talazar 21.08.07, 09:30 jakie macie opinie o oknach z tej firmy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukas Re: okna pcv z firmy Vidok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:52 technicznie ok ale u mnie na domu jedno okno mam vidoku a reszta eurocast widać gołym okiem jak vidok lekko pożółkniał w stosunku do eurocastu mimo ze jest od strony północnej. Moi rodzice maja vidok 6 rok i technicznie są w porządku decyduj. Odpowiedz Link Zgłoś
pyciunia Re: okna pcv z firmy Vidok 22.08.07, 09:57 U mnie w pokoju od strony południowej jest zamontowane okno tej firmy.W czasie kiedy było wymieniane tylko ta firma oferowała okno 5-komorowe w przystępnej cenie.Zależało nam aby jak najbardziej wyciszało hałas i działa :) co do żółknięcia to jest już ponad 5 lat i nie zauważyłam żeby coś było nie tak. Wtedy dali nam gratis termometr,zapasową klamkę i jakieś jeszcze drobne długopisy i takie tam :) Ogólnie jestem zadowolona i ja bym polecała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: okna pcv z firmy Vidok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 14:59 może sie źle wyraziłem odnośnie żółknięcia, one są mniej bielsze niz okna eurocastu tak by było poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś