Dodaj do ulubionych

Rusza dolnośląski portal internetowy

16.07.02, 10:13
Dzisiaj rusza machina dolnośląskiego portalu internetowego. Postaramy się dla
Was o informacje najnowsze i najprzydatniejsze z obszaru III sektora.
Zapraszamy do wspólpracy wszystkich chętnych. Im liczniej przybędziecie nam z
pomocą tym obraz dolnośląskiej pozarządówki bedzie pełniejszy.
------------------------------------------------------------------------------
--

Miejsce: Wałbrzych
Data wydarzenia: od 2002-07-06 do 2002-07-06
Organizator: Regionalne Centrum Wspierania Inicjatyw Pozarządowych
Adres: ul. Bethovena 10 Wałbrzych
tel: (+48 74) 84-33-000, fax: (+48 74) 84-33-000
e-mail: rcwip@rcwip.pl
WWW: www.rcwip.org.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.07.02, 13:35
      :(((((((((((((((
      chyba nie bardzo rusza dzisiaj, o czym świadczy komunikat "przepraszamy, strony
      w trakcie realizacji" :(((((((((
      • Gość: thory Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 13:45
        Gość portalu: kama napisał(a):

> :(((((((((((((((
        > chyba nie bardzo rusza dzisiaj, o czym świadczy komunikat "przepraszamy,
        strony
        >
        > w trakcie realizacji" :(((((((((
        Kama, sorki. To info było niesprawdzone. Dostałem emalję i puściłem dalej.
        • Gość: kama Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.07.02, 02:19
          Nie ma sprawy ;))))))
          Mam jednak prośbę, podnieś wątek z linkiem jak ruszy :)))))
          • thory Re: Rusza dolnośląski portal internetowy 17.07.02, 06:57

> Nie ma sprawy ;))))))
            > Mam jednak prośbę, podnieś wątek z linkiem jak ruszy :)))))
            Będę pilnował tematu. Dobrych (?) portali nigdy nie za wiele.
            Pozdr. Tomek
            • Gość: kama Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.07.02, 15:24
              Czy dobrych? napewno sprawdzimy ;)))))),
              jednak mam nadzieję, że bedzie najlepszy:)))))))))
    • maurycy Re: Rusza dolnośląski portal internetowy 21.07.02, 08:20
      Dalej w budowie. Jakoś cięzko mu ruszyć.
      • Gość: kama Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.09.02, 02:20
        Chyba mają kłopoty ;(((
        Dalej w trakcie realizacji :(((((
    • Gość: ZbiR Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.09.02, 10:22
      Za portalem stoi niejaki Waldemar W. - postać doskonale
      znana w Jeleniej Górze. Jeśli będzie robił portal tak,
      jak robił Radio Jowisz i Radio Wałbrzych, któremu
      odebrano zezwolenie na działalność, to wielkie ROTFL
      • Gość: henryk Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.telia.com 02.09.02, 13:00
        Gość portalu: ZbiR napisał(a):

> Za portalem stoi niejaki Waldemar W. - postać doskonale
        > znana w Jeleniej Górze. Jeśli będzie robił portal tak,
        > jak robił Radio Jowisz i Radio Wałbrzych, któremu
        > odebrano zezwolenie na działalność, to wielkie ROTFL

ZBiRze tutaj tez jestes,panparafialny szpicel milosnik "demokracji"?.
        Na odpust z Toba tloku-tam twoje miejsce.
        Ten portal jest dla ludzi ktorzy zyja wedlug zasady >mysle wiec jestem<
        Pozdrowienia Dla Wszystkich Wolno Myslacych Forumowiczow. Henryk P.
        • Gość: ZbiR Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.09.02, 21:11
          Ty chyba pracowałeś w UB. Śledzisz mnie, czy co? Co to znaczy "tutaj" też
          jesteś. A niby gdzie "też" jestem?! Wypal sobie skuna kretynie i się wyluzuj.
          • Gość: henryk Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.telia.com 03.09.02, 08:21

> Ty chyba pracowałeś w UB. Śledzisz mnie, czy co? Co to znaczy "tutaj" też
            > jesteś. A niby gdzie "też" jestem?! Wypal sobie skuna kretynie i się wyluzuj.

Zawodzi pamiec ZBiRze?,zawodzi?.To chyba od tych halucygenow co tak czesto
            wdycharz.Idz na wycieczke w gory,przewietrz mozg (masz mozg?).
            W sprawie Anty Klerykalnej Parti Postepu tez miales wiele "madrych" uwag do
            powiedzenia.Mowia ze nadzieja umiera ostatnia,ja tez mam nadzieje ze kiedys
            tam i z Ciebie bedzie czlowiek.Dobrego (bez kadzidla)Dnia Ci Zycze.
            • Gość: ZbiR Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.jelfa.com.pl 03.09.02, 08:28
              Musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem. Może jesteś zgrzybiały, może
              zostawiła cię żona, może jesteś gejem, a może po prostu masz grzybicę stóp. Nie
              wiem. Wiem jedno, nie odezwę sie już do ciebie nigdy. Nie dam się więcej
              sprowokować.
              • Gość: henryk Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.telia.com 03.09.02, 08:37

> Musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem. Może jesteś zgrzybiały, może
                > zostawiła cię żona, może jesteś gejem, a może po prostu masz grzybicę stóp.
                Nie
                >
                > wiem. Wiem jedno, nie odezwę sie już do ciebie nigdy. Nie dam się więcej
                > sprowokować.

Pudlo,zadne z Twoich Przypuszczen pod moim adresem nie osiagnelo celu.
                Ale jesli chcesz wiedziec to mam jedna wielka "chorobe"-jest to wiara w
                czlowieka i wiara w prawdziwa (nie przez kler okrojona) demokracje.
                Raz jeszcze,Dnia bez kadzidla dzisiaj Ci zycze.
    • Gość: henryk Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.telia.com 03.09.02, 08:27
      Hallo Thory.
      Nie moge sie dostac na Twoj portal.
      Kiedy zacznie funkcjonowac?,mam przeczucie ze to bedzie cos dla ludzi myslacych.
      Pozdrawiam , Henryk P. from Sweden .
      • thory Re: Rusza dolnośląski portal internetowy 03.09.02, 09:44
        Hi, Henryk... niestety nie moj... i niestety nie ruszyl. A szkoda, bo na Dolnym
        Slasku (poza Wrcolawiem) malo dobrych portalo. Mialem wiec nadzieje, ze to
        bedzie cos ciekawego. Na razie czekamy (wszyscy) i trzymamy kciuki.
        • Gość: henryk Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.telia.com 04.09.02, 09:21
          thory napisał:

> Hi, Henryk... niestety nie moj... i niestety nie ruszyl. A szkoda, bo na
          Dolnym
          >
          > Slasku (poza Wrcolawiem) malo dobrych portalo. Mialem wiec nadzieje, ze to
          > bedzie cos ciekawego. Na razie czekamy (wszyscy) i trzymamy kciuki.

Hallo Thory
          Co albo kto opuznia start tegorz Portalu???,"prawo myslacy"???
          Jak nie bedzie mozliwe uruchomienie w/wm portalu w Polsce,to nic straconego,
          ,wiele portali co nie moga dzialac w swoich krajach,rejestruje sie za granica-
          -czasami odwiedzam takowez.Z terytorium Szwecji nadaje wiele portali ktore nie
          maga z roznych wzgledow nadawac z swoich krajow.Miejmy nadzieje ze Polacy nie
          zamienili czerwonej cenzury na cenzure czarna. Pozdrawiam HP
          • Gość: kama Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.09.02, 13:07
            Teraz to się nie nazywa cenzura, tylko obrona wartości ;))))))
            • Gość: henryk Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.telia.com 05.09.02, 08:49

> Teraz to się nie nazywa cenzura, tylko obrona wartości ;))))))

Serdecznie przepraszam,nie wiedzialem,ale to ladniejsze okreslenie tego
              samego pojecia,jaki ja jestem nie postepowy ;))))))
              Dobrego Dnia Zycze ; Henryk P.
              • Gość: kama Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.09.02, 16:39
                Mnie się to określenie też podoba ;))))))))
                ale na skutki jestem uczulona :(((((((
                "Nie widzę, nie słyszę, ważne, że bronię"
                Pozdrawiam :-)
                • Gość: henryk Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.telia.com 08.09.02, 08:24

> Mnie się to określenie też podoba ;))))))))
                  > ale na skutki jestem uczulona :(((((((
                  > "Nie widzę, nie słyszę, ważne, że bronię"
                  > Pozdrawiam :-)

Masz racje Kama,TY za wiele ryzykujesz-dezaprobate parafian w najlepszym
                  razie.Podalem adress tego portalu moim przyjaciolom za oceanem i na
                  antypodach,niech czytaja i _demokracji_ sie ucza.Polonia Skandynawska od
                  dawna czyta takie >fora< ,mamy puzniej o czym dyskutowac.POZDRAWIAM ; HP
                  • Gość: kama Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.09.02, 15:03
                    A wiesz, jakoś przestało mi zależeć na aprobacie dewotów ;)
                    Bardziej mi zależy na opinii ludzi rozumnych!!!!!!
                    Pozdrawiam :)
                    Znajomych również :)
                    • Gość: henryk Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.telia.com 09.09.02, 08:58

> A wiesz, jakoś przestało mi zależeć na aprobacie dewotów ;)
                      > Bardziej mi zależy na opinii ludzi rozumnych!!!!!!
                      > Pozdrawiam :)
                      > Znajomych również :)

Nie zalezy Ci na op.dewotow? , to fajnie.Jak bedziesz przy ochocie to wejdz
                      na ; www.ploty.com/guestbook/
                      Spotkasz tam wiele ciekawych ludzi,chociaz niektorym czasami cos nie chrzczo-
                      -nego sie wymsknie. Pozdrawiam ; HP
                      • Gość: kama Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.09.02, 12:49
                        Dzięki za info ;)
                        Byłam, czytałam. Jednak w tej chwili są tam 2 posty warte uwagi (szczególnie
                        Maliny). Reszta to jak zwykle na forach próba dyskredytowania adwersarza. A
                        propos, po półtorarocznej znajomości jednobrzmiących postów pana Mavericka,
                        który przez ten czas zaszczycił swoją osobą chyba wszystkie fora:) zdąrzyłam
                        poznać jego zdanie na nasz temat :)))))))), co nie znaczy, że nie wrzuciłam
                        adresu do ulubionych ;))))
                        P.S a pod jakim nickiem Ty się tam ukrywasz?
                        • Gość: henryk ( H.P.) Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.telia.com 13.09.02, 08:09

> Dzięki za info ;)
                          > Byłam, czytałam. Jednak w tej chwili są tam 2 posty warte uwagi (szczególnie
                          > Maliny). Reszta to jak zwykle na forach próba dyskredytowania adwersarza. A
                          > propos, po półtorarocznej znajomości jednobrzmiących postów pana Mavericka,
                          > który przez ten czas zaszczycił swoją osobą chyba wszystkie fora:) zdąrzyłam
                          > poznać jego zdanie na nasz temat :)))))))), co nie znaczy, że nie wrzuciłam
                          > adresu do ulubionych ;))))
                          > P.S a pod jakim nickiem Ty się tam ukrywasz?

Dzien dobry Kama.
                          Ja sie tam nie ukrywam,po prostu zadko tam pisze (nick HP ),przewaznie
                          czytam,wiecej mnie na FCSE,tam rowniez jest Mav.i inni z Calgary Ploty/Chat.
                          Maverick ma tedecje dokopywania kazdemu-chyba nawet tego nie zauwaza.
                          Na wszystkich Forum pisze pod tym samym nickiem H.P.
                          • Gość: H.P. Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.telia.com 13.09.02, 08:11
                            Gość portalu: henryk ( H.P.) napisał(a):

> Gość portalu: kama napisał(a):
                            >
                            > > Dzięki za info ;)
                            > > Byłam, czytałam. Jednak w tej chwili są tam 2 posty warte uwagi (szczególn
                            > ie
                            > > Maliny). Reszta to jak zwykle na forach próba dyskredytowania adwersarza.
                            > A
                            > > propos, po półtorarocznej znajomości jednobrzmiących postów pana Mavericka
                            > ,
                            > > który przez ten czas zaszczycił swoją osobą chyba wszystkie fora:) zdąrzył
                            > am
                            > > poznać jego zdanie na nasz temat :)))))))), co nie znaczy, że nie wrzuciła
                            > m
                            > > adresu do ulubionych ;))))
                            > > P.S a pod jakim nickiem Ty się tam ukrywasz?
                            >
                            > Dzien dobry Kama.
                            > Ja sie tam nie ukrywam,po prostu zadko tam pisze (nick HP ),przewaznie
                            > czytam,wiecej mnie na FCSE,tam rowniez jest Mav.i inni z Calgary Ploty/Chat.
                            > Maverick ma tedecje dokopywania kazdemu-chyba nawet tego nie zauwaza.
                            > Na wszystkich Forum pisze pod tym samym nickiem H.P.
                            Pozdrawiam i przyjemnego surfania zycze ; H.P.
                            • Gość: kama Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.09.02, 13:16
                              Witaj Henryku:))))))
                              Jak zdąrzyłam zauważyć mamy podobne zdanie, przynajmniej w jednaj kwestii;)))),
                              dlatego mam prośbę (jak to baba) jeżeli trafisz na jakieś ciekawe,
                              kontrowersyjne, lecz nie złośliwe (uwłaczające godności)forum podeślij
                              link:)))))). Z chęcia posurfuję i zapoznam się z opiniami innych :)))))
                              Pozdravki :))))
                              • Gość: henryk (HP) Re: Rusza dolnośląski portal internetowy IP: *.telia.com 14.09.02, 09:39

> Witaj Henryku:))))))
                                > Jak zdąrzyłam zauważyć mamy podobne zdanie, przynajmniej w jednaj
                                kwestii;)))),
                                >
                                > dlatego mam prośbę (jak to baba) jeżeli trafisz na jakieś ciekawe,
                                > kontrowersyjne, lecz nie złośliwe (uwłaczające godności)forum podeślij
                                > link:)))))). Z chęcia posurfuję i zapoznam się z opiniami innych :)))))
                                > Pozdravki :))))

Servus Kama
                                Wejdz na: WWW.tvp.pl/polonia/ i wybierz >media polonijne< ,polecam portal
                                polonji australijskiej: www.cyberexpres.com .Ale jest ich wiecej,w roznych
                                krajach (polsko jezyczne),jestem pewien ze nudzic sie nie bedziesz.Pozdrawiam HP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka