Dodaj do ulubionych

Świetne forum....dla fustratów

IP: *.podsiec / *.gazeta.pl 26.06.03, 21:32
A co a jak, można tu się wyżyć do woli,pisanie na Berdyczów w porównaniem z
tym forum to niebieski średnioterierowaty pikuś,
A może tu kiedyś zaistniał cud wielki i ktoś jeden ktosiowi drugiemu
cośconiecoś stuknął,kliknął,beknął?
Obserwuj wątek
    • Gość: emil Re: Świetne forum....dla fustratów IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.06.03, 21:43
      ???? Ale o co chodzi??
    • Gość: piki Re: Świetne forum....dla fustratów IP: *.podsiec / *.gazeta.pl 30.06.03, 12:26
      O co chodzi, popatrz mistrzu na te jedynki przy każdym poście!!!
      • Gość: emil Re: Świetne forum....dla fustratów IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.06.03, 23:58
        Dopoki sie nie odezwalem na Twoj "przytyk", przy rozpoczetym przez Ciebie watku
        tez byla jedynka :-) Ale nawet przez mysl mi nie przeszlo, by nazywac Cie
        frustratem.
        Ale mysle, ze nie ma sie co martwic: watki, ktore nie znajduja "amatorow" po
        jakims czasie gina w otchlani internetu...
        Pozdrav!
    • Gość: piki Re: Świetne forum....dla fustratów IP: *.podsiec / *.gazeta.pl 02.07.03, 00:49
      Drogi Emilu,ludzie zwracają się do społeczności internetowej ( o kurde jak
      naukowo!) z prośbą, z jakimś swoim problemem i w swojej naiwności wierzą że
      ktoś zauważy ich wołanie na skraju puszczy.
      Dlatego to odniesienie do pisania na Berdyczów co po niektórym zwłaszca tym
      młodszym i tak ta przenośnia nic nie mówi.
      Pozdro z krakowa.
      Jurek.
      • marijohanna Re: Świetne forum....dla fustratów 02.07.03, 22:33
        chce zobaczyc moje ip *g*
        • Gość: marijohanna Re: Świetne forum....dla fustratów IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.03, 22:34
          • Gość: marijohanna Re: Świetne forum....dla fustratów IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.03, 22:34
            aha..troche wam pozasmiecam, bo i tak tu si enic nie dzieje :P
            • Gość: Taki1 Re: Świetne forum....dla fustratów IP: *.flow.com.au 03.07.03, 09:46
              Ja tu cze,sto bywalem ale sie powoli znieche,cilem "zastojem" i wrednos'cia, i
              uszczypliwos'cia, (zupelnie niczym nie sprowokowana,) niektorych ludzikow z tej
              pipidowki, jestem w sumie szcze,s'liwy ze wyjechalem DALEKO, BARDZO DALEKO,
              TAK DALEKO ZE JUZ CHYBA DALEJ NIE MOZNA!!!

pozdrowienia!!!

jurek G.
              • marijohanna Re: Świetne forum....dla fustratów 03.07.03, 15:59
                heheh..ja tez wyjechalam, ale tesknie za widokiem na sniezke :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka