stratocaster 29.01.02, 15:01 Proponuję nowy wątek pod w/w tytułem. Moja kandydatura: Artur Chachlowski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Franz Re: NAJLEPSZY REDAKTOR MUZYCZNY IP: *.impakt.pl 29.01.02, 16:03 stratocaster napisał(a): > Proponuję nowy wątek pod w/w tytułem. Moja kandydatura: Artur Chachlowski. He.. he... Kraków sie odezwał ) Mój typ - Piotr Metz, nie za szefowanie przez ostanie kilka lat (pod biczykiem pseudomanagerów ds. formatowania - co i jednej i drugiej stronie nie wychodziło na zdrowie; ale za całe 10 lat - a szczególnie rmf z lat 92-95 - koncerty z Wembley, i kupe fajnych kawałków w nocnychprogramach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: NAJLEPSZY REDAKTOR MUZYCZNY IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.01.02, 16:12 stratocaster napisał(a): > Proponuję nowy wątek pod w/w tytułem. Moja kandydatura: Artur Chachlowski. No dobra. Ale skąd on jest, co robi? O jakiej muzyce wyraża się dobrze, a o jakiej nie? I dlaczego uważasz go za najlepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: NAJLEPSZY REDAKTOR MUZYCZNY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 16:29 Mój typ numer jeden to Jerzy Rzewuski. Ci co siedzą w klimatach "independent" z lat 80-tych i 90-tych będą wiedzieli o kogo chodzi. Facet pisywał (i czasem pisuje) dla Tylko Rocka i posiada nieprawdopodobną wprost wiedzę o wykonawcach pokroju: Cure, 4AD, Jesus And MAry Chain, L7, Ride, Slowdive i dziesiątkach podobnych. Typ numer dwa: Wiesław Weiss za niewiarygodna wiedzę muzyczną i świetne wywiady. Typ numer trzy: śp. Tomasz Beksiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: NAJLEPSZY REDAKTOR MUZYCZNY IP: 62.233.138.* 29.01.02, 21:02 JERZY RZEWUSKI - całkowicie zgadzam się z Grześkiem WIESŁAW WEISS - za rzetelność zawodową PIOTR KACZKOWSKI - gdyby nie on, być może słuchałbym jakiejś wiochy PRZEMYSŁAW MROCZEK - za wprowadzenie Kaczora w świat mroku TOMASZ BEKSIŃSKI - w jego audycjach podobał mi się nawet MARILLION TOMEK RYŁKO - punk u harcerzy ANDRZEJ DOROBEK - największy na świecie spec od KING CRIMSON LESTER BANGS - tak dowalać z klasą mógł tylko on RAFAŁ KSIĘZYK - za wyjątkowy dar pisania o kapelach,których nikt nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morello Re: NAJLEPSZY REDAKTOR MUZYCZNY IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:32 dobra dobra i tak nie ma lepszego od Makaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostor Re: NAJLEPSZY REDAKTOR MUZYCZNY IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.02, 22:08 makaka nie znosze, koleś jest pieprzonym narcyzem i ogólnie działa mi na nerwy. a jak jush jesteśmy przy radiostacji to stawiam na encyklopedię punka czyli pietie, a także dja anzelmo. oni potrafia zrobić porządną, fachową audycje a nie odstawiać taki przerost formy nad treścią jak makak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morello Re: NAJLEPSZY REDAKTOR MUZYCZNY IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 01:56 Gość portalu: kostor napisał(a): > makaka nie znosze, koleś jest pieprzonym narcyzem i ogólnie działa mi na nerwy. jeśli chodzi o narcyzm to nikt nie przewyższy kolegów z 3-go programu PR. mowa szczególnie o Kostrzewie, tfurca audycji "express". gdyby nie muzyka, jaką tam zapuszcza pomiędzy swoimi nadętymi gadkami, to bym go w ogóle nie słuchał. a co do makaka, no cóż, facet ma przynajmniej swoje rozpoznawalne "brzmienie". od razu wiadomo, kto prowadzi audycję. a że i Toola z SOAD często gra, to i nie czepiam się specjalnie Makaka. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: NAJLEPSZY REDAKTOR MUZYCZNY 30.01.02, 09:54 Gość portalu: kostor napisał(a): > makaka nie znosze, koleś jest pieprzonym narcyzem i ogólnie działa mi na nerwy. > a jak jush jesteśmy przy radiostacji to stawiam na encyklopedię punka czyli > pietie, a także dja anzelmo. oni potrafia zrobić porządną, fachową audycje a > nie odstawiać taki przerost formy nad treścią jak makak. hehehe, głupia sprawa, ale po raz pierwszy na tym forum zgadzam się z tobą w całej rozciągłości. Kiedy słuchałem makaka w radiostacji to zawsze miałem wrazenie, ze za chwilę redaktor szarałacki uniesię się wysoko w górę, niczym pękaty balon, napompowany egocentryzmem i samouwielbieniem. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: NAJLEPSZY REDAKTOR MUZYCZNY IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 23:18 Gość portalu: teddy napisał(a): > PRZEMYSŁAW MROCZEK - za wprowadzenie Kaczora w świat mroku BTW - co on teraz robi albo gdzie jest? Jakies radio, moze serwis w necie? Gostek zarazil mnie Swans'ami i Chris and Cosey... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: NAJLEPSZY REDAKTOR MUZYCZNY IP: 62.233.138.* 29.01.02, 23:51 Gość portalu: Franz napisał(a): > Gość portalu: teddy napisał(a): > > PRZEMYSŁAW MROCZEK - za wprowadzenie Kaczora w świat mroku > > BTW - co on teraz robi albo gdzie jest? > Jakies radio, moze serwis w necie? > Gostek zarazil mnie Swans'ami i Chris and Cosey... Jeszcze w latach 90-tych był szefem Radia Koszalin. Co robi teraz - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: NAJLEPSZY REDAKTOR MUZYCZNY IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.01.02, 10:34 Ja zawsze lubiłem i za muzykę i za prowadzenie audycji Grześka Hoffmana i Jacka Hawryluka. Może ktoś wie, czy nadal pracują w Radiostacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roar Re: NAJLEPSZY REDAKTOR MUZYCZNY IP: *.ds2.uw.edu.pl 30.01.02, 19:52 Gość portalu: npojazd napisał(a): > Ja zawsze lubiłem i za muzykę i za prowadzenie audycji Grześka Hoffmana i Jacka > > Hawryluka. Może ktoś wie, czy nadal pracują w Radiostacji? Tak, chyba tak (chociaz Hoffmana juz jakis czas nie slyszalem). Hawryluk na pewno. I obu rowniez bardzo lubie. Natomiast klasa sama w sobie byl wsrod dziennikarzy Tomasz Beksinski. Wiedzy, przygotowania, profesjonalizmu i zaangazowania w to, co robil, inni moga mu tylko pozazdroscic. A co do Pawla Kostrzewy... Nie jest on moze jakims szczegolnym ekspertem od muzyki (zwlaszcza kiedy zabiera sie za hip-hop... ale to moje zdanie), ale udalo mu sie stworzyc ewenement na skale kraju - naprawde dobra audycje traktujaca o calosci obecnej muzyki tzw. rozrywkowej, a nie tylko o jakims jej wycinku. To jednak o czyms swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś