Dodaj do ulubionych

ceny materiałów

IP: *.spray.net.pl 16.01.08, 23:45
I co znów idzie wiosna a z nią ceny w górę. Co co czekali nie wieadomo jak
długo (niestety ja też) z zamówieniem już są około 3 tys. do tyłu.
Obserwuj wątek
    • Gość: J Re: ceny materiałów IP: 212.185.43.* 17.01.08, 16:10
      Na czym tyle straciłaś?
      • Gość: marta Re: ceny materiałów IP: *.spray.net.pl 17.01.08, 21:42
        Na betonie komórkowym. Pustak jest droższy o 2,5 na sztuce.
        • Gość: BELFEGO Re: ceny materiałów IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.01.08, 21:02
          a po ile i gdzie ten beton komórkowy - u nas po 9,80 :) To dobra cena za biały.
          • Gość: marta Re: ceny materiałów IP: *.spray.net.pl 18.01.08, 22:42
            Z transportm 10 pln, h+h, dwa tygodnie temu ten sam beton był po 8,5 :(
            • Gość: belfego Re: ceny materiałów IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.01.08, 15:30
              Nie ma co narzekać - pomyśl o tych którzy brali w kwietniu na handel po 15...
              :)))))zawsze jak sie czeka na pogodę wiosenną, obserwuje sie wzrost cen
              materiałów - można budować też w grudniu (ryzyko) i mieć popękane fundamenty...
              • Gość: budujący Re: ceny materiałów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 19:33
                Do belfego mi popękały 2 miejscach-co zrobić(betonit).Poważaniem.
                • Gość: belfego Re: ceny materiałów IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.01.08, 11:42
                  Współczuję...nie znam sie na tym, lecz radzę nie lekceważyć. Wziąć fachowca i
                  poprawiać.może to kosztować, ale na pewno mniej niż problemy po wybudowaniu
                  ścian nośnych. Pozdrawiam.
                  • Gość: budujący Re: ceny materiałów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 18:20
                    Do belfego- dzięki za odpis.
                    • Gość: abcde Re: ceny materiałów IP: *.aster.pl 20.01.08, 20:02
                      Ceny na wiosnę zawsze rosną. na szczęście ja zacząłem na początku
                      października i dziś mam już stan surowy otwarty. Teżmiałem dylemat
                      czy nie poczekać. i jestem szczęśliwy, że nie czekałem. co do
                      pekających fundamentów to współczuję. znam jednak pacjentów, którzy
                      ławy fundamentowe wylewali w połowie grudnia. totalna
                      nieodpowiedzialność, przecież zaraz poświętach były mrozy około 15
                      stopni. na 100% te fundamenty nie wyschły i będą pękać.
                      pzdr.
    • Gość: Roof Re: ceny materiałów IP: *.eranet.pl 23.01.08, 17:46
      znalazłem dyskusje podobną
      www.forumbudowlane.pl/viewforum.php?f=66
    • olowielki Re: ceny materiałów 23.01.08, 23:47
      Hej, nie wszystkie materiały idą w górę, dziś byłem na targach budowlanych
      Budma, i powiem, że teraz wiem jak na materiałach zaoszczędzić nawet 25%. Oferta
      niektórych firm mnie pozytywnie zaskoczyła. Dla zainteresowanych
      www.budowlany.pl/pl/inwestor.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka