Gość: alex_ IP: *.zax.pl / *.kolornet.pl 11.07.06, 16:09 witam, gdzie można kupić białe listwy przypodłogowe- nie drewniane i nie gipsowe. Ze względu na krzywe ściany muszą być plastyczne, poza tym pod nimi muszę poprowadzić kable. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_ Re: białe listwy przypodłogowe 12.07.06, 12:38 dzięki ale te są najprawdopodobniej gipsowe czyli mało plastyczne a mi chodzi o białe ale wykonane z czegoś takiego jak listwy do paneli lub z bardzo giętkiego drewna nie wiem w ogóle czy coś takiego istnieje ale szukam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menda Re: białe listwy przypodłogowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:17 alex_ napisała: > dzięki ale te są najprawdopodobniej gipsowe czyli mało plastyczne Floorstyle, pod podanym powyżej linkiem - czytanie ze zrozumieniem to rzeczywiście może być problem :)). Mnie nie dziękuj, to nie ja zamieściłem link. Polistyren reaguje z kilkoma rozpuszczalnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: białe listwy przypodłogowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:19 4 lata temu takie listwy kupiłam w sklepie sieci Comfort. Trzeba o nie pytać bo może ich nie być na stanie a wiem, że jest możliwość sprowadzenia ich bo sama chce je znów kupić i już się o nie pytałam. Są to listwy z tworzywa sztucznego, nadające się do krzywych ścian, z możliwością poprowadzenia pod nimi kabli a najważniejsze jest to, że listwy te można malować np w kolorze ściany, również na biało. Odpowiedz Link Zgłoś
ruckzuck Re: białe listwy przypodłogowe 19.07.06, 16:00 A u nas najjaśniejszy w kolorze brzozy :( Odpowiedz Link Zgłoś