce!!! IP: 89.174.58.* 09.04.09, 12:25
      gaga chyba bys chcial, radiohed moga mi polerowac buty
    • Gość: Gość Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.acn.waw.pl 09.04.09, 12:25
      A mój mąż ma dziś urodziny i to jest mój prezent:Radiohead zagra w Poznaniuwink)))))))))))))
    • Gość: Herman Hess Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.chello.pl 09.04.09, 12:30
      Najlepsza wiadomość roku... przeżyć to i umrzeć... bo już nic lepszego nas nie spotka.
    • Gość: olo Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 09.04.09, 12:30
      radiohead to paru kolesi co brzdakaja jakies nieudaczne nuty i wydaje im sie ze tworza cos nowego, idioci,jak wiekszosc muzyki nowoczesnej.nic po nich nie pozostanie,te melodyjki nie maja szansy na przetrwanie, ale idzcie sobie owce, idzcie na koncercik
    • Gość: arti Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.kalisz.mm.pl 09.04.09, 12:32
      są dobrzy - fakt, ale bilety po 220 PLN pokazują, jaką wartość ma dla nich honorarium i dlaczego nie będą na openerze - przecież to by wszystkim wyszło na zdrowie, tzn. Radiohead na openerze... ale jakie obciążenie dla budżetu imprezy i po ile wtedy byłyby karnety... Z całym szacunkiem chłopcy - ja jadę na Kings Of Leon.
    • Gość: q Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 12:41
      @olo: wszyscy się cieszą, że masz w sobie tyle jadu. a teraz wracaj do piaskownicy.
    • Gość: niunia Re: Radiohead w Polsce!!! IP: 78.88.71.* 09.04.09, 12:42
      ja zaplace 95 zł i pojde. i bedzie to napewno jedno z najlepszych wydarzen w zyciu smile
    • Gość: fartek Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.teradata.com 09.04.09, 12:53
      @niunia - uważaj, żeby nie było tak jak z biletami na U2. Coś czuję, że tak właśnie może być.

@SS - jestem za! Przywitajmy Radiohead godnie! Może zmienią zdanie o Polsce i będą częściej przyjeżdżać. Bo w końcu przez 15 lat nie byli w Polsce bo zniechęcili się podobno do polskiej organizacji po koncercie w 1994...
    • Gość: piotreg Re: Radiohead w Polsce!!! IP: 213.199.192.* 09.04.09, 13:00
      DROGO!!!!!! moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego takie wysokie ceny? bylem rok temu w berlinie i o ile pamietam bilet kosztowal 35 euro co nawet przy dzisiejszym drogim euro i tak wychodzi sporo mniej!
    • Gość: erroid Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.ds1.tuniv.szczecin.pl 09.04.09, 13:00
      Poznan dla Ziemi.... save the planet... bla bla... jak to mawiał goerge carlin: "planeta ma się świetnie! to ludzie maja prze*ebane"
    • Gość: Ani Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:06
      hahha hhaa ahaaahh Kings of Leon - no nie ale jajkasmile))) I jeszcze Prodidżi i Santana. Aleś kolego mnie ubawił. Zdrowia życzęsmile
    • Gość: Adam Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.de.ibm.com 09.04.09, 13:13
      Alleluja!!!! you made my Holly Thursday!!!!!!!!!!
    • Gość: la Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:19
      Aniołku, parę osób żyjących w 15 wieku nie było pod Grunwaldem. I co? Nic. Spoko żyli.
      Cieszy mnie Radio w pl ale luz i swoboda, nie zaraz Zawisza!
    • orchidust Re: Radiohead w Polsce!!! 09.04.09, 13:22
      co to jest radiohead?
    • Gość: mxr Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:28
      nom, trzeba przyznać,że bileciki w przystępnej ceniesmile Nie to co U2...
    • Gość: fan Re: Radiohead w Polsce!!! IP: 94.246.145.* 09.04.09, 13:29
      tez mi news.. radiohead? co to za zespol.. jakby wystapi September to byloby COŚ!!!
    • Gość: Geta Life Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:30
      Właśnie, to jest tylko Radiohead. Dobry zespół, z naprawdę duża liczbą porządnych kawałków, ale nie popadajmy w paranoję, to tylko zespół muzyczny
    • nutse Re: Radiohead w Polsce!!! 09.04.09, 13:31
      Byłem na ich pierwszym koncercie. 1994 rok - Molo w Sopocie smile
    • Gość: Gość Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.watf.cable.ntl.com 09.04.09, 13:42
      Nie sadze,ze to bedzie wydarzeniem roku!Jak by RAGE AGAINST THE MACHINE zagralo to by bylo wydarzenie!!!radio troche nudzi...
    • Gość: musicradar Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.de.ibm.com 09.04.09, 13:42
      Geta Life->czy ty cytujesz "That's Shall Always Kill" Dan Le Sac vs Scroobius Pip?
    • Gość: sigma71 Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:42
      do zobaczenia w Poznaniu, k...a nareszcie
    • ulther Re: Radiohead w Polsce!!! 09.04.09, 13:52
      Najwazniejszym wydarzeniem muzycznym ostatnich lat byl wystep The Policesmile.

Ale fajnie, ze przyjada Radioheadsmile
    • Gość: trjsr Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:55
      czemu nie na openerze? sad
    • Gość: Aniołek Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:55
      La, sory, ale nie kojarzę tych którzy nie byli pod Grunwaldem. Trzeba było być.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka