30.01.25, 21:14
Podczas ostatniej chory do przygotowywania herbaty używałem przegotowanej wody butelkowanej. Dokładnie mineralnej - Cisowianki. Dowiedziałem się, że nie jest to najlepszy pomysł, jednak stąd moje pytanie. Czy to jest niezdrowe? Czy mogę mieć jakieś problemy zdrowotne po tym?
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: Woda 31.01.25, 02:16
      Co za brednie Tak się składa że nie mieliśmy kiedyś wody cztery tygodnie temu i miałem wodę mineralną gazowaną więc ugotowałem sobie zrobiłem sobie herbatki chyba dwie trzy i były bardzo smaczne bardzo zdrowe woda mineralna Oczywiście możesz gotować nie ma żadnego problemu Natomiast w wodzie mineralnej znajdują się minerały i nie wiem czy one Jak się ugotuje ugotują to czy będą jeszcze miały działania oczywiście zdrowotne dlatego ba Nie wiem gdzieś to przeczytał Nie wiem naprawdę nie wiem U mnie woda mineralna jest dawniej jakśmy body nie mieli to się szło do studni a teraz kupuje się wodę mineralną gazowaną i wlewam się i gotuje się A nawiasem mówiąc woda mineralna nie gotowana jest bardzo zdrowa i też ją pije
    • koziorozka Re: Woda 31.01.25, 17:09
      kamilion97 napisał(a):
      > Czy mogę mieć jakieś problemy zdrowotne po tym?
      --------------------------
      Nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka