soren 09.10.08, 21:59 Byłem ze cztery lata temu na koncercie kapeli Łeb prosiaka. Miażdżyli tłumem na scenie i głębią przekazu: "ŁEEEEEEEEEEEEEEB! PROSIAAAKAAAAAAAA!" :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_kali Re: Łeb świni - nowe fakty 09.10.08, 22:20 łbem prosiaka rzucili ludzie na Camp Nou w Luisa Figo podczas jego "debiutu" w koszulce Realu na tym stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~dobreloty.com Re: Łeb świni - nowe fakty IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.10.08, 09:38 A mi się wydaje ze łeb świni bardzo pasuje do tej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Łeb świni - nowe fakty IP: *.chello.pl 10.10.08, 16:11 " zespół metalowy Łeb Prosiaka" - jaki to metal, toż to zwykły punk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CymR Re: Łeb świni - nowe fakty IP: *.promax.media.pl 10.10.08, 16:12 ja zamiast łba świni dałbym po prostu listkowi w ryj (świński oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
totalizator Re: Łeb świni - nowe fakty 10.10.08, 16:15 Walikotowi obcieli glowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Łeb świni - nowe fakty IP: *.dslgb.com 10.10.08, 17:07 Kiedys kibice Barcelony rzucili lbem swini w pamietnego Luisa Figo. Leb swini byl wtedy najblizej pilki noznej do czasu PZPNowskiej przesylki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tyle Re: Łeb świni - nowe fakty IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 17:46 A co tu dużo gadać, Paligłup pokazał prawdziwą twarz Platformy: świński ryj Odpowiedz Link Zgłoś
repres1 Re: Łeb świni - nowe fakty 10.10.08, 18:17 J. Kleyff Telewizja pokazała A uczeni podchwycili Że jednemu psu gdzieś w Azji Można przyszyć łeb od świni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: Łeb świni - nowe fakty IP: *.124.c84.petrotel.pl 10.10.08, 20:46 A jaki łeb powinien dostać Palikot i PO? Tchórza czy osła. Jak się coś zaczyna to się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ejdżej Re: Łeb świni - nowe fakty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 12:03 'Łeb Prosiaka' to grindcore racza, nie punk... Ale w palnik dają niesamowicie chłopaki, czekam na jakiś gig... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryzys Re: Łeb świni - nowe fakty IP: *.gorzow.mm.pl 26.10.08, 00:05 subtelnie dobrali kolory kartki w tym origami. :D Odpowiedz Link Zgłoś