aassik 26.04.07, 12:44 Mam pytanie czy ktoś się orientuje jaka jest cena łupku mineralnego z rozbiurki dachu i gdzie to można sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roto Re: Łupek mineralny IP: *.attu.pl 26.04.07, 21:24 cena nowego wynosi 150-180 zl za metr. używany kupi każdy kto się choć trochę zna na rzeczy może firmy handlujące tylko dachami ? mam na myśli łupek w dobrym stanie oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Łupek mineralny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 12:57 daj ogloszenie bezplatne www.e-dach.pl/og/ mysle ze ktos sie zglosi Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Łupek mineralny 05.05.07, 14:51 łupek mineralny? pierwszy raz spotykam sie z takim określeniem łupku. Ładne. szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
cromwell1 Re: Łupek mineralny 07.05.07, 18:31 podrzuc wanne zaladuje ci za darmo 20 ton z haldy;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiom Re: Łupek mineralny IP: *.chello.pl 12.05.07, 21:32 ja bym kupił, podaj maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: Łupek mineralny IP: *.57.jawnet.pl 13.05.07, 08:56 lupek mineralny towarzyszy zwykle pokladom wegla kamiennego szare haldy przykopalniane to wlasnie zwaly lupku bierz kolego ile chcesz:) lupek w kontakcie z woda pecznieje i ulega degradacji robi sie z niego zwyczajna glina wiec trzeba go jakos impregnowac i tu tkwi problem:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Łupek mineralny IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.07, 19:15 Może wiesz, czy łupek mineralny, którym kryją dachy w Wielkiej Brytanii i chyba w Norwegii również, też jest minerałem towarzyszącym pokładom węgla, czy może czymś zupełnie innym? Odpowiedz Link Zgłoś