Dodaj do ulubionych

Blachodachówka firmy Regamet

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 08:14
Witam, bardzo proszę o pomoc w kwesti wyboru blachodachówki.
Oglądałam ostatnio model z firmy REGAMET i wydawał się bardzo twardy
i solidny, ale ta blacha nie ma chyba dobrych opinii? Nie mogę
położyć dachówki, a i blacha raczej będzie polska, bo trzeba koszty
budowy ciąć niestety. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Blachodachówka firmy Regamet IP: *.acn.waw.pl 22.07.08, 14:42
      namierzylem poradnik dachowy, ponoc wszystko o dachu
      www.e-dach.pl/1420_9440.htm
      • Gość: Marta Re: Blachodachówka firmy Regamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 15:58
        No dzięki, najlepsza ta pachnąca dachówka ;)
        • Gość: Marek Re: Blachodachówka firmy Regamet IP: *.acn.waw.pl 22.07.08, 16:53
          wkońcu to dachówka :)
    • Gość: gumisx Re: Blachodachówka firmy Regamet IP: *.dynamic.mm.pl 21.05.14, 06:02
      Nie ma złych blach, wszystko zależy od tego jakiego produktu szukamy tzn. z jakiej półki i tu nie chodzi o cenę lecz o profil który nam się podoba jakiego użyjemy materiału i tu zadajemy sobie pytanie na czym nam naprawdę zależy i po co? np. mocny, stbilny, innowacyjny, bezpieczny, czy chcemy sie wyróżniać w otoczeniu czy też nie . Osobiście zakupiłem w Regamet produkt ze średniej półki w niektórych firmach takich powłok jeszcze nie ma lub są porównywalne , blachodachówkę w powłoce poliuretan 50my mieli wyłączność na ten produkt i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony od 2010 roku bez żadnych dodatkowych kosztów, że trzeba przeprowadzać inspekcje dachowe ja tego nie robie i nic się z tą blachą nie dzieje. Moi znajomi też tam zakupili, sąsiedzi czy też rodzina. Przed zakupem kierowałem się też tym iż są niedaleko mnie czyli możliwość serwisu z ich strony, jakie mają produkty, surowce no i przedze wszystkim opinia czy dobrze sie składa blacha i nawet odwiedziłem kilka budów i przyznam iż wypadli bardzo dobrze w stosunku do kilku innych firm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka