Gość: jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 08:33 Potrzebuję zakupić większą ilość cegły czerwonej ale nie wiem jaka cegielnia produkuje dobrą jakościowo cegłę i przystępną cenowo, może ktoś ma doświadczenie i mi podpowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radek Re: cegła czerwona IP: *.171.16.243.static.crowley.pl 15.04.10, 11:37 Cegła cegle nierówna. Jaka ma być - licowa, klinkierowa? Na elewację, komin, do wnętrza? Nie ma produktów do wszystkiego. Moim zdaniem lepiej trzymać się dużych producentów z szerokim asortymentem, produkcją w kraju.i dobrym dostępem do materiałów np. Roben Odpowiedz Link Zgłoś
firmapt2014 Re: cegła czerwona 28.05.14, 13:26 Gość portalu: jola napisał(a): > Potrzebuję zakupić większą ilość cegły czerwonej ale nie wiem jaka cegielnia > produkuje dobrą jakościowo cegłę i przystępną cenowo, może ktoś ma > doświadczenie i mi podpowie Witam, Polecam cegłę z cegielnia Michałów - cegła czerwona - www.cegielniamichalow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał MIchał Re: cegła czerwona IP: *.piotrkow.pilicka.pl 16.06.14, 09:29 Witam, Polecam materiały budowlane: cegła czerwona, pustak max z Cegielnia Michałów, Mokrsko. Strona internetowa tej cegielni to www.cegielniamichalow.pl lub www.cegielniamokrsko.pl. Materiały tej cegielni są bardzo dobrej jakości. Pozdrawiam, Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Messa Re: cegła czerwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 15:34 Ciężka sprawa, bo taka oryginalna cegła jest dosyć droga. Ja trochę kiedyś kupiłam od sąsiada z działki obok, bo burzył dom i miał tego trochę... trzeba szukać okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Re: cegła czerwona IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.14, 22:55 mam do oddania cegłe czerwoną Odpowiedz Link Zgłoś
pafnucy01 Re: cegła czerwona 29.07.14, 13:44 Jaka to cegła? Klinkier, cegła pełna, drążona? Byłbym zainteresowany cegłą taką, jak Terca Mazuria - lekko ryflowaną, z ciekawą fakturą, ale w klasycznym kolorze :) Idealnie do obmurowania dolnej części elewacji :) Odpowiedz Link Zgłoś