Dodaj do ulubionych

cegła czerwona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 08:33
Potrzebuję zakupić większą ilość cegły czerwonej ale nie wiem jaka cegielnia
produkuje dobrą jakościowo cegłę i przystępną cenowo, może ktoś ma
doświadczenie i mi podpowie
Obserwuj wątek
    • Gość: radek Re: cegła czerwona IP: *.171.16.243.static.crowley.pl 15.04.10, 11:37
      Cegła cegle nierówna. Jaka ma być - licowa, klinkierowa? Na elewację, komin, do
      wnętrza? Nie ma produktów do wszystkiego. Moim zdaniem lepiej trzymać się dużych
      producentów z szerokim asortymentem, produkcją w kraju.i dobrym dostępem do
      materiałów np. Roben
    • firmapt2014 Re: cegła czerwona 28.05.14, 13:26
      Gość portalu: jola napisał(a):

> Potrzebuję zakupić większą ilość cegły czerwonej ale nie wiem jaka cegielnia
      > produkuje dobrą jakościowo cegłę i przystępną cenowo, może ktoś ma
      > doświadczenie i mi podpowie

Witam,

Polecam cegłę z cegielnia Michałów - cegła czerwona - www.cegielniamichalow.pl
      • Gość: Michał MIchał Re: cegła czerwona IP: *.piotrkow.pilicka.pl 16.06.14, 09:29
        Witam,

Polecam materiały budowlane: cegła czerwona, pustak max z Cegielnia Michałów, Mokrsko. Strona internetowa tej cegielni to www.cegielniamichalow.pl lub www.cegielniamokrsko.pl.

Materiały tej cegielni są bardzo dobrej jakości.

Pozdrawiam,
        Michał
    • Gość: Messa Re: cegła czerwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 15:34
      Ciężka sprawa, bo taka oryginalna cegła jest dosyć droga. Ja trochę kiedyś kupiłam od sąsiada z działki obok, bo burzył dom i miał tego trochę... trzeba szukać okazji.
    • Gość: pani Re: cegła czerwona IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.14, 22:55
      mam do oddania cegłe czerwoną
      • pafnucy01 Re: cegła czerwona 29.07.14, 13:44
        Jaka to cegła? Klinkier, cegła pełna, drążona? Byłbym zainteresowany cegłą taką, jak Terca Mazuria - lekko ryflowaną, z ciekawą fakturą, ale w klasycznym kolorze :) Idealnie do obmurowania dolnej części elewacji :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka