marilyn_m 14.05.07, 14:19 Witam, Zastanawiam się nad zakupem materiałów budowlanch/wykończeniowych w sklepach internetowych. Co o tym sadzicie, czy ma ktos moze doświadczenie w tym zakresie?? Proszę o opinie i sugestie Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakubm_wro Re: zakup materiałów budowlanych online 14.05.07, 15:10 Witam, ja dwa tygodnie temu kupowalem glazure w sklepie www.e-plytki.pl . zamowiona w srode, byla u mnie w piatek. Kontak ze sklepem oceniam bardzo dobrze a no i ceny w moim przypadku tez trafilem nizsze niz w tradycyjnych sklepach. Dodam ze przy zakupie 50m2 glazury transport kosztowal mnie 200pln ale i tak bylem sporo do przodu;) pzdr, kudel ps. u mnie wszystkie (absolutnie wszystkie) plytki dojechaly w calosci i byly dobrze zapakowane ale pracownik firmy przewozowej mowil ze roznie zapakowana glazure zdaza mu sie wozic i nie zadko cos peka:/ Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: zakup materiałów budowlanych online 14.05.07, 23:01 Ja kupowałem i kupuje nadal tutaj i jestem jak narazie Bardzo zadowolony : www.marbo-krakow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: artur Re: zakup materiałów budowlanych online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 08:44 Sklep to sklep. I tak nie ma możliwości sprawdzenia każdej cegły np. nawet w sklepie tradycyjnym. Sklepy internetowe zazwyczaj odznaczają się niższymi cenami, bo mają zupełnie inną organizację niż tradycyjne składy budowlane, co z kolei pozwala obniżać im koszty własne. Obecny kilka razy na tym forum był już: www.panon.pl Ceny niższe, terminy jak wszędzie teraz. Warto zajrzeć, bo to w sklepie internetowym akurat nie zajmuje wiele czasu. Odpowiedz Link Zgłoś