stratocaster 29.01.02, 11:00 Nie przepadałem do tej pory za L.B., ale jak na razie remix "Faith" jest dla mnie przebojem roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alissa19 Re: LIMP BIZKIT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 21:04 ja ich kocham za chocolate starfish... no i za freda dursta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: LIMP BIZKIT IP: *.mofnet.gov.pl 07.02.02, 11:23 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > ja ich kocham za chocolate starfish... no i za freda dursta no nie, ręce opadają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: LIMP BIZKIT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 14:34 Gość portalu: jasiek napisał(a): > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > ja ich kocham za chocolate starfish... no i za freda dursta > > no nie, ręce opadają.... mam nadzieje ze nie tylko rece ci opadly.nie rozumiem o co chodzi-jesli jestes tak wysublimowanym znawca muzyki to moze zaloz swoj zespol i pokaz co potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: LIMP BIZKIT 07.02.02, 14:50 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > nie rozumiem o co chodzi-jesli jestes > tak wysublimowanym znawca muzyki to moze zaloz swoj zespol i pokaz co potrafisz zapraszam na naszą próbę, w najbliższy piątek, w garażu mojego kumpla. ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: LIMP BIZKIT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 16:23 jasiek666 napisał(a): > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > nie rozumiem o co chodzi-jesli jestes > > tak wysublimowanym znawca muzyki to moze zaloz swoj zespol i pokaz co potr > afisz > > zapraszam na naszą próbę, w najbliższy piątek, w garażu mojego kumpla. > ))))))))) > a co to za muza? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: LIMP BIZKIT 08.02.02, 08:53 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > zapraszam na naszą próbę, w najbliższy piątek, w garażu mojego kumpla. > > ))))))))) > > > a co to za muza? jeszcze nie wiemy. to będzie nasza pierwsza próba. ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALISSA19 Re: LIMP BIZKIT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 18:06 jasiek666 napisał(a): > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > > zapraszam na naszą próbę, w najbliższy piątek, w garażu mojego kumpla > . > > > ))))))))) > > > > > a co to za muza? > > jeszcze nie wiemy. > to będzie nasza pierwsza próba. > ))))))))) TO ZYCZE SZCZESCIA I MAM NADZIEJE ZE NAPISZECIE COS FAJNEGO.POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: LIMP BIZKIT 07.02.02, 16:07 na poczatku tez sie bronilam przed sluchaniem LB bo jakos rollin' malo mnie krecil...ale musze przyznac ze teraz...czesto slucham, rollin' tez.)) Odpowiedz Link Zgłoś
dekris Re: LIMP BIZKIT 07.02.02, 18:25 mam juz dosyc lb. caly czas puszczaja te nedzne remixy. zapychaja tylko czas antenowy. ale mam wladze i przelaczam na inny kanal. dobrze ze borland od nich odszedl, bo durst spisal kapele na komercje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: LIMP BIZKIT IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.02, 20:07 remixy tez mi sie srednio podobaja..ale reszta..)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś