nogidonieba 04.08.07, 21:48 Wiem, że decyduję się na panele, ogrom firm na rynku mnie przytłacza. Przeliczyłam gotówkę, mogę wydać do 55 zł/m2. Które marki możecie polecić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg Re: ******************Panele jakiej firmy polecac IP: *.aster.pl 05.08.07, 20:28 Tarkett klasa AC-4 Odpowiedz Link Zgłoś
mna Re: ******************Panele jakiej firmy polecac 06.08.07, 23:00 A gdzie je mozna kupić w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
mna Re: ******************Panele jakiej firmy polecac 06.08.07, 23:23 Ale to sa drewniane panele i one nie kosztują 55zł za mert kw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: ******************Panele jakiej firmy polecac IP: *.aster.pl 08.08.07, 19:09 Panele są drewniana i laminowane. Mozna kupic np w obi ale maly wybór. www.tarkett-floors.com/floors/site/pl-pl/topic/laminate/offer.asp zadzwon pod numer z linka i sie dowiedzgdzie mozna kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
mna Re: ******************Panele jakiej firmy polecac 09.08.07, 12:19 Dzwoniłam tam. Podano mi gownie sieci supermarketw budowlanych. A p [anuuje powszechna opinia ze mat budowlane z takich sklepów sa gorsej jakosci z drugiej lnii produkcyjnej itd. Czyh rzeczywiście te produkty sa takie dobre? Ktoś uzytkuje taką podłogę od kilku lat? Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: ******************Panele jakiej firmy polecac 09.08.07, 14:58 mna napisała: > Dzwoniłam tam. Podano mi gownie sieci supermarketw budowlanych. A p > [anuuje powszechna opinia ze mat budowlane z takich sklepów sa > gorsej jakosci z drugiej lnii produkcyjnej itd. Czyh rzeczywiście te > produkty sa takie dobre? Ktoś uzytkuje taką podłogę od kilku lat? Jeśli watek dalej dotyczy podłóg Tarkett to jesli wogóle jakiś market je sprzedaje to są w tej samej jakości co u przedstawiciela. Świetne podłogi, zarówno laminaty jak i trójwarstwowe panele drewniane. darek Odpowiedz Link Zgłoś