GoĹÄ: Bogusia i Gosia IP: 213.153.161.* 19.05.05, 22:44 Jezeli macie pytania na temat Turcji lub Alanyii to zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: . Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:42 w jakim dniu jest targ - bazar w Alanyii oraz jaka jest teraz pogoda; czy woda jest na tyle ciepła , że mozna już pływać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B.&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.161.* 20.05.05, 13:54 witam, bazar w Alanyi jest codziennie natomiast w piatek dodatkowo mamy bazar warzywno- owocowy, pogoda-35 woda ok 17 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nie wprowadzajcie Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.05, 21:45 Dlaczego źle informujecie? To o czym piszecie , że jest czynne przez cały tydzień to jest Grand Bazar ,ale to nie ma nic wspólnego z typowym bazarem . Jest to miejsce, gdzie mieści się wiele sklepików. Takich miejsc w Alanii jest wiele, choć nie mają w swojej nazwie wyrazu bazar. Typowy bazar w centrum Alanii jest w piątek przy stacji dolmuszów tuż przy Grand Bazarze. Tam są tylko owoce i warzywa. Piątkowy bazar z ciuchami jest od tego roku w innym miejscu (mniej więcej w okolicy plaży Kleopatry ale odsunięty w kierunku gór. Ja polecałabym bazar w Mahnutlarze we wtorek. W jednym miejscu owoce i ciuchy. Należy dojechać dolmuszem do hotelu ALPINA w Mahmutlarze (cena biletu 1 YTL) i dojść do pierwszej równoległej ulicy do tej, którą się przyjechało. Bazar ciągnie się mniej więcej na długości ok. 1 km. Tam można zrobić najlepsze zakupy . Podobny bazar jest w Obakoy w poniedziałek. (ok.4 km od centrum Alanii). Dojazd też dolmuszem. Wsiadając do dolmusza mozna powiedzieć kierowcy IBOS . Zatrzyma się w dobrym miejscu i ulicą prostopadłą do tej, którą się przyjechało dojdzie się do bazaru.Bazar czynny do zmierzchu. Tam są warzywa , owoce,ciuchy, art gosp.domowego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B.&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.161.* 23.05.05, 15:38 pytanie na ktore odpowiedzialysmy dotyczylo Alanyi a jesli juz mowisz o prawdziwym bazarze to wybierz sie do İstambulu to sie nazywa Grand Bazar w Alanyi bazar textykny jest czynny przez caly tydzien w piatek jest dodatkowo warzywno-owocowy a jesli chodzi o sklepiki ktorych jest tu pelno to gdybys widziala(al) co w tym samym miejscu bylo rok temy nazwalabys to bazarem z ciuchami(teraz jest nowe prawo zabraniajace wystawiania towaru poza sklep), mozna tez jechac na bazary do oba czy mahmutlaru ale tam ci sami sklepikarze co w Alanyi wystawiaja swoje towary.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.chomiczowka.waw.pl 26.07.05, 23:35 1 YTL od osoby za dolmusza? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ela Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:33 Witam, Jak wyglądają możliwości znaleziena taniego! noclegu na 2 noce w Antalyi w połowie lipca? Czy trzeba rezerwować wcześniej i jeśli tak to w jaki sposób najlepiej, jeśli hotelik nie ma meila?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pyrzynka Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 195.187.51.* 24.08.05, 20:36 bazar jest w centrum czynny codziennie przez caly dzien. co do wody to jest 30 stopni, jak zupa, w powietrzu jest 45 stopni. ogolnie super. da sie wytrzymac, tylko ze duza wilgotnosc powoduje ze kapie z ciebie jak z mokrej myszki , szczegolnie gdy wieczorem podarzasz na disco do centrum. ale nie ma co sie stresowac Turcja to swietny kraj, a Alanya naprawde fajna :) pozdrawiam pyrzynka Odpowiedz Link Zgłoś
adamp54 Re: Pytanka na temat Turcji. 20.05.05, 09:41 Jakie są ceny wycieczek fakultatywnych ? Czym różni się program wyjazdu 3 dniowego do Kapadocji od 2 dniowego ? Pozdrawiam Adam PS Wybieram sie do Alanyi w lipcu ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B.&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.161.* 20.05.05, 14:00 Witamy, Wycieczki sa w cenie: Kapadocja-45 euro Pamukale-25 euro Rafting-15 euro Jeep Safari-15 euro Laznia turecka-15 euro K.A.S.-10 euro Aquapark-18euro Statek-12 euro Przy zakupie 2 wycieczek Alanya city-bezplatnie Roznica miedzy Kapadocja 2 a 3 dniowa polega na intensywnosci zwiedzana a poza tym program jest taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anakin Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 81.210.102.* 20.05.05, 14:56 Witam Ja mam z kolei pytanie o wycieczkę Pamukale-Efez, czy Panie macie takową w ofercie. Czy może występuje jakaś inna opcja ? Chodzi mi o zwiedzenie jak największej ilości zabytków, oczywiście z miejsca docelowego pobytu Alanya. Co możecie zaproponować ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bogusia i Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.161.* 22.05.05, 10:32 Nie organizujemy wycieczek do Efezu,ale w naszej aktualnej ofercie szeroki wybor wycieczek, ktore warte sa zobaczenia.Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Renek Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.05, 21:50 Czy Wasze informacje na temat wycieczek i pogody są AKTUALNE? Piszecie przecież z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B.&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.161.* 22.05.05, 10:38 Piszemy z samego serca Alanyii.Dojscie do plazy Kleopatry z naszego biura zajmuje nam okolo 8 min. Aktualnie pogoda ulega chwilowym wachaniom,ale slonko dopisuje.Wieczory bywaja chlodne - w naszym odczuciu oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: natka Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.toya.net.pl 22.06.05, 09:13 Bardzo prosze o podanie cen wycieczek w dolarach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paula Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:22 Adam jeśli możesz to przełóż termin wyjazdu...w lipcu w Turcji zdarzają sie potworne upały, uniemożliwiajace wyjście z hotelu. Ja byłam w Alanyi rok temu na początku czerwca i uwierz mi, że pod koniec turnusy (dwutygodniowego)nie dało się wytrzymać z gorąca. Wycieczki są bardzo tanie np. dwudniowa wucieczka na Pammukale kosztuje około 20-25 euro (przynajmnej tak było rok temu). Mowa tu jednak o wycieczce z tureckiego biura podróży a nie z biura z którym jedziesz na wczasy :). A jeśli chodzi o apadocję to radzę wybrać opcję 3 dni ponieważ w dwa można się zamęczyć...bardzo długo trwa sama podróż z Alanyi do Kapadocji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dori Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 217.96.36.* 20.05.05, 11:31 Czy może wiecie coś na temat hotelu Galaxy Beach w miejscowości Mahmutlar? Wybieram się tam za parę dni a niewiele wiadomości mogę na jego temat znaleźć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B.&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.161.* 23.05.05, 15:27 witamy, mysle ze nikt ci dokladnie nie da odpowiedzi na temat tego hotelu gdyz jest on nowy w ofercie wiemy od tutejszych ze w tym hotelu jest duzo duzo Niemcow i Rosjan, sprawdz na niemieckich stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
wjan Re: Pytanka na temat Turcji. 22.05.05, 10:49 Jade z Katowic 25 05 jaka czeka nas pogoda ile kosztuje wieczur Turecki czy możliwe jest zeiedzanie zatopionych ruin ijak to daleko z alani.pozdr.Jan Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ignorant Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 13:22 Jesteś pewny, wieczur a nie wilczur??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B.&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.161.* 23.05.05, 15:48 witamy, pogoda jest super turysci wygrzewaja sie na plazach(jest niewielki wiaterek), noc turecka u nas kosztuje 23 euro w cenia sa przystawki napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne, Kekowa to zatopione miasto, wycieczka ta polaczona jest rowniez z Myra gdzie znajduja sie groby Likijskie i teatr grecko-rzymski kosztuje 39 euro(lunch w cenie)Miejsce jest oddalone od Alanyi ok. 300 km. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra55 BODRUM-co warto zobaczyć??? 23.05.05, 15:55 co warto zobaczyć i co warto zjeść na Bodrum??? Odpowiedz Link Zgłoś
gossia1 Re: BODRUM-co warto zobaczyć??? 23.05.05, 20:02 A nie wiecie czy w okolicach Antalyi lub Alanii jest do wynajęcia dom z dużym ogrodem min 600 m2 z możliwością póżniejszego kupienia. Najlepiej jak by był z centralnym ogrzewaniem, chociaż wiem że to w domach rzadko się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bogusia i Gosia Re: BODRUM-co warto zobaczyć??? IP: 213.153.216.* 24.05.05, 09:27 W okolicach Alanyii takich domow jest bardzo duzo,ale wynajem nie jest tani. Jezeli interesuje Cie wiecej szczegolow to podaj nam swojego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra55 CZEKAM NA ODPOWIEDŹ 24.05.05, 11:40 co warto zobaczyć zjeść i kupić na Bodrum??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B&G. Re: CZEKAM NA ODPOWIEDŹ IP: 213.153.164.* 25.05.05, 16:12 Witamy, W Bodrum znajduje sie jeden z siedmiu cudow swiata - Mauzoleum w Halikarnasie oraz zamek Sw. Piotra, ktory usytuowany jest na cyplu. Miasto polozone jest w rejonie egejskim, skad mozna wybrac sie do Pammukkale. Tradycyjna potrawa turecka jest kebab, lahmancu - pizza turecka, ayran - slonawy rozcienczony kefir, ktory skutecznie gasi pragnienie. Najczesciej kupowane rzeczy w Turcji to: "oko proroka", fajka wodna, pistacje, raky - alkohol o smaku anyzkowym, skory, dywany oraz zloto. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata1974 Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 10:10 ile kosztuje przejazd dolmuszem do dzielnicy OBAKOY (na bazar) będąc ok 3 km w stronę centrum?, czy ceny o których się pisze są za jedną osobę? Ile zapłacę za transport 2 dorosłych osób i dziecka w wózku na odległóści 3-4 km.? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.164.* 25.05.05, 16:01 Wıtamy, Przejazd dolmuszem z Alanyi do Obakoy kosztuje 750 YTL. tj. ok 50 centow za jedna osobe w jedna strone. Za dzieci w wozkach oplata nie jest pobierana. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata1974 Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 10:16 Ile kosztuje przejazd dolmuszem jeśli będę ok 3 km od dzielnicy Obakoy (w stronę centrum) a chcę się dostać na bazar.Ile zapłacić za transport 2 osób dorosłych i małego dziecka w wózku? Czy podawane na formu wielkości LT są podawane za 1 osobę? Odpowiedz Link Zgłoś
kuchcik77 Re: Pytanka na temat Turcji. 24.05.05, 14:32 Mam pyatnie. czy bardzo neirozsadna jest nielegalna praca polegajaca na pomocy przy prowadzeniu hostelu/ pensjonatu tzn bycie recepcjonista, kucharzem, sprzataczem, porterem i wiele takich innych....w zamian za jedzenie i spanie? czy ktos ( gdzies?) to robił dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jasiu Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:34 Chodzi o kasę.Niby tylko dwie waluty( dolar,euro).Na pytanie: Jaką zabrać? dziesiątki odpowiedzi.Czytałem wszystkie za i przeciw ,ale tak naprawdę to nie wiem co lepsze.Dolar czy Euro??? Odpowiedz Link Zgłoś
gossia1 Dom w Antalii 24.05.05, 20:00 W sprawie wynajmu domu bardzo proszę o kontakt na harfa@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B.&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.164.* 25.05.05, 16:20 Witamy, Jesli bedziesz chcial wymienic pieniadze na walute turecka to bardziej oplaca sie przywiezc Euro, jesli za cos bedziesz placil 1€ przyjma tez 1$, ale to przy drobnych zakupach. W przypadku drozszego zakupu przeliczaja € na $ lub odwrotnie bez znaczacej straty dla Ciebie. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marika ceny??????? IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 09:25 we wrześniu jadę pierwszy raz do istambułu, jakich mogę spodziewać się cen, w restauracjach, kawiarniach, bilety wstępu??? zgóry dzięki za info.:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dorka Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:53 Mam pytanie na temat tzw wieczorów tureckich Jak właściwie wygląda taki wieczór i jakie są jego atrakcje ?? Czy w Alanyii jest mozliwość obejrzenia spektaklu Tańczących Derwiszow i za ile, oraz czy jest możliwość wyjazdu do delfinarium w Antalyii Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bogusia i Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.216.* 27.05.05, 11:32 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bogusia i Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.216.* 27.05.05, 11:36 Noce tureckie odbywaja sie w Sultan Karavan Saray,czyli miejscach gdzie w czasach seldzuckich zatrzymywaly sie karawany.Zobaczysz tam pokazy tancow folklorystycznych,taniec brzucha,symulacja wesela.Wirujacych Derwiszy zobaczyc mozna w Kapadocji.U nas taka impreza kosztuje 23€.Opcja All iclusive. Odpowiedz Link Zgłoś
gossia1 Do Bogusi i Gosi 27.05.05, 20:28 Gość portalu: Bogusia i Gosia napisał(a): > W okolicach Alanyii takich domow jest bardzo duzo,ale wynajem nie jest tani. Jezeli interesuje Cie wiecej szczegolow to podaj nam swojego maila. Czy coś się stało bo czekałam na odpowiedź i nic, podałam też wcześniej adres mailowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bea Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 00:38 gdzie sie znajduje Sultan Karavan Saray?i co to jest(czy to hotel,czy dyskoteka....)?i jak sie wchodzi tam? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jasiu Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 07:35 Czy może jest gdzieś w Alanya lub w okolicach kościół katolicki, kapliczka ?Bardzo proszę o dopowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B.&G: Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.164.* 28.05.05, 17:45 Niestety najblizszy kosciol znajduje sie w Stambule.Nie mamy tu tez kaplicy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beti Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 195.205.11.* 28.05.05, 10:45 Czy wodę przegotowaną można spokojnie pić czy nawet po przegotowaniu nie nadaje się do spożycia? Czy miejscowe lody w Turcji można jeść bez obaw o zatrucie ? Czy do gniazdek potzrebne są adaptery czy nasze wtyczki pasują bez problemów? Dzięki za odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bogusia i Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.164.* 28.05.05, 17:49 Wode lepiej pic z butelek,albo przegotowana. Lody tureckie naleza do jednych z najsmaczniejszych na swicie,nalezy jedynie zachowac umiar,ale to tylko w obawie o zdrowe gardlo,a nie o zoladek:)Gniazdka sa takie same jak w Polsce,nie potrzeba adaptorow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pepe Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.met.pl / 217.153.134.* 28.05.05, 18:25 odpowiedzcie proszę, czy opłaca się lecąc do Turcji robić zakupy na Okęciu ? chodzi mi przede wszystkim o alkohol i papierosy a może opłaca sie coś zakupić w samolocie lub już na miejscu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bogusia i Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.164.* 29.05.05, 11:04 Zakupy,typu alkohol,papierosy i kosmetyki oplaca sie kupowac tylko na Okeciu,bo Antalyjska jest bardzo droga,a w Turcjii nie oplaca sie robic tego typu zakupow.W samolatach zdazaja sie okazje,ale nie wiem jakimi liniami lecisz - obnizajac koszty przelotow w niektotych charterach zlikwidowano bezclowke. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aska2000 Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:21 Witam! Pozwolę sobie zapytać: czy zakupy typu kosmetyki, perfumy rzeczywiście taniej wychodzą u nas w kraju?? Spotkałam się z przeciwnymi opiniami- szczególnie chwalono niższe ceny w Antalyi, Alanyi?? A- i czy orientujecie się jak się ma sprawa z lotniskiem w ok. Bodrum? Pozdarwiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Pytanka na temat Turcji. 10.06.05, 13:05 Powtarzam, bo tak chyba łatwiej znaleźć :) > Witam! > Pozwolę sobie zapytać: czy zakupy typu kosmetyki, perfumy rzeczywiście taniej > wychodzą u nas w kraju?? Spotkałam się z przeciwnymi opiniami- szczególnie > chwalono niższe ceny w Antalyi, Alanyi?? > A- i czy orientujecie się jak się ma sprawa z lotniskiem w ok. Bodrum? > Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bozena Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.gwo.pl 30.05.05, 14:55 Witam w lipcu wybieram sie z corkami do Alanyi.Prosze o podanie cen podstawowych produktow takich jak woda,lody,picca,pieczywo,owoce,ciuchy/bluzki,spodnie,adidasy/oraz ceny wstepu na dyscoteki.Prosze o ceny w euro lub dolarach.Musze zorientowac sie ile potrzebuje kasy na dwa tygodnie. Z gory bardzo dziekuje i do zobzczenia w Alanyi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.164.* 30.05.05, 15:49 Witamy, woda 1.5l.-50centow pieczywo-20-25centow owoce: banany-2USD,truskawki-1.20euro,jablka-50-60centow kg.,kiwi-1sztuka- 35centow,winogrona ok.2euro\kg.,pomarancze 50centow\kg. bluzki od 3 euro w wzwyz spodnie od 10 euro w wzwyz np.pumy nieorginalne ale dobra podrobka 20 euro wszystko zalezy jednak od talentu targowania wstepy na dyskoteki sa bezplatne Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jeceek Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:28 lepiej napiszcie jak wa s znalezc w Alanyi jadęw w lipcu będe chciał kupić kilka wycieczek ...więc weolę to zrobic od was niz od kogos (OBCEGO).... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bogusia i Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.216.* 30.05.05, 17:43 Latwo nas odszukac,bo na ulicy Damlatas 27 miesci sie tylko jedno biuro "Pacho Tours u Bogusi i Gosi".Jestesmy na koncu tej ul. na przeciwko szkoly Hayate Hanim. Podaj swojego maila to wyslemy Ci mapke.Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaceek Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 18:32 podajcie swój to wyslę wiadomośc i zwrotną mi prześlecie wszystko co i jak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gossia1 HALLO ?????? Jest tam Ktoś????????? 30.05.05, 19:22 Co z tymi ofertami odnośnie domów w Antalii? Najpierw zadeklarowałyście pomoc a potem ani widu a ni słychu. Jeżeli nie możecie z jakiś względów pomóc to po co odpowiedziałyście na moje pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B.&G: Re: HALLO ?????? Jest tam Ktoś????????? IP: 213.153.164.* 31.05.05, 13:19 Prosimy i kontakt z agencja nieruchomosci" Lets go to Turkey "na adres info@letsgototyrkey.com,tel.:0090 242 513 20 64 prosic pania Dorote Woltal - Kambolat.Nalezy zaznaczyc,ze dzwoni Pani od Bogusi i Gosi. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m@ciek Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:14 proszę o mapkę i cennik anonim35@gazeta.pl Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jasiu Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:40 Raz już podawałem adres i nie dostałem obiecanej mapki... Podaje jeszcze raz : djtronik@xl.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kata Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:42 moze wiecie na temat hotelu Bulut. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenka Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.clubnet.pl 11.06.05, 19:15 Proszę o przesłanie mapki i aktualnego cennika. lenka10@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Przemek Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:43 Proszę o mapkę, jak do was trafić, a także proponowane przez was wycieczki z cenami. Czy na wycieczkach jest polski przewodnik Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:24 Poproszę o mapke i cennik:)Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:25 mój adres aga07@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sylwia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.dip.t-dialin.net 16.08.05, 14:02 prosze o przeslanie rowniez swoich namiarow jade we wrzesniu .sylwiaa27@buziaczek.pl...........dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: turystka Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:41 Nie mogę nigdzie znaleśc niezaleznej opinni na temat hotelu jasmin and garden .jedziemy tram za kilka dnia na dwa tygodnie.Czy moze jakies opinie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bozena Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.gwo.pl 31.05.05, 09:00 Bardzo dziekuje za informacje.Moje corki najbardziej ucieszyly sie z wolnych wstepow do dyscotek.Mam jeszcze pytanko na temat hotelu Turkish Dreams jaki jest naprawde i czy w Waszej ofercie wycieczek w cene jest wliczone ubezpieczenie,oraz wstepy no i czy zawsze jest polskojezyczny pilot. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
psysia Re: Pytanka na temat Turcji. 31.05.05, 10:38 Witam Czy wiecie jaki jest hotel Selge Beach w Side-Manavgat? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xyz_xyz Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.gmrecords.pl 31.05.05, 21:06 czy mógłbym prosić o przesłanie mapki do Państwa biura (Pacho Tours) oraz orientacyjne ceny wynajmu skuterów o pojemności pow. 100cc oraz aut typu corsa, clio z klimatyzacją (czas 5-7dni) xyz_xyz@interia.pl dziękuję, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.pl / *.crowley.pl 01.06.05, 12:06 Chcemy z mezem wybrac sie na wakacje do Turcji, nie wiemy jednak w jakim miesiacu najlepiej tam leciec. Spotkalismy sie z glosami, ze wrzesien jest dobrym miesiacem. Bede wdzieczna za wskazowki i wypowiedzi osob, ktore moga podzielic sie swoimi doswiadczeniami. Pozdrawiam. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bogusia& Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.164.* 01.06.05, 20:27 Witamy.To prawda,ze wrzesien jest swietnym miesiacem na wakacje w Turcji,glownie zwazywszy na temperature i ceny...Jest wtedy mniej turystow i latwiej o wynegocjowanie tak zwanych "dobrych cen" przy wielu zakupach - Turcy sa juz wtedy zmeczeni sezonem i pozbywaja sie towarow z entuzjazmem za kazda cene. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:04 co mozecie powiedziec na temat hotelu Gural?.bedac tydzien w Alanyi na jakie wycieczki najlepiej sie zdecydowac?.(pomijajac Kapodacje) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.216.* 03.06.05, 09:15 Hotel polozony jest jakies 2,5 km od centrum miasta,do plazy przez ul.,spelnia standardy hotelu 3***,wiecej dowiesz sie od "zadowolonej". Jezeli chodzi o wycieczki to wszystko zalezy od tego co preferujesz - animacje czy kulture...tzn,wybierasz np. rafting lub jeep safari,albo Pamukkale na 1 dzien.Przeslij nam swoj adres,podamy Ci cennik i mapke. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaga Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.pekao.com.pl 21.06.06, 17:07 wybieramy się do Antaly 3 osoby w lipcu, jestesmy zainteresowani lokalizacja Waszego biura i oferta wycieczek wraz z cenami ; A moze cos mozecie mi powiedziec o hotelu kleopatra ??? moj adres wrzesinski.w@aster.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: turystka Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:43 szukam opini na temat hotelu jasmin and garden. lece tam za kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bogusia& Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.216.* 03.06.05, 09:16 Przykro nam,ale nic nie wiemy na temat tego hotelu oprocz tego,ze polozony jest jakies 6 km od Alanyii w miejscowosci Konakli.Nas pytajcie raczej o wycieczki i Alanye. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dorma Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:18 lece tam we wrześniu z 3 dzieci czy tam jest bezpieczniejacy są Turcy ?????? z góy dziękuje za odpowieedz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:26 29 czerwca lecimy do Alanya /Konakli.Jezeli wiecie cos ciekawego na temat Lemon Hotels Sahara Beach to napiszcie /chociaz troche wiadomosci juz mamy/, poza tym interesuja nas ceny wycieczek fakultatywnych. Moj i-mail Trzeciok@poczta.fm. Z gory dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bogusia i Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.216.* 04.06.05, 11:06 Przykro nam ,ale o hotelach wiemy malo,pytajcie zadowolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronni Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:02 Przosze o przeslanie mapki oraz cennika na adres: jax.poznan@plusnet.pl Interesuje mnie tez hotel Mirador, moze znacie? Bo nigdzie nie moge znalezc obiektywnych informacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ela Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 08:05 Witam, Jak wyglądają możliwości znaleziena taniego! noclegu na 2 noce w Antalyi w połowie lipca? Czy trzeba rezerwować wcześniej i jeśli tak to w jaki sposób najlepiej, jeśli hotelik nie ma meila?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 05.06.05, 09:23 Witam.Za 2 tygodnie wybieram się go Turcji do hotelu Panorama. Czy Wasze biuro znajduje sie daleko od tego hotelu? Bardzo proszę o przesłanie mapki bo jestem zainteresowany wycieczkami. Serdecznie pozdrawiam.Maciek maciek1970@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bozena Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.gwo.pl 06.06.05, 09:51 Witam Czy w Turcji karta Visa Electron jest wazna?Czy bez problemu wybiore pieniadze z bankomatu lub zaplace za towar? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bogusia i Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.216.* 06.06.05, 18:16 Jak najbardziej!Karty sa powszechnym srodkiem platniczym w Turcji.W Alanyii jest tez bank, ktorego bankomaty wyplacaja € i USD,bez pobierania prowizji.Ten bank nazywa sie DİS BANKASİ - nad i nie bedzie kropek ( wymawia sie jak - Dysz Bankasy).Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ilona Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.05, 18:57 Ja również bardzo proszę o przesłanie mapki oraz cennika na adres:gralewicz@gralewicz@op.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie. Ilona Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ilona Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.05, 19:01 Oczywiście prawidłowy adres brzmi: gralewicz@op.pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bozena Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 80.50.40.* 06.06.05, 20:57 Dziekuje za wszystkie odpowiedzi i bardzo prosze o mapke i ceny wycieczek. moj adres br10@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iwona Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:15 Bardzo proszę o mapkę i ceny wycieczek. iwonapazik@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iwona Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:42 Czy w Turcji na początku lipca są komary lub jakieś inne meszki dokuczliwe. Ile m/w kosztuje wypożyczenie leżaka i parasola na plaży? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
matkapolkai Re: Pytanka na temat Turcji. 07.06.05, 15:36 Jaka będzie pogoda w połowie czerwca w Alanya? Czy wieczory są chłodne w tym okresie ? Odpowiedz Link Zgłoś