Dodaj do ulubionych

koszty ulozenia gresu na balkonie

01.09.13, 00:53
chce ulozyc na balkonie gres (mam plytki 30 x30 cm)ile moze mnie kosztowac samo ulozenie przez fachowca z ogloszenia .wymiary dlug.5,5 m szer 1.10 plus to co wychodzi za barierke i slupek po przeciwnej stronie barierki na scianie na wysokosc pol plytki.jaki moze byc koszt kleju fugi i chyba cementu a ile moze wziasc fachowiec.bede wdzieczna za jakies sugestie

Obserwuj wątek
    • Gość: fix Re: koszty ulozenia gresu na balkonie IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.13, 00:53
      Witam samo ułożenie nigdy nie wchodzi w grę
      najpierw należy przygotować podłoże i inne prace
      ost zrobiłem balkon na takich kafelkach
      4,5m na 1,4m szerokości zakres prac skucie starej glazury wraz z posadzką 200 zł
      nowa wylewka 150 zł hydro-izolacja 100 zł ułożenie glazury wraz z cokołami 500 zł zakupy 50 zł czas paliwo , usługa liczona od dzieła i brana jest zawsze indywidua-lnie wyszło 1000 zł przy remoncie pozostałych pomieszczeń w tym mieszkaniu ...
      im mniejsze zlecenie i powierzchnia tym droższa cena
      kleje 4 worki od 120 zł do 200 zl fuga 40 zł pozostałe materiały grunty itd.to ocenic powinien fachowiec który daną powierznie wyceni
    • Gość: Lastro Re: koszty ulozenia gresu na balkonie IP: *.play-internet.pl 11.09.13, 15:49
      około 50zł za metr kwadratowy, chociaż podejrzewam, że przy takiej małej powierzchni może wyjść drożej, ewentualnie poczytać i samemu się za to zabrać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka