Gość: 4 Fab IP: *.dowco.com 29.12.03, 21:33 Jeden z najlepszych koncertow na DVD. Wspaniala jakosc dzwieku, doskonala muzyka zagrana przez przyjaciol Harrison'a. Niesamowite przezycie nie tylko dla fanow the Beatles - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture pytanie 29.12.03, 21:37 Czy na DVD jest całość koncertu, czy też wybór jak na płycie CD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 Fab Re: pytanie IP: *.dowco.com 29.12.03, 21:52 DVD to dwa dyski. Pierwszy to koncert w calosci bez jakichkolwiek ciec. Drugi to wersja kinowa ktora pokazywano przed wydaniem DVD w wybranych kinach Am.Pln. Anglii i Japoni (potem tez chyba w Holandii). Ta wersja to koncert przeplatany wywiadami z muzykami (Clapton, Lynne, Petty i wielu innych). Oba dyski trwaja po ok 2.20h. Jakosc dzwieku - rewelacja (miejscami mixowano ponad 90 sciezek dzwiekowych) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: pytanie 29.12.03, 21:54 No cóż, ktoś będzie musiał wyskoczyć z kaski... Choć czytałem, że było to bardziej wydarzenie towarzyskie niż muzyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture jeszcze bardziej szczegółowo 29.12.03, 21:55 Chodzi mi konkretnie o to czy jest np utwór "Horse To The Water" w wykonaniu Joolsa Hollanda i Sam Brown. Na płycie audio go nie ma, a kopia , która krąży w sieci, jest bardzo słabej jakości. Dziękuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 Fab Re: jeszcze bardziej szczegółowo IP: *.dowco.com 29.12.03, 22:10 Jest i bez przesady jest to jeden z "highlights" tego koncertu. Z tego co mi wiadomo na pierwszym dysku DVD koncert jest w calosci. Pierwsza czesc z muzyka indyjska (+ jedna piosenka Jeff Lynne) druga czesc piosenki Harrison'a. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: jeszcze bardziej szczegółowo 29.12.03, 22:12 Tzn jest na DVD bo na CD jakoś nie zauważyłem. Dzięki wielkie, teraz będę musiał się rozejrzeć, kto ze znajomych kupuje DVD ;-D Odpowiedz Link Zgłoś