jakub0072 09.02.09, 12:48 No wlasnie, czy jestescie zorientowani co bedzie sie dzialo na rynku z cenami materialow budowlanych? Buduje dom na wiosne i nie wiem czy sie wstrzymac, czy kupowaqc juz teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tony28 Re: nowe ceny materialow budowlanych 12.06.09, 18:50 Stanieć pewnie nie stanieją a co najwyżej mogą zdrożećwięc na pewno warto przynajmniej część kupić już teraz www.wienerberger.pl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/Page/CallArticle05&cid=1077526673510&c=Page&sl= wb_pl_home_pl Odpowiedz Link Zgłoś
trish1986 Re: nowe ceny materialow budowlanych 04.06.10, 13:08 Witam! Wiesz co? Na pewno zainteresuje Cię moja propozycja. Otóż znalazłam w Internecie bardzo fajną stronę sklepu zajmującego się wystrojem wnętrz. Znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz do urządzenia swojego domu czy mieszkania. Oto adres: plytki24.pl Ja już skorzystałam z ich usług. Pewnie Ty też znajdziesz tam coś dla siebie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teli Re: nowe ceny materialow budowlanych IP: *.kielce.vectranet.pl 10.06.10, 20:54 nie zaśmiecaj wszystkich tematów!!!!! szukasz reklamy?????znajdź inne fora i tam sie ogłaszaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś