11.04.03, 16:34
poszukuję sklepów gdzie mogę kupić tanią glazurę i terakotę. Tanią ale
przyzwoitą. Może końcówki kolekcji. Supermarkety raczej odpadają. Pomóżcie
proszę.

Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: minia Re: glazura IP: 195.94.206.* 14.04.03, 11:35
      Tania tzn? za niecałe 60 PLN możesz kupić płytki MARAZZI. Czyli bardzo dobre.
      Czy tanie nie wiem. Ja kupowałam w składzie na ŁUCkiej 2/4/6/. Jestem bardzo,
      bardzo zadowolona. To w Warszawie, nie wiem skąd piszesz.
    • Gość: Aga Re: glazura IP: *.devs.futuro.pl 10.06.13, 08:57
      Nie polecam CEMAR przy Wólczyńskiej. Przed zakupem pan był bardzo serdeczny i pomocny, obiecywał, że w jak zabraknie nam płytek to szybko sprowadzi nam kafelki tej samej serii, a jeśli zostaną całe opakowania to możemy dokonać zwrotu. Ponadto obiecywał 10 % rabat od ceny katalogowej. Brzmiało zachęcająco, więc dokonalismy zakupów. W związku ze zmianą koncepcji chciałam dokupić 1 m2 glazury jednego typu, a oddać 2 opakowania innej. Pan zaczął na mnie krzyczeć twierdząc, że nie opłaca mu się sprowadzać tak małej ilości, a zwrotu nie moge dokonać, bo on nie potrzebuje takich płytek. Powołałam sie na obietnice przed zakupem to zaczął mnie obrażać i rozłączył się. Radzę kupować w większych sklepach np. na Bartyckiej lub w sklepach internetowych, gdzie bez rabatów ceny wyjściowe są duzo niższe, a w każdej chwili można dokupić dowolna ilość (nawet pojedyncze sztuki, a nie całe opakowania).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka