Dodaj do ulubionych

Czechy wycofują się z Eurowizji

• Gość: waren Re: Czechy wycofują się z Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 08:17
      Eurowizja to totalna wiocha, kto to wogóle ogląda???
    • Gość: limonka25 Re: Czechy wycofują się z Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 10:43
      Polacy też powinni się wycofać...
    • Gość: Past Re: Czechy wycofują się z Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 10:51
      Brawo dla Czechów!! W końcu ktoś dał przyklad jak traktować to śmieszne wydarzenie.
    • Gość: ja Re: Czechy wycofują się z Eurowizji IP: *.acn.waw.pl 25.07.09, 11:08
      lucek - a górniak to niby kto? cyganicha z dmuchanymi wargami. wniosek - zadni polacy od dawna na eurowizji nie występowali, więc pwoinniśmy wzorem czechów odpuścic sobie ten odpustowy badziew.
    • s044 Re: Czechy wycofują się z Eurowizji 25.07.09, 12:43
      w 1994 Gorniak jeszcze 'dmuchanych warg' jeszcze nie miala ;]. 'To nie ja' to nie jedyna dobra polska piosenka w konkursie. Warto tez zwrocic uwage na 'Samą' Steczkowskiej, 'Chce znac swoj grzech' Kowalskiej oraz 'Ale Jestem' Jopek. Mimo wszystko do 'Keine grenzen ' tez sie przyczepic nie mozna, a 7 miejsce zajelo - co warte odnotowania.
    • Gość: m Re: Czechy wycofują się z Eurowizji IP: *.warszawa.mm.pl 25.07.09, 12:59
      Wysyłali denne piosenki, zajmowali ostatnie miejsca to stchórzyli i uciekli. Ta była całkiem zabawna ale O punktów i ostatnie miejsce pokazało, że Europa ma już dość takiego stylu.
    • Gość: faefea Re: Czechy wycofują się z Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 14:03
      trzeba zrobic jakas petycje i tyle
    • Gość: Prodiż Re: Czechy wycofują się z Eurowizji IP: 78.133.205.* 25.07.09, 16:00
      Zawsze powtarzam, że Czechy to cztery razy mniejszy kraj i cztery razy rozsądniejszy niż Polska... Panie Boże, czemuś mnie nie uczynił Czechem?
    • Gość: lilith's child Re: Czechy wycofują się z Eurowizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 17:31
      "we: ...poziom tego konkursu jest dla idiotow."
      Zgadza się, dlatego też Polska bierze w tym udział.
    • czarnajama Re: Czechy wycofują się z Eurowizji 30.07.09, 00:24
      Poziom Eurowizji polepszyl sie w tym roku, bo wiecej krajow postarali sie wyslac lepszych wykonawcow i utworow. Cel nie jest wygrac, raczej przedstawic cos dobrego i reklamowac swoja muzyke rozrywkowa. Powrot jury duzo pomoglo. I wybor wykonawcow nie musi byc przez glosowanie publicznosci ... np. Patricia Kaas i Ani Lorak byly wybrane przez zarzady telewizji panstwowej, nie w jakims SMSowym konkursie. TVP powinna tez tak zrobic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka