Gość: bela IP: *.chello.pl 05.10.06, 22:39 czy ktos ma doswiadczenia z roletami firmy ANWIS?? lub jakie inne? zalezy mi, aby byly solidne, bezpieczne i trwale oraz raczej niezbyt drogie. Juz dosc pilnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marietta2006 Re: rolety zewnetrzne 05.10.06, 23:16 Skontaktuj się z nr 502 309 447 facet nazywa się Gajewski, mała firma ale naprawdę solidni i kontaktowi mają dobry jakościowo towar niemieckich firm, co do cen to najtańsi nie są, ale ja już próbowałam tanich art. i niestety nie wszystko starcza na lata , miałam okna tanie pcv no i niestety musiałam po 4 latach wymienić,mają stronkę www.jpp-jpp.pl pozdrawiam powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
krysiam26 Re: rolety zewnetrzne 09.10.06, 21:31 Anwis to jedna z najlepszych firm w Polsce,no i ma juz troche latek.Odnośnie jakosci są bardzo dobrzy,tyle tylko że w roletach zewnetrznych często za marke sie płaci.Aluminium daje sie i tak cienkie,wypełnienie to samo,pianką. Tkże raczej postaw na cene i jakość usługi Odpowiedz Link Zgłoś