jazzkam 02.01.04, 23:09 no wlasnie, czy jest takowy? zespol lub wykonawca z kraju ktorego mozna definiujac styl grania nazwac triphopowym? umknelo mi chyba... o ile jest cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzkam Re: POLSKI TRIP-HOP 02.01.04, 23:18 sam sobie odpowiem, bo cos znalazlem - Soja i Pati Yang. ale niewiele to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbek Re: POLSKI TRIP-HOP IP: *.udn.pl 03.01.04, 17:49 mysle ze Husky tez trip hopem troche zlatuje Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam Re: POLSKI TRIP-HOP 03.01.04, 17:54 przesluchalem Soje, tam mi za duzo elektropopu i takiego jazzowania, Pati Yang za duzo hiphopu zeby to triphopem nazwac ;p mysle ze Husky sie tez do elektropopu kwalifikuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbek Re: POLSKI TRIP-HOP IP: *.udn.pl 03.01.04, 18:44 a ja jestem przeciwny upopowianiu wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: POLSKI TRIP-HOP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.04, 02:30 pati yang i hiphop???? eeeeeeeee o płycie jaszczurka mówisz, czy o tej nigdy oficjalnie niewydanej? czy może jeszcze o czymś innym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Da House n gineer Re: POLSKI TRIP-HOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 13:53 Czy SOJA wydała LP ? podobał mi się utwór Ptaki. A pati chetnie bym ściagnął od kogoś, bo w EMPIKU kosztuje chyba ponad 40 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś