uleczka_k 07.05.09, 17:54 Poszukuję kaset Siekiery. Ktokolwiek widział? Ktokolwiek wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Siekiera-kasety IP: *.nitka.net.pl 12.05.09, 11:42 nikt juz kaset nie slucha Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Siekiera-kasety 12.05.09, 19:06 Materiał, który niegdyś ukazał się na kasecie, plus wiele innych nagran, jest teraz dostępny (ze znacznie poprawionym dźwiękiem) na CD "Na wszystkich frontach świata". wsm.serpent.pl/sklep/albumik.php,alb_id,11253,Na-Wszystkich-Frontach-Swiata,Siekiera Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Siekiera-kasety 12.05.09, 19:40 Ludzie, ja wiem, że to wszystko dostępne jest na CD. Najlepszym dowodem na to, że czaję, że ludzkość poczyniła postęp w dziedzinie komunikacji i rozrywki elektronicznej jest fakt, że piszę do Was z mojego własnego kompa. Ale szukam kaset. Czy to ważne z jakiego powodu, albo że nikt ich już teraz nie słucha? Ja bym posłuchała. I to oryginalnych, a nie przegrywanych piratów. Dajcie znać, jeślibyście wiedzieli jak się do tych kaset dobrać. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Siekiera-kasety 12.05.09, 20:33 Chodzi o Nową Aleksandrię na kasecie, czy jak? Innych oryginalnych kaset ten zespół nie wydał. Odpowiedz Link Zgłoś