Gość: Marlenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 09:32 O co chodzi z pilotem z drogą monostabilną i bistabilną???? Muszę zmienić pilot i drogę radiową (?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: merq Re: PILOT do bramy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 15:35 monostabilny to taki do którego nie możesz już dołączyc innych urządzeń a z bistabilna możesz dodatkowo doprogramowac dodatkowe urzadzenia. Ja miałem przy pramie nepęd faac ale na szczęście miałem pilot bistabilny i jak załozyłem sobie drzwi garażowe automatyczne to tylko doprogramowałem to do pilota i na jednym mam oba urzadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakos Re: PILOT do bramy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 14:28 bierz bistabilny ja musiałem ostatnio zmieniac bo sobie założyłem 2 naped faac i dla tego musiałem zmienić pilot a jak kupisz bistabilny nawet jak coś dołozysz to bedzie mozna doprogramować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: PILOT do bramy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 09:42 nie ma pilotów bistabilnych i stabilnych.śą odbiorniki które mozna przestawiac na różne rodzaje pracy.beninca,came te dwie firmy ktore maja porzadne odbiorniki i piloty.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: PILOT do bramy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 15:46 No jak nie ma jak są ja mam własnie bistabilny i dzięki temu do 2 napedów faac garazowego i do bramy mam jeden pilot na monottablinym nie było by takiej mozliwości. Odpowiedz Link Zgłoś