arachne25 15.08.09, 16:38 Czy znacie jakieś rozbudowane i melodyjne utwory gotyckie? Wiecie: chórki, symfonia i te sprawy Jeśli tak, proszę to tytuły)) PS. Nie muszą być aż tak rozbudowane jak np. "Ghost love score" Nightwisha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wahmaster Obecny! 15.08.09, 17:25 Odradzam ostatnią płytę Leaves Eyes. Dali dupy. To chyba jednak są jebani emo a nie gotyccy metale! Jestem wku...ony i straciłem wiarę w ludzkość więc zaproponuję ci żelazna pozycję która nigdy nie zawodzi: www.youtube.com/watch?v=pQTED_-ec8s Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Do znawców;P 15.08.09, 22:31 Jest taki samotny dom i Bema pamięci rapsod żałobny ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wahmaster Re: Do znawców;P 16.08.09, 10:54 to żeś błysnął dowcipem jak Ferdek Kiepski po trzecim fullu Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Do znawców;P 16.08.09, 20:12 No to Evanesence - Bring Me To Life, lepiej? BTW - taki "gotyk", co to linka dałeś wyżej, To Jerho Tull grało 500 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
wahmaster Re: Do znawców;P 17.08.09, 10:43 Słuchaj s....synu (przetłumaczę twój nick, bo nie kazdy zna ang. i nie nie każdy wie z kim ma do czynienia), otóż wykonawca którego wynieniłeś jest tak wszechstronny że mozna by go wymienić pod każdym wątkiem, stary numer, jak nie wiemy co napisać, piszemy J.T. Eve-cośtamćośtam? No prosze, teraz to już niemal klasa Paździocha, gratuluje, wyrabiasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Do wahmastera;P 17.08.09, 11:50 Oj, wahmasterek się popłakał... Psieplasam, psieplasam! Widzisz, ja akurat sobie cenię autoironię i dystans do siebie samego. Ale do tego potrzebna jest samoświadomośc, a ta jest funkcją inteligencji. Są to zatem rzeczy dla ciebie zupełnie niedostępne i niezrozumiałe. Odebrałaś porównanie do JT jako obelgę. Nie wiem dlaczego? JT to kawałek historii muzyki pop i znam bardziej obciachowe zespoły jak chocby KC. No ale ty najwyraźniej kierujesz się etykietkami (gotyk - kul, JT - badziew), bo samodzielne myślenie jest dla ciebie zbyt trudne. Czego się zresztą spodziewac po kimś, kto zachwala faszystowskie gówna o poziomie wykonawczym przeciętnej kapeli weselnej. Mam dla ciebie propozycję: zmień sobie nicka na master of universe, a w sygnaturce napisz sobie: propaguję najbardziej ekskrementalną muzykę na świecie. PS. Co do porównywania mnie do jakichś tam postaci, to nie wiem czy to obelgi, czy komplementy, bo nie oglądam programów dla debili, dzięki którym głupki mogą się dowartościowac, że jest ktoś jeszcze głupszy od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Do wahmastera;P 17.08.09, 12:50 Czy wy czasami nie jesteście tą samą osobą, która prowadzi rozdwojony jażniowo dialog, sygnowany dwoma nickami? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexy Monia zostaw Waha!!! do pięt mu nie dorastasz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 15:33 Wah nie przejmuj sie tym głupkiem. wielcy ludzie tak mają że są atakowani przez przecientniaków,, on ci zazdrosci!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wahmaster cześć i dzięki :) 19.08.09, 18:28 Twój (jakże emocjonalny!) post to świetny EOT Odpowiedz Link Zgłoś
0monisia_kakaoku_87 Re: cześć i dzięki :) 20.08.09, 15:37 ja jestem emocjonalna kiedy tu jesteś wtedy mam orgazm az ,tak mi dobrze marze zebys mnie 'wziol' wah , mnie bierz wah w kakauko bierz bo ja tak lubie kocham cie wah !! monisia sexy jestem!! Odpowiedz Link Zgłoś
bysiu.dominator do domu niewierna! ale już!!! 20.08.09, 16:24 ja ci zaraz pokaże "kakauko"... miałaś się nie puszczać po forach! tydzień z wycieraczki nie zejdziesz, obiecuje ci Odpowiedz Link Zgłoś
izk-a84 Re: zostaw Waha!!! do pięt mu nie dorastasz!!! 20.08.09, 15:22 sama madrzejsza nie jesteś ,to o co chodzi ,zazdroscisz innym wiedzy? to sie ucz chyba ze już posunieta wiekowo jestes i za pozno . Odpowiedz Link Zgłoś
wahmaster tytuły 19.08.09, 18:24 thepiratebay.org/torrent/5054483/V.A._-_Gothic_Spirits_Vol._1-8_%282005-2008%29_%5Bmp3_VBR%5D Odpowiedz Link Zgłoś