Dodaj do ulubionych

Pomoc dla klienta

30.01.13, 10:35
Jestem wykonawcą remontów z 23 letnim stażem. Pracowałem na różnych budowach, wśród różnych ludzi zajmując się bardzo szeroką gamą zagadnień z tym związanych. Jest zjawiskiem dzisiaj niemal powszechnym spadający poziom wykonastwa. Do pracy przy remontach dostąpiła fala ludzi młodych, niedokształconych, traktujących pracę nie jako rzemiosło lecz jako szybką formę zdobycia paru groszy. Przecież pozornie każdy umie położyć gładź, pomalować zrobić coś tam, za śmieszną stawkę. Później zaliczka, a praca nie dokończona.
Solidni wykonawcy ze stażem, dokładni, doświadczeni , znający specyfikę prac nie są w stanie konkurować z fantazją ,, domokrążców ,, - bo ta ich nazywam - oferujących kosmiczne śmieszne ceny. Szanujemy klientów, szanujemy pracę, bo żeby się jej nauczyć poświęcaliśmy prywatny czas, często noce, w moim przypadku pozostawiałem rodzinę pracując w Kanadzie, Niemczech, Anglii, Słowacji.
Oferuję wszystkim tym którzy zaczynają , lub planują remonty, którzy wchodzą w stany dweloperskie / często fatalne / pomoc w ocenie tych stanów, pomoc w określeniu popełnionych błędów, koniecznych poprawek przed rozpoczęciem ,,wykończeniówki,,. Inspektorzy nadzoru, kierownicy budów zawsze będą reprezentowali interes wykonawcy, chociaż mówią co innego.
Udzielę odpowiedzi na pytania dotyczące niemal wszystkich tematów w kwesti prac wykończeniowych - co najważniejsze moim zdaniem - z praktycznego punktu widzenia.
Moje niektóre realizacje na stronie www.emilia.net.pl
Kontakt adres telefon na stronie internetowej
Obserwuj wątek
    • tinatinka Re: Pomoc dla klienta 30.01.13, 10:41
      dzięki za podanie strony internetowej troszkę sobie poczytam o remontach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka