Dodaj do ulubionych

Zaczeło się tak niewinnie:-)

13.04.07, 17:44
Pewne postacie na tym forum po kilku kijach w szprychy ich beznadziejnego
chamstwa i głupoty zaczęły robić z siebie idiotów. Po pewnym czasie okazało
się że prócz głupoty maja znamiona choroby umysłowej:-) I cóż zrobić drodzy
forumowicze? Czy nie przypomina to już lotu nad kukułczym gniazdem? Póki ich
nie zaczepiać otwarcie było w porządku. Nabluzgali tu i tam i spokój. Teraz
się okazuje że maja problemy z samymi sobą. Naprawdę nie sądziłem że tak to
się zakończy. I Te nasz latarnie rozsądku rościły sobie prawo do napominania
społeczności lokalnej. Do edukacji umysłów naszych... Co to może być?
Alkoholizm? Odbicia jakiś przeżyć z dzieciństwa? Ja myślę iż należy zacząć
traktować ten bełkot jak napisy na murach odrapanych. Bo jest jakieś inne
wyjście? Pozdrawiam tych co zachowali rozsądek:-) Przepraszam że sytuacja tak
się rozwinęła. Chciałem tylko zrobić zgryza towarzystwu wzajemnej adoracji
spod znaku „Mądrość na emigracji”. A wyszło jak wyszło...
Obserwuj wątek
    • Gość: zenon5 Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.ppp.tiscali.fr 13.04.07, 18:09
      A co masz osrany trolu do emigracji?Dziekuj jej ze mozesz zabierac glos i chlac
      po 13-tej.
      • wincentykadlubek Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) 13.04.07, 18:34
        Do emigracji samej w sobie nic. Tylko do was zażywni starcy. Piszecie właśnie
        sami sobie wizytówkę. Normalny człowiek to zrozumie. Nie macie kaca nawet po
        tej akcji? Dziwne. Po tym steku bzdur, chamstwa i głupoty dla normalnych ludzi
        straciliście wiarygodność. Ot co. Nawet jak zmienicie nicki to jesteście
        rozpoznawalni. Ja zrobiłem już swoje. Przy waszej wybitnej pomocy. Nawet jak
        będziecie teraz w swój pokraczny sposób mię ośmieszać nikt przy zdrowych
        zmysłach nie będzie brał was na poważnie. A to czy z waszych ust czy klawiatur
        sypać się będą pod moim adresem jakieś bzdury to na mnie to robi żadne
        wrażenie. Tak naprawdę sami sobie zrobiliście krzywdę. Nie jesteście w stanie
        tego zrozumieć? Kochani przemyślcie sobie to wszystko...
        • Gość: zenon5 Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.ppp.tiscali.fr 13.04.07, 19:07
          Starcem juz tez jestes czy chcesz czy nie,to cie nie ominie prostaku.jakim ty
          jestes normalnym czlowiekiem?Kiedys bylo tu twoje zdjecie,nie przypominasz sobie?
          Po tym twoim pokracznym nicku i pojawieniu sie tu ,wlasnie wtedy przestali pisac
          normalni ludzie,kazimierzp,ed, poiu,inferno i wielu innych.Przeprowadzona
          zostala akcja aby glupka odizolowac.Zgoda,byly to teksty na twoim poziomie,ale
          to ty przeprowadzasz tu experymenty socjologiczne.Kolo dupy mi to wisi,jak to
          odbierasz,twoj problem.pamietaj,i wcisnij sobie slepaki na czolo,nie ty jestes
          tu autorytetem.Ja tez nie,ale twoje wypociny cie przerastaja.Zaczelo sie tak
          niewinnie,nadstawilem dupy i mnie wybzykali,ot twoja definicja prawdy.
          • Gość: już sie boje Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 19:09
            Zeniu. Troche samokrytki. Nie trzęś sie tak... A ty co napisałeś teraz?...
            • Gość: zenon5 Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.ppp.tiscali.fr 13.04.07, 19:10
              prawde
            • bondel Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) 14.04.07, 06:22
              nie spoufalaj sie gowniarzu.

Gość portalu: już sie boje napisał(a):

> Zeniu. Troche samokrytki. Nie trzęś sie tak... A ty co napisałeś teraz?...
          • wiesiek234 Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) 14.04.07, 12:39
            Gość portalu: zenon5 napisał(a):

> normalni ludzie,kazimierzp,ed, poiu,inferno

Faktycznie, sami normalni, ha, ha, ha...:-)))
        • Gość: już sie boje... Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 19:07
          Już sie was boję szaleńcy;-) bo zaraz sie zlecicie. Ale to prawda co "kadłub"
          pisze. Strach sie bać takich opiekunów.
          • Gość: zenon5 Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.ppp.tiscali.fr 13.04.07, 19:10
            Spojrz w lustro i boj sie sam siebie,i podpisz sie wlasciwie,to nie boli.
        • bondel mię 14.04.07, 06:20
          siadaj wicus! znowu nie odrobiles lekcji! Przepisz 500 razy: nie bendem jusz
          wiency mię-tolil.

wincentykadlubek napisał:

> Do emigracji samej w sobie nic. Tylko do was zażywni starcy. Piszecie właśnie
          > sami sobie wizytówkę. Normalny człowiek to zrozumie. Nie macie kaca nawet po
          > tej akcji? Dziwne. Po tym steku bzdur, chamstwa i głupoty dla normalnych
          ludzi
          > straciliście wiarygodność. Ot co. Nawet jak zmienicie nicki to jesteście
          > rozpoznawalni. Ja zrobiłem już swoje. Przy waszej wybitnej pomocy. Nawet jak
          > będziecie teraz w swój pokraczny sposób mię ośmieszać nikt przy zdrowych
          > zmysłach nie będzie brał was na poważnie. A to czy z waszych ust czy
          klawiatur
          > sypać się będą pod moim adresem jakieś bzdury to na mnie to robi żadne
          > wrażenie. Tak naprawdę sami sobie zrobiliście krzywdę. Nie jesteście w stanie
          > tego zrozumieć? Kochani przemyślcie sobie to wszystko...
          • Gość: gargulec Re: mię IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.04.07, 07:06
            Debilu. Kurzynski ty ćwoku. Do mnie też się jak chlkopek roztropek kiedys
            przypioles. musiales nik juz zmienic? i tak wychodzi z za niego twoj debilizm.
            nie ma tam u was zamknietych domow opieki?
            • Gość: kris46 Re: mię IP: 80.51.157.* 14.04.07, 10:56
              a mi się podoba sposób pisania Twój kadłubku....i to abstrachując od tematu i
              osób z nim związanym tu jestem tylko obserwatorem...nasuwa się tylko jedno ,
              że i tak ta karawana jedzie dalej ..ale powracając do poprzedniej mysli
              widzę Cię jako redaktora w jakimś poczytnym piśmie uprawiającego polemiki w
              jakiejs stałej rubryce,tudzież piszącego eseje ...a może jestes po jakis
              studiach w tym kierunku?...chciaż z drugiej strony Twoi interlokutorzy też nie
              grzeszą ubogim słownictwem ...nie mniej pióro Twe ostrzejsze
            • bondel Re: mię 14.04.07, 14:55
              doczepil sie do ciebie kto, ty paranoiku?
              • Gość: Olabiga Re: mię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 09:33
                Hehehe
                Ładna składnia językowa a i logika wysokich lotów.
      • Gość: opix Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.04.07, 12:17
        a jaki wpływ ma emigracja na wolność słowa i zniesienie prochibicji?
        zawineli dupy w troki ze strachu i gadłują dalej nie inwestując...
        • bondel Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) 14.04.07, 14:56
          ty znowu do siebie o jakichs urojeniach majaczysz?
    • baskervil Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) 14.04.07, 13:26
      Chciałem tylko zrobić zgryza towarzystwu wzajemnej adoracji
      spod znaku „Mądrość na emigracji”. A wyszło jak wyszło...

nie martw sie wicus,zrobiles smacznego loda,mysle ze sie jeszcze oblizujesz.

Do oxid:
      Co wedlug ciebie jest odwaga?I co ty zainwestowales?W komputer,internet?
      Troche malo.

• wincentykadlubek Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) 14.04.07, 13:51
        Idiota nie pojmie aluzji nigdy;-)
        • baskervil Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) 14.04.07, 14:04
          Bo aluzja godna idioty!
        • bondel aluzja godna idioty :) 14.04.07, 14:58
          j.w., ty debilu.
          • wincentykadlubek Re: aluzja godna idioty :) 14.04.07, 19:20
            :-)
            • bondel Re: aluzja godna idioty :) 14.04.07, 20:29
              ---->...
              • Gość: itu Re: aluzja godna idioty :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 23:45
                Mozw tez jestem glupi bondle, baskerwile, kurzynskie i zafascynowani ale wydaje
                ni sie ze to wy jestescie tymi idiotami
                • wincentyzapoznowyjety ja nie mam zadnych watpliwosci 15.04.07, 03:33
                  ze spisz w ubraniu na sianie jak to twoi przodkowie czynili po przyjezdzie zza
                  Buga.
                • bondel Re: aluzja godna idioty :) 19.04.07, 07:40
                  dostajesz plus od nas za odwage. ALe tak na wszelki wypadek uwazaj na siebie bo
                  nigdy nie wiadomo ci sie moze przytrafic.
    • Gość: kamilka Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:18
      mówi się postaci a nie postacie...
      • Gość: ! Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:34
        W tym konktetnym przypadku "kamilka" nie "mówi się" ale pisze się.
        • Gość: kamilka Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:14
          nie zrozumiales. jak dziecko napisze "letko" w zeszycie, to nie powiesz mu
          pisze sie "lekko" - tylko mówi się "lekko". juz wiesz o co chodzi? i teraz tez
          powiesz ze sie nie chodzi? Pozdrawiam, mimo wszystko
          • bondel Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) 19.04.07, 07:41
            chrzanisz, dziecko pewnie masz ale przy okazji zdziennialas.
            • baskervil Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) 19.04.07, 20:23
              Co do purystow jezykowo-ortograficznych to chce jedynie zwrococ uwage,ze w
              pogramie TV jest taka pozycja:
              • baskervil Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) 19.04.07, 20:31
                Włatcy móch!
                • bondel Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) 19.04.07, 22:25
                  www.megaclip.pl/filmy/pokaz/najnowsze/36/wlatcy_moch
                  myslalem ze zartujesz :)
                  • baskervil Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) 19.04.07, 22:41
                    bondel napisał:

> www.megaclip.pl/filmy/pokaz/najnowsze/36/wlatcy_moch
                    > myslalem ze zartujesz :)

Nie,chcialem tylko zwrocic uwage na internetowa mode polegajaca na tym,ze jak
                    sie nie ma argumentu w dyskusji,to sie wytyka bledy ortograficzne.Ot,tak aby
                    zbic kogos z tropu.Ale tenze sam piszac pouczenia robi tez bledy,i tak sie toczy
                    przepychanka.Literowki zdarzaja sie kazdemu,no chyba ze sie tylko czyta.Ale za
                    te "włatcy móch"nie dalbym amnestii nawet za podstawowke.
                    • Gość: kamilka Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:59
                      niestety jestem pewna, że to akurat nie był błąd typu literówka komputerowa.
                      większość tak niestety mówi zupełnie nieświadomie, nie wiedząc, że popelnia
                      błąd. Wiesz, to że zwróciłam na to uwagę, nie wynika z braku argumentów, bo
                      nie było takiej potrzebu - ot zwyczajne zawodowe skrzywienie i niestety bol,
                      ze nie potrafimy pięknie korzystać z naszego ojczystego języka. Pozdrawiam
            • Gość: kamilka Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:55
              jetsem nauczycielką j.polskiego w liceum, stąd ta uwaga. postacie- postaci, to
              staly bjłąd polaków, niestety nie wiedzą, że tak jest poprawnie
              • Gość: Olaboga ! Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 12:32
                Gratulacje Pani uczycielko j. polskiego!
                Ta riposta to majster sztych składni i logiki.
                Szczególnie to "tak" na końcu wykładu.
                • baskervil Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) 20.04.07, 13:36
                  Wutki sie jednag napije.
                  • Gość: Olaboga ! Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:07
                    Ja tyż, ino po sikole
                    • Gość: kris 46 Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: 212.244.79.* 21.04.07, 00:33
                      w sumie całe życie pisałem i mówiłem zamiast postaci postacie i teraz dzięki
                      kamilce wiem że jest inaczej i jestem bardzo zadowolony ze coś nowego
                      poznałem ,że jednak czlowiek sie uczy przez całe życie...ech prześmiewcy:)
                      więcej pokory...
                      • Gość: Olaboga ........ Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 01:49
                        > w sumie całe życie pisałem i mówiłem zamiast postaci postacie i teraz dzięki
                        > kamilce...

.......Janeczku!!! Czyżbyś sprawił kolejny cód ?!
                      • Gość: kamilka Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:07
                        Dziekuje,miło mi, człowiek uczy sie przez całe zycie. Chętnie tu zaglądam, bo
                        pomimo przepraszam - prymitywnych i niesmacznych często komentarzy, czasami
                        trafi sie ktos na poziomie i mozna porozmawiac, popisac. Nie ukrywam, ze
                        równiez nauczyłam sie i dowiedzialam z tego forum kilku rzeczy. Zawsze warto
                        posłuchać.Pozdrawiam Cię kris46
                • Gość: kamilka Re: Zaczeło się tak niewinnie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:11
                  no tutaj to ja Ciebie nie rozumiem. Nie chce robić wykładów, ale u mnie to
                  właśnie była literówka. Tak jest na końcu jak najbardziej poprawnie.
                  Nie "uchwyciłeś" sensu? Tak jest poprwanie. Postaci jest poprawnie. Jeśli masz
                  trudności z pojęciem zapraszam na konsultacje lub nauczanie indywidualne ( za
                  takie zajęcia dodatkowe w szkole sie nie płaci)- dla uczniów z
                  trudnościami...pozdrawiam, mimo wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka