zamek 03.02.05, 23:20 tiny.pl/zgj Ktoś wie coś więcej? Gdzie to dokładnie będzie? Kiedy zacznie się budować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoolcia1 Re: po co budować??? 07.04.05, 19:54 no ale po co nam to wszystko ? u nas jest kraina mlekiem i miodem płynąca... Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: mamy 3 radary 05.05.05, 21:02 i będą chłopaki zdrogówki liczyć kaskę.....nie ma co.... UWAGA!-PO MIEŚCIE JEŹDZIMY 50-TKĄ......ja swoim turlakiem......i tak więcej nie wyciągnę:))no wieci najnowsza wersja....astona martina......ręcznie klepana.... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: mamy 3 radary 07.05.05, 18:50 A gdzie óne stoją? Bo jeżeli na Bydgoskiej na wyjeździe, to fotę mam murowaną..., zawsze tam lubie depnąć na zjeździe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: mamy 3 radary 09.05.05, 12:35 drżyyj zamku! zabiorą ci prawko,dadzą kaskę do płacenia....i powiedz sam-warto przed laskami szpanować? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: mamy 3 radary 13.11.05, 10:35 Nie warto. Jak zaszpanowałem w zeszłym roku na ściance wspinaczkowej, to do tej pory można do mnie mówić "Slavo 9 palców". PS. Radar na Bydgoskiej ponoć jest... usiłowałem go wypatrzeć i nie udało mi się to. Natomiast rondo u zbiegu Bałtyckiej / Mazowieckiej / Pocztowej - bardzo papuśne. Wreszcie się tamtędy jakoś jedzie. Aha, czy ktoś ma pomysł na to, jak nauczyć korzystania z ronda kierowców? Przy Placu Słowiańskim w ciągu dwóch minut zaobserwowałem następujące warianty zachowań: - ustępowanie pierwszeństwa jadącym rondem przez wjeżdżających na rondo; - wjazd na rondo z włączonym prawym migaczem; - wjazd na rodno z włączonym lewym (sic!!!) migaczem; - zjazd z ronda bez żadnego migacza. Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: mamy 3 radary 17.11.05, 18:43 czy to ważne jak jeździć?? znajomi porównują moją jazdę do zakonnnicy z filmów z lui definesem..ihiihihi Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: mamy 3 radary 24.01.06, 20:22 mamy rozkopaną ul traugutta fajne tunelik...biegnący od jeziorka do gubra.... ciekawe po co to wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Re: Inwestycje w Kętrzynie 26.01.06, 16:25 zobacz sobie ketrzyn-um.bip-wm.pl/public/?id=49184 powinien sie wyswietlic projekt budzetu na 2006 rok. poszukaj plan wydatkow i bedziesz wiedziec co i jak. Basen maja wreszcie zbudowac.. ale to ze trzy lata potrwa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś