modonia 08.10.07, 17:21 Zastanawiam się nad kupnem do domu okien drewnianych firmy Dziadek. Są to jedne z tańszych okien drewnianych. Czy ktoś może wie jak one się sprawują. Będę wdzięczna za wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KATE74 Re: Okna "Dziadka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 12:39 WITAM!! Jestem użytkownikiem takich okien już trzeci sezon, sprawąją sie b.dobrze nie m a z nimi zadnych problemów dot. koloru czy funkcji otwierania . Odpowiedz Link Zgłoś
bibi234 Re: Okna "Dziadka" 21.10.07, 18:45 nie wiem jak okna "dziadka" ale " renomowana", droga firma Urzędowski sprzedaje szyby brudne w środku i nie przyjmuje reklamacji, nie kieruj się więc cena aby nie mieć dziadostwa za duże pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek2 Re: Okna "Dziadka" IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.08, 13:41 Okna Urzędowskiego są bardzo dobre i wbrew pozorom atrakcyjne cenowo jak na wyposażenie i samą estetykę.Choć my i liczna rodzina mamy Urzędowskiego, z brudnymi szybami wewnątrz się nie spotkaliśmy.Jako posiadacz drzwi dziadka stwierdzam,że drzewo z jakiego są wykonane wypacza się po 3tyg.od montażu!Poza tym zastosowane w Dziadku okucia nie należą do najlepszych.Prawdą jest natomiast,że Urzędowski spadł z jakością i robi 1 okno z kilku różnych cieniowo kawałków,tak więc o dopasowaniu słojów nie ma mowy(naszczęście niezbyt często to się zdarza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: Okna "Dziadka" IP: *.eranet.pl 15.08.08, 11:20 okna używamy 8 lat, nie były jeszcze malowane i nie widać takiej potrzeby, jestem bardzo zadowolony, zewnętrzny silikon dobrej jakości, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Okna "Dziadka" IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 17.08.08, 17:58 Link: Drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Okna "Dziadka" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.14, 22:56 mam okna "Dziadka" od września 2013. BEZNADZIEJA!!!! Przepłacone, fatalnie wykonane, serwis jak z koziej dupy trąba. Miło się kończy jak kasa do nich wpłynie. Potem już nie jest miło dla klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Okna "Dziadka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 22:37 Najnowsze opinie o oknach i drzwiach DZIADEK OPINIE Odpowiedz Link Zgłoś