mrozosia 19.03.05, 03:32 czy nie??? ja slucham radyjka z netu nadawanego przez mego forumowego kolege, jak kto nie moze spac podam link. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcotills Re: spicie???????? 19.03.05, 09:57 mrozosia napisała: > czy nie??? > ja slucham radyjka z netu nadawanego przez mego forumowego kolege, jak kto > nie moze spac podam link. Pozdro! -- już nie śpię, ale teraz to Ty chyba śpisz w Chicago 4:55 ... przyślij ten link koniecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: spicie???????? 19.03.05, 10:34 Zapodaj link na forum - więcej osób skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
mrozosia Radio 19.03.05, 16:55 shot.inten.pl:8002/listen.pls Powyzej link, najblizsze nadawanie szykuje sie na jutro czyli niedziele 12.00 chicagowskiego czasu, a 19.00 polskiego. Zachecam, bo puszcza to sympatyczny ludek i mozna nawet zamowic pioseneczke i pozdrowienia. Weekendowo pozdrawiam!! , i moze ktos ma pomysl jak zwalczyc urodzinowa chandre, bo jakos czuje ze "starosc" mi sie rzuca na szyje...Ech! mro Odpowiedz Link Zgłoś
mrozosia Link raz jeszcze bo cos nie wyszlo 19.03.05, 16:56 shot.inten.pl:8002/listen.pls Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: Radio 19.03.05, 17:02 mrozosia napisała: > shot.inten.pl:8002/listen.pls > > Powyzej link, najblizsze nadawanie szykuje sie na jutro czyli niedziele 12.00 > chicagowskiego czasu, a 19.00 polskiego. Zachecam, bo puszcza to sympatyczny > ludek i mozna nawet zamowic pioseneczke i pozdrowienia. > Weekendowo pozdrawiam!! > , i moze ktos ma pomysl jak zwalczyc urodzinowa chandre, bo jakos czuje > ze "starosc" mi sie rzuca na szyje...Ech! na chandrę potrafie tylko tradycyjnie pochlać w wesołym towarzystwie, jeśli sie nie boisz że "dzień po" do chandry dołączy migrena :)) dodam tylko że radio jest na stronie www.radio.elk.org.pl/ i do jego posłuchania potrzeba zainstalować winamp. podsłuchacz > > mro Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: Radio 19.03.05, 17:04 no i oczywiście niech nam mrozosia żyje : STO LAT albo więcej !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrozosia Dziekuje 19.03.05, 17:16 A ten dzien wypada jutro razem z kalendarzowa wiosna. Chyba towarzystwo plus wesole trunki, tego sprobuje! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dziekuje 21.03.05, 10:40 mrozosia napisała: > A ten dzien wypada jutro razem z kalendarzowa wiosna. Chyba towarzystwo plus > wesole trunki, tego sprobuje! ;-) A to jakiś lubilejusz mamy? To najlepszego! Stoooooo.... laaaat, stoooo... lat... (nie chciałabyś usłyszeć na żywo jak śpiewam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcotills Mrozosia ma urodziny dzisiaj :))) 21.03.05, 11:44 Wszystkiego najlepszego, Zosiu! Zdrowia, szczęścia, niegasnącej urody i pogody ducha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mrozosia Re: Mrozosia ma urodziny dzisiaj :))) 21.03.05, 17:31 Dziekuuuuuujeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Och , jak chcialabym uslyszec na zywo spiewane 100 lat, moze kiedys na jakims spotkaniu w Krotkim Miescie, forumowym spotkaniu??? Troche dzis mnie suszy mili ludkowie i w zlewie czeka sterta wczorajszych naczyc!!! Milego dnia i cieplej, slonecznej wiosny!!!! Pa! mro Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mrozosia ma urodziny dzisiaj :))) 22.03.05, 09:22 A koty nie tupią? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Mrozosia ma urodziny dzisiaj :))) 22.03.05, 21:18 Mrozosiu, dolaczam sie! Same serdecznosci. A ze tak sie sklada dziwnie i tajemniczo, ze mam tu pewien trunek, to - Twoje zdrowie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrozosia Sluchajcie!!!!!!!! 20.03.05, 19:39 Wlasnie nadaja chlopaki, zapraszam. jest sympatycznie!!! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś