Dodaj do ulubionych

Behemoth znowu obraża?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 15:47
Panie Nowak wrzuć trochę na luz i zacznij odrobinę myśleć bo pańska głupota zaczyna już nudzić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cannibal Corpse Mo Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.debica228.tnp.pl 24.06.09, 17:00
      Ja bym obu czubków do wariatkowa zamknął i byłby spokój. Nergal już dawno przegiął pałę! Behemocz jest tylko dlatego popularniejszy niż Vader, bo wywołuje jakieś skandale obyczajowe. A że są frajerzy (głównie "zbuntowane" małolaty), których to rajcuje, więc facet korzysta z tego. Nowak to też niezły lolek. Myśli, że jest przedstawicielem katolików świata, czy co?! Ja jestem katolikiem, słucham death metalu i mam w poważaniu głupoty wymyślane przez tego pana. Moim zdaniem sataniści nie są groźni jeśli nie rzuci im się na mózg ich "wiara". Był kiedyś skandal związany z liderem zespołu Burzum (Norwegia), który podpalił kościół. To jak dla mnie już przejaw świrlejstwa, a nie przekonań religijnych. To samo z Nergalem - spalił Biblię - no to znaczy, że albo brak mu szacunku, do wartości innych ludzi, albo jest świrem, który w wieku 30 lat zachowuje się jak nastolatek, chcący zaimponować grupie, nomen omen w tym samym wieku (hehe, fani behemocza to na prawdę bachory).
      Kończąc - niektórym brak dystansu do pewnych spraw, tak delikatnych jak religia. Jak powszechnie wiadomo, muzyka powinna być tylko muzyką, a nie świrowaniem. Nie chciałbym, żeby death metal stał się kolejną odmianą ciężkiej muzy, zdobytej przez komerchę. Nie tędy droga. Metal powinien być czysty i undergroundowy! THE END.
    • Gość: stachu Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:29
      oni obaj generalnie sie niczym nie roznia tylko jeden jest skrajnie glupi w jedną strone a drugi w drugą heh
    • Gość: kościelny Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:35
      Chwała mordercom Behemotha
    • Gość: noddy Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:51
      przy tym kolesiu z Burzum,Nergal to przykładny obywatel i pseudo-skandalista.Tamten chyba jeszcze siedzi za rytualne zabójstwo swojego kolegi z zespołu,a poza tym faszysta.Ciekawe,że tyle osób daje się nabierać,że muzyka tego psychola to sztuka,że kultowa,nowatorska,awangardowa itp.bzdety.
    • Gość: kiks Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 09:06
      buhaa <-> qck.pl/SY
    • Gość: xzyskqa Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.bb.sky.com 25.06.09, 10:30
      Varg Vikernes wspomniany wyżej wariat z Burzum wyszedł pod koniec maja z więzienia smile
      Panie Nowak uważaj bo jeszcze Nergal wykona telefon do Vikernesa i będą odwiedziny smile
    • Gość: Jay Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.09, 10:53
      Chwała Mordercom Wojciecha to ostatni prawdziwy utwór Behemotha, wszystko po tym to tylko pierdzenie.
    • Gość: Yaneks Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:09
      Tytuł "Chwała mordercom św. Wojciecha" fakt, może być obraźliwy, a może nie, to i tak nie zmienia faktu że sprawa się przedawniła. Wg. mnie Behemoth wcale nie przesadził kiedyś z tym tytułem, był zrobiony żeby wzbudzić zainteresowanie bo 12 lat temu ten zespół nie był aż tak popularny jak dzisiaj.
      Zdaje mi się, że część z was po prostu zazdrości Nergalowi popularności i pieniędzy jakie zbija na koncertach smile Wierzcie mi, tworzenie nawet takiego "pierdzenia" to sztuka, niech mi któryś pokaże co skomponował. Ilu wśród was jest sławnych gitarzystów?

PS.
      A panu Nowakowi życzę mózgu na następną gwiazdkę, bo idioci źle kończą w dzisiejszych czasach, a on kwalifikuje się jako główny przedstawiciel tej nacji.
    • Gość: ja Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:13
      doda+nowak=wyśmienita reklama bravo panie behemot chłopaki z gdyni wiedza jak sie promować
    • Gość: karambol Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.173.13.71.tesatnet.pl 25.06.09, 11:23
      Niech zyje Katolicka Rada Straznikow Moralnosci. Dziwne niby tacy swiatli i wyksztalceni ludzie, a maja problemy z odróżnieniem fikcji od rzeczywistosci. Swiety Wojciech byl zdrajca pracujacym dla cesarza. Lobby katolickie zawsze stawialo swoje interesy wyzej od interesow narodowych wiec to ze zdrajca jest naszym patronem wcale mnie nie dziwi, moze troche smuci
    • Gość: gosc Re: Behemoth znowu obraża? IP: 87.204.245.* 25.06.09, 11:25
      behemot - zespol totalnie beznadzielny nawet jak na swoij kierunek "muzyczny",a pan nowak jeszce nardziej załosny!
    • Gość: tyntyryntyn Re: Behemoth znowu obraża? IP: 83.143.102.* 25.06.09, 12:06
      Zupelny brak dystansu, kijowe podejscie do muzyki. Wiadomo, ze ta antychrzescijanska otoczka to tylko wizerunek, promo, nic wiecej... Uwazam, ze Behemoth robi kawal dobrej muzy i czekam na nowa plyte.
      A to ze Sz. P. Nowak jest obronca ucisnionych katoli to juz jego sprawa... Jak ma czas i zdrowie na ciagle sadzenie sie o pierdoly to zycze mu powodzenia, moze kiedys zostanie wpisany w poczet swietych, tak jak Wojciech. Przeciez jego heroiczna walka nie moze isc na darmo...
    • Gość: Santos Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:39
      Rysiu Nowak sam się obraża i coraz bardziej popada w urojenia. Jeszcze trochę i stwierdzi że Nergal to wampir i będzie chciał go zadźgać kołkiem.
    • Gość: Do Autora tego tek Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.skynet.net.pl 25.06.09, 13:11
      Pandemonic Incantations, a nie Incarnations!
    • Gość: M Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 13:13
      Dlaczego muszę mieszkać w jednym kraju z takimi idiotami jak imć Nowak?
    • Gość: DOB Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 13:52
      ...Chwała mordercom Ryszarda Nowaka.... ....i jemu podobnych...
    • agatsu Re: Behemoth znowu obraża? 10.08.09, 14:48
      Tak to Ryszard N. znowu próbował słuchać swojego ulubionego gatunku muzyki, heavy meatlu, ale tekst mu uniemożliwił. Co za szuje z tych Behemothów, takie rzeczy śpiewać do takiej sympatycznej muzyki smile))))))))
    • Gość: tom Re: Behemoth znowu obraża? IP: 195.66.116.* 18.08.09, 07:12
      Pan Nowak trochę przesadza. to fakt. Ale to co wyprawia Behemoth to woła o pomstę do Nieba. Wierzę jednak w to, że Bóg ich dobrze osądzi i trafią po śmierci tam, gdzie tak strasznie pragną. Na wieczne potępienie i wieczne męki. A z tamtąd nie ma powrotu.
    • Gość: Stop Zbrodniom Rys Re: Behemoth znowu obraża? IP: *.centertel.pl 18.08.09, 21:44
      A jak to tam z Nowakiem Rysiem było w 2004? O pedofilię był przecież oskarżany. Przez rodzinę jakiejś 13-letniej dziewczynki. I to mu umorzono,żeby szczekał teraz na artystów zboczeniec jeden seksualny? Ryszard Nowak to pedofil zatem z umorzoną przez prokuraturę sprawę o podejrzenie zgwałcenia dziecka. Tacy to są obrońcy wiary. Jak w Irlandii i USA...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka