Gość: fafik IP: *.promax.media.pl 23.07.06, 17:12 remont w toku i czas wybrać farby białe i kolorowe- jaka firme byście polecili i jak się ona kształtuje cenowo w stosunku do innych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarek Re: dulux, dekoral czy jeszcze coś innego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:20 tu masz najlepsze firmy i ceny www.wofikolor.home.pl/cgibin/shop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hukli Re: dulux, dekoral czy jeszcze coś innego? IP: *.2.pl / *.2.pl 26.07.06, 17:17 Osobiście pracowałem w hurtownii farb przez 3 lata i zdecydowanie polecam Duluxa a dokładnie "kolory swiata" -naprawde dobra farba w tej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Dulux - nie ! 26.08.06, 23:40 Ja ostatnio wybrałam Duluxa do pomalowania dziecięcego pokoju i nie jestem zadowolona - farba jest bardzo gęsta, po pierwszym malowaniu były prześwity, a po drugim było widać różnicę między pierwszym, a drugim !!! Jestem zła, bo kupiłam więcej farby, by ewentualnie zamalować później "twórczośc" moich dzieci na ścianie - tak jak to robiłam wczesniej innymi farbami. Z Duluxem - efekt będzie fatalny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma efekt prosumpcja?! IP: *.krasnystaw.net 05.09.06, 18:19 myślę, że jest to raczej efekt prosumpcji, a nie samego produktu. Odpowiedz Link Zgłoś
niezmordowany Re: dulux, dekoral czy jeszcze coś innego? 23.08.06, 12:34 www.sto.pl - najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tonkinn Re: dulux, dekoral czy jeszcze coś innego? 28.08.06, 21:33 Właśnie skonczylismy malowac mieszkanie 313m2 scian polecam dekoral,dulux zrobił się takim sz.....m że ciezko nawet o tym pisac [choc ma wieksza palete kolorów ale niektórymi kolorami trzeba malowac po trzy razy. Odpowiedz Link Zgłoś
aim0 Re: dulux, dekoral czy jeszcze coś innego? 04.09.06, 06:46 Do pokoju dziecięcego poleciłbym farbę superzmywalną OVER-LINE TOP firmy CASATI. Jest w pełnym macie, pięknie rozprasza światło i nie wybłyszcza się przy zmywaniu tak jak ma to miejsce z innymi farbami. Odpowiedz Link Zgłoś