tusia1135 28.12.09, 15:03 poza szpitalem na barankach gdzie moze przyjmowac jakis kardiolog dla dzieci.....moze byc prywatnie bo na wizyte musze czekac 4-5 msc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilyane Re: dzieciecy kardiolog ełk ( nawet prywatnie) 29.12.09, 19:35 my z malym jezdzimy na baranki wlasnie do doktora skowysza.Tylko tam wlasnie kolejki sa duuze i nie wiem czy przyjmuje prywatnie.moge podac nr jesli chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
gerita Re: dzieciecy kardiolog ełk ( nawet prywatnie) 31.12.09, 21:34 Przyjmuje prywatnie, ale o nr musisz zapytać w szpitalu, bo niestety nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia1135 Re: dzieciecy kardiolog ełk ( nawet prywatnie) 12.01.10, 12:55 prosze dać mi numer do dr.skowysza Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek0098 Re: dzieciecy kardiolog ełk ( nawet prywatnie) 18.01.11, 09:35 Witam! Bardzo proszę o numer dr.Skowysza. Z góry dziękuję. Pilne ! Odpowiedz Link Zgłoś
lilyane Re: dzieciecy kardiolog ełk ( nawet prywatnie) 19.01.11, 21:18 numer podany jest powyzej, ja nie chodze z malym prywatnie,wiec nie wiem,czy wogole przyjmuje w taki sposob.Najlepiej zadzwonic i spytac czy i za ile. pozdrawiam aniela Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiabaka Re: dzieciecy kardiolog ełk ( nawet prywatnie) 05.07.14, 18:59 Ja jeżdżę do kardiologa dziecięcego w Olsztynie Michała Brożyny.On przyjmuje prywatnie .Robi Echo i Ekg .Poleciła mi go moja koleżanka która rodziła w Szpitalu Wojewódzkim w Olsztynie i bardzo do dziś go chwali.Można do niego zapisać się w internecie i telefonicznie Na tej stronie jest na niego namiar www.kardiologdzieciecy.info .Ja się zapisałam internetowo na jego kalendarzu na znanym lekarzu nie musiałam nawet dzwonić .Polecam :).Jak mi lekarz powiedział rodzinny o jakimś szmerku na sercu to się trochę wystraszyłam .Nie chciałam czekać .Tylko szkoda ze nie pisze nigdzie ile wizyta kosztuje.Ja się bałam ze ze trzy stówy ale zapłaciłam 160 zł .Przynajmniej mam spokój i wiem że nic groźnego Trzymajcie się dziewczyny .Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś