Dodaj do ulubionych

ciągle pada...

03.07.04, 18:32
Nie wiem jak wszyscy na tym forum, ale martwi mnie brak lata...W zeszłym roku
jak pierwszy raz znalazłam się w Ełku - krainie szczęścia - od początku maja
było lato, aż do października a teraz??? Przyznam się szczerze, że jeszcze
się nawet ani razu nie opalałam... Nie pamiętam nawet gdzie zakamuflowałam
swoje bikini, ale trawy tak dziko i gęsto porosły, że jak tylko wyjdzie
słońce i będzie upalnie to będę opalać się nago...Tylko pogoda cały czas pod
psem...pada i pada...a raczej leje i jeszcze te burze....
Przygnębiające!!!
Obserwuj wątek
    • wolfgang87 Re: ciągle pada... 03.07.04, 19:41
      Na połduniu Polski nie mozna narzekac, ale wiesci z polnocy są koszmarne...
      • viki1976 Re: ciągle pada...!!! 04.07.04, 10:47
        Naprawdę chciałabym się poopalać i np. pobrodzić nogami po wodzie...ale mam
        przykre doświadczenia w tej kwestii...w maju zrobiłam to raz i ciężko to
        odchorowałam...pozdrawiam wszystkich i POGODĘ!!!również...:))))))))))))))0
        • mazurek8 Re: ciągle pada...!!! 05.07.04, 12:16
          A gdzie będziesz się opalać? ;-)
          Ja się już kąpałem na Żabim Oczku tydzień temu. Woda chłodna ale taka kąpiel
          jesty lepsza niż pływanie w ciepłej brei
          K.
          • viki1976 Re: ciągle pada...!!! 06.07.04, 22:18
            Mieszkam na Barankach, tutaj są fajne miejsca...na opalanie topless :)
            Tylko słońca nie ma...Na Żabim jeszcze nigdy nie byłam słyszałam tylko, że jest
            tam dosyć brudno...Marzę o jakimś wielkim letnim szaleństwie, np. o skoku na
            bunge!!!
            Zawsze byłam amatorką słonecznych kąpieli...
            Gdy jest taka deszczowa plucha to depresja depcze mi po piętach...
            • andrzejwuzel Re: ciągle pada...!!! 06.07.04, 22:30
              taki post po 22 potrafi podniesc nastrój:)))
              skoki to najblizej efektowne w Stańczykach za Gołdapia( z dwóch mostów
              kolejowych)
              osobiscie brak słońca mnie nie dreczy ale ta pogoda potrafi doprowadzic do furii
              a urlop juz zatydzień :(
              Pozdrawiamnocna porą z Gizycka
              • horny7 Re: ciągle pada...!!! 07.07.04, 08:04

> a urlop juz zatydzień :(

Mysta Zubilewicz - meteo-prorok z TVN obiecuje poprawe pogody ;-).
                Temperatura może osiągnąć nawet 30 st. C, czyli najprawdopodobniej
                szczęście Ci dopisze, a jak nie, konieczna ewakuacja poza granice
                celem pozyskania naturalnej opalenizny :-)))))

Dużo słońca życzę,

&
                • mazurek8 Viki... 07.07.04, 11:19
                  Mieszkasz na Banankach i nie byłaś nigdy na Żabim? To dokąd chodzisz na spacery?
                  Przed sezonem jest to naprawdę w deseczkę miejsce i można na główkę buch z
                  pomostu. POlecam
                  K.
    • optymista7 Re: ciągle pada... 07.07.04, 11:47
      No nie strasz mnie... Wybieram się do Was za tydzień. Przejadę w tym celu całą
      Polskę i mam nadzieję, że pogoda dopisze. A nawet jak nie, to tutaj i tak jest
      tak świetny klimat i ludzie, że ani deszcze ani burze ani inne przeciwności nie
      przeszkodzą mi w tym, żeby się dobrze bawić! :) Pozdrowienia!
      • viki1976 Re: ciągle pada...ale nie dziś!!! 08.07.04, 22:41
        KOCHANI!!!Wreszcie pierwszy normalny dzień tego lata!!! Można się lepiej
        poczuć!!! A co do skoku na bunge - to czy Stańczyki są do tego udostępnione???
        Słyszałam, że ktoś ten most kupił, remontuje i nie ma skoków... A ja chciałabym
        skoczyć - w przenośni: zabić swój strach i po części samą siebie...aby odrodzić
        się po części i stać się silniejszą!!!
        Nie znam tych stron, na Żabim nie spaceruję tylko na Barankach na Cyplu Moich
        Marzeń... tak nazwałam ten kawałek zacisznego miejsca, położonego daleko na
        półwyspie...Teraz jest tam pełno dziwnych ludzi, imprezujących, rozbijających
        butelki po piwie i wódce...nie znoszę takich typów, którym alkohol szkodzi na
        rozum i np. rozbijają pod powierzchni wody butelki na kamieniach, obok których
        małe dzieci brodzą przy brzegu bosymi stopkami...Aż robi mi się zimno, gdy
        pomyślę o takich skaleczeniach...
        W W-wie też jest dużo chamstwa ale zapewniano mnie, że tutaj żyją
        zupełnie "inni" ludzie...a widać, że nie szanowanie ogólnodostępnego dobra
        naturalnego większość naszego społeczeństwa ma głęboko w dupie....
        Ciekawe, co będą miały następne pokolenia???
        • horny7 Re: ciągle pada...ale nie dziś!!! 09.07.04, 08:59
          viki1976 napisała:

> W W-wie też jest dużo chamstwa ale zapewniano mnie, że tutaj żyją
          > zupełnie "inni" ludzie...a widać, że nie szanowanie ogólnodostępnego dobra
          > naturalnego większość naszego społeczeństwa ma głęboko w dupie....
          > Ciekawe, co będą miały następne pokolenia???

Takie Rzeczypospolitej przyszłość, jakie jej młodzieży chowanie... ;-)

&
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka