IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:11
Z pewnym zdziwieniem odkryłem dzisiaj brak piątkowego forum na temat toto mix
vel zakładu pogrzebowego na ul. Szekspira 4. Nie przypominam sobie tam
żadnych treści wskazujących na koniecznoąć ingerencji admina. Moje dzisiejsze
poszukiwania wskazuja jednak na usunięcie całej dyskusji. Ciekawe, rozmowa
kontrolowana ???.
Na marginesie sprawdziłem ww. adres i co się okazało na ul. Szekspira 4
fukcjonuje nie opisywany zakład pogrzebowy z mauzoleum Mazowieckiego a fajnie
wyglądająca kolektura bukmacherska Toto mix. Myślę że dla zainteresowanych
lokatorów ww. bloku to miłe odmiana, bowiem i klientela ciekawsza (zakład
pogrzebowy) i rozrywka.
Obserwuj wątek
    • Gość: syria Re: Toto mix - A sprawa radnego Dupczyńskiego. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:51
      Proszę Państwa mam dowody na to, że po interwencji jednego z radnych żoliborza
      radnego Zbynka Dupczyńskiego. Jest to ograniczenie wolności do słowa mieszkańca
      bloku na Szekspira 4.
      To skandakl ? dlaczego politycy maja taki wpływ wolna prase ?
      • roody102 Re: Toto mix - A sprawa radnego Dupczyńskiego. 28.02.06, 19:39
        Bardzo jestem ciekaw jakie to dowody. Bo na razie to mamy tu najwyzej dowod na
        to, ze jestem chamsko pomawiany.
    • Gość: PRL roody102 - cenzura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 18:05
      mam to samo spostrzeżenie
      przeczytałem w piątek wieczorem całą omawianą dyskusję i nie znalazłem tam
      niczego co kwalifikowało się do wycięcia
      towarzyszu roody102, może odrobinka wyjaśnień
      • Gość: MAREK LIPA Re: roody102 - cenzura IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.06, 01:03
        ROODY102 - WYGŁUPIŁES SIE ZTYM USUNIECIEM CAŁEGO WATKU tOTOMIXA.
        PEWNIE JESTES OPŁACANY PRZEZ TEN ZAKŁAD POGRZEBOWY. I CO TO TOBIE DA... LEPSZA
        KWATERE.

PO MOIM TRUPIE
        • Gość: snoopy Re: roody102 - cenzura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 09:14
          Widzę, że i innym nie umkneło ocenzurowanie tematu toto - mix vel zakład
          pogrzebowy. Cieszę sie, że szaleństwo kolegi roody102 zostalo napiętnowne.
          Ciekawą teze postawił jeden z internautów. Czy Pan radny D.... ma tak duży
          wpływ na wolność słowa pisanego??? Proponuje powolać Komisję Śledcza!
        • roody102 Re: roody102 - cenzura 28.02.06, 20:05
          Wyjasnienie jest proste - watek byl durny i szedl w kierunku dosc niepokojacym,
          przynajmniej takie mialem wrazenie. Dzis nie mam czasu, ale jutro przeczytam go
          od nowa i przywroce to, co sie nadaje, ok?

Moze sie troche pospieszylem - przepraszam - na szczescie tu nic nie ginie a ja
          potrafie sie przyznac do bledu, wiec jak dacie mi chwile czasu, to sie wszystko
          wyjasni. Tylko prosze bez chamstwa, pomowien i debilnych oskarzen - cenzura?
          Zakulisowe interwencje? Czy Wy aby nie uzywacie za wielkich slow? Czy aby nie
          przesadzacie - myslicie, ze zaklad pogrzebowy grzeje kogos poza Wami do tego
          stopnia, by posuwac sie do takich rzeczy? Ludzie, odrobine powagi...

Nikt u mnie nie interweniowal.
          Do jutra.
          • Gość: scooby Re: roody102 - cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:55
            Trochę jestem zdziwiony, kolega admin argumentuje wycofanie tematu głupością
            wypowiedzi. Idąc tym tokiem myślowym wypadałoby zawiesić działalności forum,
            większość tematów i przeskakujących tam wypowiedzi tylko poczatkowo jest
            rozsądna. Im dalej w las tym więcej żartów i szyderstwa. Ale demokracja ma to
            wpisane w definicję. Admin nie posiada monopolu na wiedzę a jego ruch winny
            ograniczyć sę do blokowania wulgaryzmów i ochrony moralnosci.
            pozdrawiam wszystkie toto mixy a w szczególności ten z Szekspira oraz okoliczne
            zkłady pogrzebowe
          • toyamoja Re: roody102 - cenzura 01.03.06, 15:39
            Uroody102. Uważam ze miałes racje kasujac cały wątek dotyczacy murzynów i
            bananów. To ochydne i nie ludzkie. Mysle, że mamy tutaj doczynienia z
            rasistowko - nazistowska prowokacja. Precz z nietolerancja !!!
            • roody102 Re: roody102 - cenzura 01.03.06, 15:52
              Akurat fragmentu o bananach nie przywrocilem, ale to nie znaczy, ze sie z Toba
              zgadzam. Jaka prowokacja?! Jacy nazisci?! Tobie tez sie chyba cos pojebalo. Mamy
              do czynienia ze zwyczajnym przyziemnym pieniactwem, ktore lubuje sie w uzywaniu
              wielkich slow - cenzura, prowokacja - i co jeszcze?

Ja przez 2 dni ochlonalem - innym tez polecam.
              • Gość: Grisza Panie Roody po co tyle zolci IP: *.bb.online.no 01.03.06, 16:46
                ja sie juz dawno tak serdecznie nie usmialem.Przeciez w tych postach jest 2-3
                zgrywusow, ktorzy robia sobie jaja z pogrzebu a reszta klasycznie daje sie
                podpuszczac.Ze swojej strony mam pytanie jak nazywa sie ten zaklad na
                Szekspira; byloby ladnie np.Yorick albo Ofelia.Poza tym ja bym na Panskim
                miejscu nie mogl nikogo zapewnic, ze Zaklad Pogrzebowy to tylko i wylacznie
                nieuciazliwe biuro.Wiem cos na ten temat, bo pracuje w pokrewnej branzy i wiem,
                ze u nich predzej czy pozniej nie obywa sie bez naturalnych rekwizytow.Wowczas
                protesty p.Zenka nie sa tak zupelnie pozbawione sensu.A to biuro cos za bardzo
                strategicznie ulokowane;Szpital Bielanski,Pogotowie na Wrzecionie i o rzut
                beretem nekropolie na Powazkach,Wolce Weglowej i Wawrzyszewie.To wszystko
                wyglada na z gory ukartowane.Dzielnica dla branzy bardzo rozwojowa.Nie chcialby
                Pan np. po jakims czasie zauwazyc, ze cos na bucikach wnosi sie nagle dziwne
                ilosci swiezych trocin?Lacze serdeczne wyrazy szacunku dla Pana i Pana Zenka.
                • roody102 Re: Panie Roody po co tyle zolci 01.03.06, 18:05
                  Dzielnica dla branzy rozwojowa - ROTFL.
                  To sie chyba po sredniej wieku ocenia? :)

Nawiasem mowiac jest wiele zakladow duzo blizej szpitala bielanskiego i tam to
                  sie mozna pewnie jakis afer doszukac, jak znam zycie. Ale dla mieszkancow bloku
                  nad zakladem jego sasiedztwo jakim moze byc problemem? Albo inaczej - czy moze
                  byc wiekszym problemem niz inny typ dzialanosci? Przeciez, jak mowie, trupow sie
                  do biura nie przywozi.

Z tymi trocinami, to nie zrozumialem.
                  • Gość: Grisza Panie Roody, trociny to jeden z rekwizytow IP: *.bb.online.no 01.03.06, 18:20
                    naturalnych, uzywanych w branzy do posypywania dna trumny.Ale sila rzeczy nie
                    te rzeczy powoduja, ze nie bedzie to az takie zwyczajne sasiedztwo, a raczej to
                    co tam bedzie sie dzialo po dwunastu uderzeniach zegara.Znam te sprawy poniekad
                    od podszewki, bo czesto obcuje z duchami.Wiele osob nie wierzy w duchy, ale
                    prosze mi wierzyc tylko do czasu.Pozniej wszyscy juz wierza, ale nie daje sie
                    tego potwierdzic.Prosze zrozumiec Pana Zenka, ze On nie chce byc
                    straszony.Ponadto Szekspir byl poeta i nie dosc, ze w Warszawie uhonorowany
                    zostal trzeciozedna uliczka na skraju Bielan i Wrzeciona to jeszcze teraz
                    funduje mu sie zaklad pogrzebowy.On owszem lubil trupy ale wylacznie jako
                    dramaturg.Za przeproszeniem.
                    • roody102 Re: Panie Roody, trociny to jeden z rekwizytow 01.03.06, 18:29
                      Nadal nie wiem, o co Ci chodzi z trocinami. Albo inaczej: z merytorycznego
                      punktu widzenia widze w Twoim poscie same trociny.
                      • Gość: Grisza Panie Roody, czy chce Pan utrzymywac IP: *.bb.online.no 01.03.06, 18:56
                        ze jak ktos twierdzi, ze Szekspir byl poeta i dramaturgiem i ze w Jego utworach
                        sporo sciele sie trupa to to sa trociny?Nie wierze wlasnym oczom, chyba mam
                        jakies zwidy.A czy moze nie czytal Pan u Bulhakowa, jak Miszy Bierliozowi
                        ukradziono glowe z katafalku?Bylbym szczerze zasmucony,lacze wyrazy szacunku.
                        • donkej Re: Panie Roody, czy chce Pan utrzymywac 01.03.06, 21:28
                          Fakt - to nie trociny, jeno olej i siła nieczysta. Przypominam, że głowa była
                          przyszyta!!!
                          A jeszcze śmiem przypomnieć te trumny, co z kominka wypadały!
                          I szubienniczki!
                          • Gość: Grisza Rozumiem dylemat Roodego ale troche IP: *.mnhelse.net 02.03.06, 10:02
                            zawinil sobie sam.Strzelil sobie w kolano najpierw zdejmujac caly watek, a
                            potem przywracajac go w wersji wyczyszczonej, z domyslam sie jakis durnych
                            rasistowskich watkow.Jak przeczytalem calosc juz po oczyszczeniu, to sprawa
                            wygladala tylko na potezne jaja z pogrzebu.I nic wiecej.Gdyby ten watek zostal
                            w calosci, to posty np. rasistowskie nie maja szans utrzymania sie wsrod
                            pokojowo nastrojonych i sympatycznych Zoliborzan.Wiec postuluje albo
                            konsekwentnie wywalac i nie przywracac, a jak juz przywracac to calosc, i niech
                            kazdy ma mozliwosc wlasnego osadu.Ja np. w zyciu nie podparlbym postow, ktore
                            naruszaja dobre obyczaje, a tak padlem troche ofiara niedoinformowania.Pzdr
                            • Gość: jarek NIIE Rozumiem dylemat Griszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:41
                              Grisza nie zasłaniaj sie rasistowskimi tekstami tylko wal ciebie co boli ciebie
                              na tym wątku ?

nie wiem czy były jakies watki rasistowskie czy nie. Mysle, że roody 102 to
                              bardzo okej kolo i dobrze dba o nasz Żolibord. Mysle ze dziennie musi wiele nie
                              kulturalnych wypowiedzi kasowac. wiec Grisza powiedz co ci lezy na watrobie ?
                              bo idac logika twojego myslenia to wszystko trzeba wykasowac ?

jarek
                              • Gość: Grisza Nie porozumielismy sie, IP: *.mnhelse.net 02.03.06, 11:02
                                w tym wypadku nie krytykuje Roodego, przeciwnie,usprawiedliwiam tylko moje
                                lekkie zlosliwosci.Problem polega na tym, ze ze zdjetego i przywroconego watku
                                zniknely te posty, ktore staly sie przyczyna zdjecia calego watku. a jak
                                rozumiem z pozniejszej dyskusji chodzilo o jakies sprawy rasistowskie.Wiec
                                jeszcze raz mowie,ze jak zdjejmowac to konsekwentnie, ale czasem lepiej nie
                                zdejmowac i bardzo czesto takie wredne watki zdychaja same z siebie lub zostaja
                                napietnowane.Na tym watku mnie nic nie boli i nie widze potrzeby dalszego
                                wiklania spraw.Pzdr.
                                • Gość: marina Re: Nie porozumielismy sie, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.06, 12:27
                                  ja nie widze zadnego watku nazistowskiego co ma totalizartor i zakładf
                                  pogrzebowy do rasizmu ?
                                  głupota
                                  • Gość: oszouom Re: Nie porozumielismy sie, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:19
                                    PS: Wracajac do tematu zakladu pogrzebowego slyszalem, ze bedzie tam mozna przy okazji puscic totka i inne zaklady sportowe. Super, bedzie mozna zalatwic dwie sprawy w jednym punkcie. Dla mnie BOMBA!!
                                    • Gość: Grisza A po nagrode tez sie tam zglosisz tylko IP: *.mnhelse.net 02.03.06, 14:25
                                      miedzy 24-a a zapianiem kura.Dla mnie tez bomba, bo zawsze bylem zdania , ze
                                      dobrze jest laczyc rzeczy pozyteczne.Ciekawe tylko, czy beda to prawdziwe
                                      pieniadze, czy zetony na fredzle?Pzdr
                                      • Gość: marko polo Re: A po nagrode tez sie tam zglosisz tylko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.06, 00:05
                                        jakie zakłady w zakładzie pogrzebowym. co wy chcecie obstawiac kto z którj
                                        klatki na Szekspira pierwszy zejdzie na tamten swiat.
                                        Ludzie czy Wy powariowali ? zara w obstawianie takich zakładów właczy sie
                                        pogotowie ratunkowe. Pracownicy karetek z Łodzi pewnie taki mix prowadzili. a
                                        czy zakład nazywa sie "mix pogrzebowy"
                                        ta "ameryka" nas zabije.

• Gość: Grisza Zaklad nazywa sie Poltrumna IP: *.mnhelse.net 03.03.06, 09:41
                                          i nie ma nic wspolnego z Ameryka.Masz racje jednak, ze nie mozna przyjmowac
                                          zakladow na kolejnosc, bo liczne afery w polskim sporcie futbolowym pokazuja,
                                          ze zawsze znajda sie chetni do mataczenia.Zadza zysku moze u niektorych
                                          przewyzszyc instynkt samozachowawczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka