Gość: pyzula3 IP: *.chello.pl 08.12.06, 18:41 Szukam hurtowni budowlanej w okolicach warszawy sprzedajacej materialy w atrakcyjnych cenach. Czy ktos mi cos poleci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cromwell Re: Szukam hurtowni IP: *.48.jawnet.pl 08.12.06, 19:05 zle szukasz zrob zestawienie materialow ktore cie interesuja i popros w skladach o wycene z ewentualnym rabatem bedziesz miala czarno na bialym jedna hurtownia sprzedeje plyty k-g ponizej kosztow ale odbija sobie na innym towarze kapiszci?:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyzula3 Re: Szukam hurtowni IP: *.chello.pl 08.12.06, 19:57 no tak, wpladlam na ten pomysl i chcialabym porozsylac maile do hurtowni, tylko nie bardzo wiem do ktorych warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorian Re: Szukam hurtowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:31 To zależy jakich materiałów poszukujesz. Ja ostatnio korzystałem z usług www.sklep.dromet.com.pl/ (niedaleko Wa-wy). Zajmują się systemami zamocowań: kołki rozporowe i inne takie. Musisz sprawdzic ich ofertę czy coś ci podpasuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Szukam hurtowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 01:50 > nie bardzo wiem do ktorych warto? Do wszystkich. To nic nie kosztuje. Wybieraj w pobliżu terenu budowy (koszty transportu), wybieraj duże (mają większe upusty u producentów, ale mogą mieć nieterminowy transport). Wybieraj ofertę kompleksową (ponieważ kupujesz dużo, masz większe preferencje). Tańsze ceny na poszczególny asortyment, może się okazać droższy w realizacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Szukam hurtowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:19 Smiesznie niezaradni są ci ludzie,najlepiej za raczkę poprowadzić i smooczusia do buzi. Odpowiedz Link Zgłoś