mleja 04.08.09, 19:50 Mam pytanie czy ktoś tam był? Jak wrażenia? My jedziemy w połowie sierpnia- mamy wykupione zakwaterowanie w wiosce od firmy bulgarian costal preoperty. Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Wioska Elenite Royal Club Villas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 01:56 My także wybieramy się tam od 16 sierpnia..... Także proszę o komentarze i opinie.... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.iks Re: Wioska Elenite Royal Club Villas 05.08.09, 12:38 Jesli można, ponieważ zastanawiam sie nad wyjazdem w okresie 1-14 września... ile płaciłyście na zynajecie apartamaentu (z wyżywiemiem, czy bez) z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
mleja Re: Wioska Elenite Royal Club Villas 05.08.09, 12:52 My za 4 osobową rodzinkę w tym dwójkę dzieci- pobyt 10 dni- opcja all inclusive zapłaciliśmy 4200 zł. Z tym, że będziemy mieszkać w domku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.iks Re: Wioska Elenite Royal Club Villas 05.08.09, 13:06 Dziekuje za informacje. Możesz mi podać namiar na wynajmujacego domek? Odpowiedz Link Zgłoś
mleja Re: Wioska Elenite Royal Club Villas 05.08.09, 13:33 wpisz w wyszukiwarkę bulgarian coastal properties Polska. Chciałam przesłać linka ale nie da rady- tam są oferty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaem70 Re: Wioska Elenite Royal Club Villas IP: *.serv-net.pl 27.09.09, 20:03 Mleja, możesz opisać swoje wrażenia royal clubu? Mam zamiar wybrać się tam za rok i jestem ciekawy opisu. Mój mail : kaem70@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simonka30 Re: Wioska Elenite Royal Club Villas IP: *.chello.pl 08.07.10, 10:54 Czy ktoś wybiera się do Royal Clubu w Elenite w lipcu 2010??? Ja jadę samochodem. Rezerwację mam na apartament od 21 lipca do 3 sierpnia. W zeszłym roku byłam w hotelu obok. Jest tam ślicznie i odpoczęłam, dlatego wracam w to miejsce z radością. Odpowiedz Link Zgłoś
srsrsrsrsr Re: Wioska Elenite Royal Club Villas 08.07.10, 13:14 My mamy pobyt w Royal Club w Elenite od 20 do 30 lipca ( 6letni syn i 12letnia córka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wioska Elenite Royal Club Villas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 23:00 My wyruszamy samochodem z Wrocławia 17 lipca. Pobyt od 18 do 28- hotel Atrium- apartamenty. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bulgarskiewakacje Re: Wioska Elenite Royal Club Villas 09.07.10, 08:28 piękny komplex choć plaża mogłaby być trochę szrsza, nastawiony na turystów z dziecmi, bardzo przyjazny, familijny, z włąsnym Aqua parkiem. Jedzenie monotonne, duzo animacji, atrkcji dla dzieci, do molo kilka razy dzinnie przypływa statek płynący do Nesebaru. Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wioska Elenite Royal Club Villas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 12:43 Witam Z zapytaniem - ile kosztuje wstęp do aguaparku w Royal Club Elenite. Mamy wynajety tylko apartament bez wyzywienia w Atrium. Odpowiedz Link Zgłoś
bulgarskiewakacje Re: Wioska Elenite Royal Club Villas 10.07.10, 16:13 szczerze - to nie wiem. Ale jak będziecie to pewnie wykupicie AL, a wtedy macie aqua park w cenie.Na moim wątku o pogodzie jest mój nr telefonu więc jak chcecie jakieś szczególy to proszę o telefon, bo móze to ludzi nie interesowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wioska Elenite Royal Club Villas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 16:29 Cześc Nie chcemy wersji Al. Jak byś mógł sie zorientować w kwesti aguparku to byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
bulgarskiewakacje Re: Wioska Elenite Royal Club Villas 10.07.10, 16:39 sprawdzę, pojdę na spacer, ale swoją drogą to ciekawe jak tu przeżyjecie bez jedzenia , najbliższy sklep jest 4-5 km. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.slonecznybrzeg Re: Wioska Elenite Royal Club Villas 10.07.10, 17:00 jest 3 aqua park w rejonie? czy to taki marny jak ten w hotelu Kotva? Odpowiedz Link Zgłoś
bulgarskiewakacje Re: Wioska Elenite Royal Club Villas 10.07.10, 17:11 Aqua park jest na terenie komplexu Victoria Group w Elenite , dla osób z tego komplexu bezpłatny, całkiem przyzwoity, choć nie tak duży jak ten w sB Odpowiedz Link Zgłoś
bulgarskiewakacje Re: Wioska Elenite Royal Club Villas 10.07.10, 20:32 aqua park - cena za dzień - dzieci do 0,90 cm za darmo, reszta 25 lv/dzień, leżak 5, parasol 5 Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.slonecznybrzeg Re: Wioska Elenite Royal Club Villas 10.07.10, 21:04 a jest lodowisko w tym roku - przy Nesebarze Odpowiedz Link Zgłoś
bulgarskiewakacje Re: Wioska Elenite Royal Club Villas 10.07.10, 21:11 jest ale w innym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wioska Elenite Royal Club Villas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 06:54 witam Cie Ewo bez ALL bedzie wam ciezko wszystko bedzie płatne aQA ,KORTY noi tylko zostaje Ci 1 basen a wrażenia rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wioska Elenite Royal Club Villas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 11:15 Czy apartamenty w Atrium są wyposażone w naczynia kuchenne tzn. talerze sztućce itp. na wypadek gdyby ktoś chciał sobie sam przygotować posiłek? Odpowiedz Link Zgłoś
bulgarskiewakacje Re: Wioska Elenite Royal Club Villas 12.07.10, 12:16 myślę, że to pytanie musisz skierować do firmy/lub osoby, od której wynajmujesz apartament, bo ja na to pytanie mógłbym odpowiedzieć tylko w zakresie apartamentów, które sam wynajmuję. Powinnaś to mieć w jakimś opisie swojego apartamentu. Część apartamentów jest prywatnych, cześć należy do części hotelowej komplexu, dlatego nie mogę odpowiedzieć na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simonka30 Re: Wioska Elenite Royal Club Villas IP: *.chello.pl 12.07.10, 13:56 Ja jadę z mężem i synami (2 i 9 lat). W tym roku samochodem, bo chcemy na miejscu być mobilni i troszkę pozwiedzać, być niezależnymi od autobusów (jeżdżących jak chcą i do konkretnej - wczesnej godziny) i zdzierających taksiarzy. W zeszłym roku byliśmy uwiązani także opcją all, często zdarzało się, że opuszczaliśmy posiłki i jedliśmy np. w Słonecznym Brzegu (mnóstwo restauracji, pizzerni, Mc'Donalds, KFC), czy w Nesseberze. Posiłki na All są monotonne - ja dawałam radę, ale mąż już nie mógł znieść codziennie tego samego i żywił się na "mieście". Na kilka dni pewnie wykupimy All, by chociarzby wejść do Aquaparku. Poza tym planujemy odwiedziny w dwóch innych, znacznie okazalszych Aquaparkach (szczególnie polecam ten w Nesseberze). Mam ochotę również w tym roku odwiedzić Turcję. Mam nadzieję, że trafię na termin wycieczki do Istanbułu podczas mojego pobytu. Jeśli ktoś waha się nad zwiedzeniem Istambułu - niech porzuci wątpliwości i jedzie- WARTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś