Dodaj do ulubionych

drewniana podłoga

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 18:28
Co proponujecie na podłogę w salonie? nie chcę paneli, nie bardzo też parkiet (koniecznośc cyklinowania), marzą mi się dechy. Tylko jakie??? Kto pomoże? Co się sprawdza w miejscu, gdzie duzo sie chodzi?
Obserwuj wątek
    • michal11990 Re: drewniana podłoga 10.04.14, 14:47
      My z żoną kupilismy ostanio świetne deski w sklep.andrewex. Są świetne i łatwo się je montuje. Cena też nas nie przerosła to dokupiliśmy dla naszego wnuka piaskownice i dostarczyli nam wszystko bardzo szybko. polecam sklep.andrewex :) Moja córka będzie teraz kupowała tam domek letniskowy.
      • Gość: malwinQa Re: drewniana podłoga IP: *.static.chello.pl 09.06.14, 14:48
        a jesli chodzi o np. ogrodzenia drewniane albo pergole z Andrewex? jak cena przeklada sie na jakosc? jest mi w stanie ktos cos szepnac:)?:)
    • Gość: kulczyk Re: drewniana podłoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.14, 12:52
      Świetnie nadaje się drewno egzotyczne :) Bambus na przykład jest super na podłogę do wnętrz! Na tej stronie deskiegzotyczne.eumożesz po dobre cenie kupić dechy od razu gotowe do położenia w domu :)
      • Gość: Messa Re: drewniana podłoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 15:37
        No właśnie, może jakieś drewno egzotyczne? A jeżeli nie, to najlepiej deski od jakiegoś producenta, moim zdaniem lepiej bezpośrednio niż ze sklepu...
        • Gość: Osika Re: drewniana podłoga IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.14, 12:46
          Niby dowiedzieć się w sklepie. Ja właśnie szukam podłogi drewnianej, podoba mi się wykończona olejowskiem Osmo w sklepie, ale ... sprzedawcy chwalą swój towar, mówiąc, że oljowosk jest the best, natomiast ja słyszałam opinię, że jednak wymaga specyficznej pielęgnacji i zdarza się, że w miejscach, gdzie dużo się chodzi, potrafi się wytrzeć. Więc jak to jest naprawdę, wie ktoś? Nie kupię czegoś, bo mi się dziś podoba, a jutro będzie utrapieniem przecież...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka