Gość: rafał IP: *.localdom / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 11:08 polecacie na ocieplenie domu? jakiej firmy i jaka grubość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sid Re: jaki styropian? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:00 ręce opadają, jaki dom, z czego zbudowany, jakie grube ściany i jeszcze 100 pytań mądrych w odpowiedzi na jedno głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: jaki styropian? 06.04.06, 12:25 Pytanie jest mądre,ale nie wiem czy naiwne czy głupio zadane. A problem może być taki,że zielony jak szczypiorek nie zna fachowca-doradcy.Powiem szczerze,że bardzo się cieszę,że trochę się na tym znam,a poza tym wiem jak pytać.Dlaczego radość,bo czeka moją chałupę pełna termorenowacja.I w oróżnieniu od wielu nie będę musiał płacić za doradztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKI Re: jaki styropian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:52 NORMALNIE TEŻ MOŻNA ODPOWIEDZIEĆ Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: jaki styropian? 11.04.06, 18:44 Można odpowiedzieć,tylko trzeba mieć podstawowe dane o budynku do termorenowacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: jaki styropian? IP: *.kielce.net.pl 07.04.06, 16:41 zobacz serwis o izolacjach www.e-izolacje.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penar Re: jaki styropian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 20:44 Przy normalnym domu jednorodzinnym ( i najkrócej mówiąc ) : obojętnie jaki ... może być ten najtańszy ... i im grubsza warstwa, tym lepiej . Odpowiedz Link Zgłoś