7_things 07.04.10, 20:50 nie znalazłam takie wątku tak więc sama go zakładam c: znacie/ lubicie zespół limp bizkit ? Limp Bizkit - amerykański zespół muzyczny grający muzykę z gatunku rapcore i nu metal. przykład piosenki : Almost Over ave. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goga14 Re: Limp Bizkit 07.04.10, 21:07 ja nie znam .. ;PP posłucham zaraz . [czyt. jutroo <lol2>] xdd i napiszę potem . P Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Behind Blue Eyes... 08.04.10, 20:25 ... znam tylko tę ich piosenkę. Jest fenomenalna, muszę podsłuchać więcej Odpowiedz Link Zgłoś
ichliebetom Re: Limp Bizkit 17.04.10, 17:46 uwielbiam ich piosenke rollin' jak byłam mała to mój brat ją słuchał i mi zostało Odpowiedz Link Zgłoś
desperate_witch LBF 17.04.10, 22:38 Fajnie ze ktos załozyl taki temat lb to jeden z moich ulubionych zespolow kocham kawalki takie jak Behind blue eyes (ale to kazdy zna), Almost over, Bittersweet home, Armpit a w lecie nowa plyta!! Jak ktos chce to podaje link do ich najnowszej piosenki (fragment) www.twitvid.com/XMMPY Limp Bizkit is rocking the scene! Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Limp Bizkit. 17.04.10, 23:32 Szczerze? Znam tylko Behind Blue Eyes i bardzo mi się podoba. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
irrepleacable Re: Limp Bizkit 17.04.10, 23:42 Znam tylko Behind Blue Eyes i ciągle nie mogę się zdecydwać, która wersja lepsza- The Who czy Limp Bizkit . Odpowiedz Link Zgłoś
martynkaa666 Re: Limp Bizkit 18.04.10, 11:08 Kocham piosenke Behind Blue Eyes, poza nią to raczej ich nie słucham Odpowiedz Link Zgłoś