Gość: ferti IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.07.15, 17:52 Witam. Może i śmieszne pytanie,ale po weekendzie nad Bałtykiem zacząłem się zastanawiać, czy zabierać do Bgl parawan. Czy przyda się i czy jest to tam na plażach praktykowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bell9 Re: parawan- czy potrzebny IP: *.toya.net.pl 07.07.15, 18:33 niepraktykowany, nie widziałam nikogo z parawanem. wg.mnie nie warto zabierać, jeśli będziesz plażować w kurortach to plaze tak sa oblegane że nie ma na to miejsca. raczej parasol :) raz w połowie września tak nam wiało że po biczach piaskowych bolało ciało, ale to dosłownie jeden dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feri Re: parawan- czy potrzebny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.07.15, 19:20 Dziękuje. Właśnie o to mi chodziło, czy nie zrobię z siebie pajaca z tym parawanem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: parawan- czy potrzebny IP: *.idc.net.pl 08.07.15, 05:52 parawan nie jest potrzebny,natomoast parasol tak i to konieczny kupisz go za 8-10 lewa i masz na caly turnus,mozna go nastepnie przywiazac do walizki i masz w domu pamiatke Odpowiedz Link Zgłoś