Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

hehehe przeczytajcie

14.11.06, 22:54
    www.nowebiuro.pl/index.php?menu=0,12,57&typ=praca&view=work&id=227724
    ZNalazlam takie oto ogloszenie. Kandydat musi napisac LM...ale na stanowisko
    sprzedazy w jakim sklepie?!

Po prostu rece opadaja. JAk potencjalnyy pracownik ma umotywowac swoja
    kandydature?? Nie wiadomo czy chozi o sklep z odzieza, sklep elektroniczny czy
    moze spozywczaka?

I to ma byc profesjonalna Agencja Pracy?
    Obserwuj wątek
      • sirtalent Re: hehehe przeczytajcie 15.11.06, 07:44
        Być może to klient sobie nie życzył ujawniać takich informacji.
        Wymagania minimalne, oferta skierowana do bardzo młodych osób, okazaja do
        zarobienia jakichś pieniędzy przy minimalnych kwalifikacjach i doświadczeniu -
        gdybym szukał takich możliwości to branża miała by drugorzędne znaczenie.
        • m_ryjek Re: hehehe przeczytajcie 15.11.06, 10:08
          Ojj chyba mnie nie zrozumiales - chodzi o to, ze skoro kaza napisac LM to mogli
          podac branze. Bo jak potencjalny kandydat ma umotywowac swoja aplikacje?
          Jesli podaliby, ze jest to sklep np. z odzieza/bielniza to wiadomo, ze zaden
          facet by sie nie zglosil a dzieczyny moglyby umotywowac swoim zainteresowaniem
          moda itp.
          • annajustyna Re: hehehe przeczytajcie 15.11.06, 10:13
            To motywujesz ogolnie: zglaszam moja kandydature...Jestem uczciwy, obowiazkowy
            etc. Takie ogolniki...
          • kochanica-francuza Re: hehehe przeczytajcie 15.11.06, 18:23

> Jesli podaliby, ze jest to sklep np. z odzieza/bielniza to wiadomo, ze zaden
            > facet by sie nie zglosil
            A niby dlaczego?
      • sirtalent Re: hehehe przeczytajcie 15.11.06, 10:29
        Mniej więcej, przecież chyba nie napisałbyś, że zawsze chciałeś pracować w
        sklepie AGD bo to okazja do bliskiego kontaktu z odkurzaczem czy żelazkiem :)
        Ogólnie można podkreślić, że chcesz pracować w handlu i mieć kontakt z
        klientami, poznawać postawy i zachowania konsumentów bo studiujesz marketing np.
      • m_ryjek Re: hehehe przeczytajcie 15.11.06, 11:24
        W sumie macie racje:)

A tak poza tym to zatsanawiam sie po co proacodawcom LM skoro wszystko co
        najwazniejsze znajduje sie w CV. Wiadomo, ze najczesciej ludzie w LM leja wode i
        powtarzaja co samo co napisali w CV. Rozumiem jak LM wymagany jest na jakies
        powazne czy kierownicze stanowiskao ale do sklepu czy budki z zapiekankami?
        • m_ryjek Re: hehehe przeczytajcie 15.11.06, 11:57
          a gdzie tu jest nr referencyjny? moglby mi ktos pomoc?
          • sirtalent Re: hehehe przeczytajcie 15.11.06, 16:02
            m_ryjek napisała:

> a gdzie tu jest nr referencyjny? moglby mi ktos pomoc?

Nr.ref. nie widzę ale za to rzucił mi się w oczy nr. telefonu - a może by tak
            zadzwonić i zapytać ? może potrzebują kogoś z inicjatywą ?
            • kochanica-francuza Re: hehehe przeczytajcie 15.11.06, 18:38

> Nr.ref. nie widzę ale za to rzucił mi się w oczy nr. telefonu - a może by tak
              > zadzwonić i zapytać ? może potrzebują kogoś z inicjatywą ?

A może by tak przestać wiecznie zgadywać, jakiego pracownika MOżE potrzebują? co
              my, wróżki? może pracodawca by pisał, kogo chce? czy fajniej jest upokarzać
              aplikujących poprzez zadania, których celu nie znają?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka