Gość: Aga IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.08.07, 13:16 ile kosztuje?nie jestem pewna czy sprzedaje sie ja na metry czy na opakowania.dzieki bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: welna mineralna 04.08.07, 13:48 W rolkach,albo paczkach,może czasami pojedyńcze płyty.Ceny popatrz w składach - są różne,bo i różnego rodzaju jest wełna,a i składy mają swoje ceny.Może producenci podają u siebie na stronach.Poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: welna mineralna 04.08.07, 14:27 ale jaka?? sprzedaje sie ją w opakowaniach ale zarówno na metry (bez rozpakowywania oczywiscie) jak i opakowania, nie martw sie, przeliczą ci ile potrzebujesz opakowan w sklepie, musisz tylko powiedziec ile potrzebujesz metrów. i tak najwazniejsze pytanie brzmi - jaka wełna? co chcesz ocieplac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: welna mineralna IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.08.07, 22:59 hey welna mineralna to wyciszenia podlogi.Ciekawi mnie cena chociaz jakas w przyblizeniu bo nie mam pojecia jaki wydatek mnie kosztuje.Na stronach nie widzialam cen. Odpowiedz Link Zgłoś